Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαμά ανέβασε στο διαδίκτυο φωτογραφία με τις τελευταίες στιγμές της 5χρονης κόρης της για να περάσει ένα δυνατό μήνυμα!

Μια αληθινή ιστορία που θα σας συγκλονίσει...

28 Ιουλίου 2019 09:20
Μαμά ανέβασε στο διαδίκτυο φωτογραφία με τις τελευταίες στιγμές της 5χρονης κόρης της για να περάσει ένα δυνατό μήνυμα!

Παρακάτω θα διαβάσετε μια ιστορία που θα σας συγκίνησει! Μια μαμά ανέβασε στο διαδίκτυο φωτογραφία με τις τελευταίες στιγμές της 5χρονης κόρης της για να περάσει ένα δυνατό μήνυμα!

Για τους περισσότερους Αμερικανούς η 4η Ιουλίου είναι μέρα γιορτινή. Βγαίνουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, πανηγυρίζουν και παρακολουθούν τα πυροτεχνήματα που φωτίζουν τους ουρανούς. Για την οικογένεια Daggett όμως η μέρα αυτή μόνο γιορτινή δεν είναι. Επισκιάστηκε από ένα τραγικό γεγονός, αυτό του πρόωρου θανάτου της 5χρονης κόρης τους από καρκίνο.

Μετά από διετή μάχη με την ασθένεια η μικρή Zoey δεν τα κατάφερε. Μία νοσοκόμα, που ήταν εκείνη την ημέρα σπίτι τους, απαθανάτισε τις τελευταίες στιγμές του κοριτσιού και η μητέρα θέλησε να μοιραστεί τη φωτογραφία αυτή με όλους.

«Δεν ανέβασα τη φωτογραφία για να ταράξω, να στεναχωρήσω ή να πληγώσω κανέναν. Θέλησα να τη μοιραστώ, διότι παρά τον πόνο που κρύβεται πίσω της, είναι μία όμορφη και γαλήνια στιγμή. Όσο και αν πονούσαμε και εγώ και ο άντρας μου, νιώθαμε μία απίστευτη ηρεμία. Αυτή είναι η αλήθεια και αυτό ήθελα να δείξω στον κόσμο: θάνατος δεν σημαίνει ουρλιαχτά, κραυγές και κλάματα. Πολλές φορές είναι λύτρωση».

Οι τελευταίες στιγμές της οικογένειας με το παιδί τους περιελάμβαναν πολύ παιχνίδι, τραγούδια και τις αγαπημένες της ταινίες στην τηλεόραση.

Το 2016 ενώ το παιδί ήταν στην παιδική χαρά, έπεσε από μία κούνια και άρχισε να κουτσαίνει. Όταν η μαμά του το πήγε στο νοσοκομείο και έγιναν οι πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το παιδί έπασχε από κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης το παιδί έπασχε από DIPG, δηλαδή γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους, μία σπανιότατη μορφή παιδικού καρκίνου στον εγκέφαλο. Ο καρκίνος αυτός είναι ιδιαίτερα επιθετικός και δύσκολα θεραπεύσιμος. Όγκοι εμφανίζονται στο τμήμα του εγκεφάλου, που ελέγχει τις ζωτικές λειτουργίες του σώματος, όπως η αναπνοή, η αρτηριακή πίεση και ο καρδιακός ρυθμός.

Κατά μέσο όρο 300 παιδιά ηλικίας 5- 9 ετών διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο με αυτό τον σπάνιο όγκο.

Παρόλο που μπορεί να θεραπευτεί με ακτινοβολία και χημειοθεραπείες, η χειρουργική επέμβαση για την απομάκρυνσή του δεν αποτελούσε επιλογή λόγω της θέσης του στον εγκέφαλο. Γι’ αυτό η οικογένεια αναζήτησε άλλους τρόπους θεραπείας. Μετακόμισαν όλοι μαζί στην Κολωνία στη Γερμανία, ώστε να συμμετάσχουν σε μία πειραματική θεραπεία, στην οποία το παιδί έγινε δεκτό.

Αν και η ανοσοθεραπεία είχε δείξει πρόοδο και συρρίκνωση των καρκινικών κυττάρων στον εγκέφαλο της, τα συμπτώματα επανήλθαν δριμύτερα το επόμενο έτος. Τελικά ο όγκος εξαπλώθηκε και σε άλλες περιοχές του εγκεφάλου της μικρής Zoey επιφέροντας τον πρόωρο θάνατό της.

Πριν η Casey, η μητέρα του κοριτσιού δημοσιεύσει την τελευταία της φωτογραφία, είχε δημοσιεύσει και άλλες από διάφορες ευτυχισμένες στιγμές με την κόρη της την περίοδο που ακολουθούσε θεραπεία συμπεριλαμβανομένης της γλυκιάς φωτογραφίας μάνας και κόρης με χαρακτήρες της Disney.

Πριν το παιδί διαγνωστεί με καρκίνο, ήταν ένα πολύ ενεργό παιδάκι. Η μητέρα της την παρομοίασε με ανεμοστρόβιλο, που αγαπούσε τους πάντες και την αγαπούσαν όλοι. Της άρεσαν οι υπερήρωες, οι πριγκίπισσες και να πηγαίνει, όπου πήγαιναν και οι γονείς της. Ήθελε να είναι πάντα μαζί τους.

H Casey πρόσθεσε ότι η κόρη της έφερε το φως στη ζωή τους. Σε όποιο δωμάτιο κι αν έμπαινε μόνο φως και λάμψη έδινε.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου διαγνώστηκαν στην Αμερική περίπου 10.270 παιδιά κάτω των 15 ετών με καρκίνο μέσα στο 2017. Τα ποσοστά αυτά έχουν αυξηθεί ελαφρά σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες.

Ο κόσμος συγκινήθηκε πολύ από τη φωτογραφία αυτή. Υπάρχουν τόσες πολλές οικογένειες σε όλο τον κόσμο που υποφέρουν λόγω του παιδικού καρκίνου και τόσοι πολλοί άνθρωποι που έχουν ευαισθητοποιηθεί στο θέμα αυτό. Οι Daggett μοιράστηκαν το ταξίδι τους, για να βοηθήσουν άλλες οικογένειες που υποφέρουν και να τους προσφέρουν παρηγοριά στον αγώνα τους.

Έκανε εμετό για ώρες μέχρι που πήγε στον γιατρό. Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Έκανε εμετό για ώρες μέχρι που πήγε στον γιατρό. Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε! Μια απίστευτη ιστορία! Ένας φυλακισμένος στην Ιρλανδία έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο για να αφαιρεθεί ένα κινητό από το στομάχι του.

Έπειτα από εμετό τεσσάρων ωρών, ο 29χρονος φυλακισμένος, γνωστός για τα κοινωνικά και ψυχιατρικά του προβλήματα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Δουβλίνου, σύμφωνα με τη Daily Mail. 6 ώρες πριν τη μεταφορά στο νοσοκομείο, ο άντρας ανέφερε στο προσωπικό ότι είχε καταπιεί συσκευή κινητού. Συγκλονιστική αληθινή ιστορία: Το μωρό δεν έκλαιγε για δύο χρόνια γιατί...

Μία ακτινογραφία αποκάλυψε ότι η συσκευή βρισκόταν πάνω από το στομάχι του. Αυτή είναι η πρώτη αναφορά περίπτωσης που ενήλικας καταπίνει κινητό που κατέληξε στο στομάχι του.

Οι γιατροί αρχικά προσπάθησαν να αφαιρέσουν τη συσκευή με γαστρεντερική ενδοσκόπηση, μια μέθοδος που εκτελείται συχνά όταν καταπίνονται αντικείμενα, που όμως δεν έχουν περάσει στο πεπτικό σύστημα. Κατά την ενδοσκόπηση, ένας λεπτός και εύκαμπτος σωλήνας με βιντεοκάμερα και φως εισάγεται στον οισοφάγο για την απομάκρυνση του ξένου αντικειμένου. Ωστόσο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν το κινητό χωρίς να προκαλέσουν βλάβη στον οισοφάγο.

Έτσι χρειάστηκε να γίνει μια τομή στο στομάχι του για να αφαιρεθεί το κινητό. Αυτή η διαδικασία, γνωστή ως λαπαροτομία εφαρμόζεται σε ελάχιστα άτομα που καταπίνουν ένα ξένο αντικείμενο.

Ο φυλακισμένος πήρε εξιτήριο μια εβδομάδα μετά το χειρουργείο και ανάρρωσε πλήρως τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share