Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάμε καλά;;; Δεν μπορείς να φανταστείς τί πίνει αυτή η κοπέλα για λαμπερή επιδερμίδα!

Όντως τώρα;

27 Ιουλίου 2019 19:18
Πάμε καλά;;; Δεν μπορείς να φανταστείς τί πίνει αυτή η κοπέλα για λαμπερή επιδερμίδα!

Η 30χρονη fashion blogger Annie Atkinson υποστηρίζει πως βρήκε έναν μάλλον αλλόκοτο τρόπο για λαμπερή και λεία επιδερμίδα που σχετίζεται με την διατροφή. Ποιος είναι αυτός; Ο χυμός από κάρβουνο! Όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα.

Η Atkinson φτιάχνει το χυμό της με κάρβουνο και διάφορα φυτικά συστατικά και όπως υποστηρίζει η ίδια μιλώντας στη New York Post: "Επηρεάζει πραγματικά το δέρμα μου. Μπορεί να μην έχω βρει ακόμη την κατάλληλη γεύση αλλά σίγουρα έχει αποτέλεσμα".

Τώρα κατά πόσο μπορεί αυτό να είναι καλό για την γενικότερη υγεία δεν το γνωρίζουμε αλλά καλού κακού μην το δοκιμάσετε σπίτι...

Όχι άλλο κάρβουνο...

Το κόλπο μιας μάνας για να καθαρίζουν τα παιδιά της το σπίτι, δεν είχε το τέλος που υπολόγιζε!

Είναι σύνηθες οι γονείς να ανταλλάσσουν ιστορίες σχετικά με τις ιδιορρυθμίες, τα ορόσημα και τις συμπεριφορές των παιδιών τους ως ένα τρόπο να διακωμωδούν καταστάσεις. Ένα κοινό πράγμα είναι η καθαριότητα του σπιτιού.

Πόσες φορές έχουν μαζευτεί σωροί άπλυτων ρούχων για μια εβδομάδα; Ποια από τα παιδιά σας δεν φαίνεται να θυμάται ποτέ να έχει βγάλει ποτέ τα σκουπίδια; Και γιατί όλοι προσπερνούν ψίχουλα στο πάτωμα, στο πάγκο ή στο τραπέζι σαν να είναι αόρατα;

Η μαμά Miranda Crimbring θέλησε να απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις κάνοντας ένα μικρό πείραμα στο σπίτι της. Η απάντηση; Είναι πραγματικά αόρατα! Η Crimbring σκέφτηκε έναν πανέξυπνο τρόπο να δοκιμάσει την προθυμία των παιδιών της να κάνουν κάποια δουλειά στο σπίτι.

Κόλλησε με ταινία ένα διπλωμένο χαρτονόμισμα 5 δολαρίων κάτω από ένα μικρό κομμάτι σκουπιδιού – ένα κομμάτι χαρτί – και το έβαλε στη μέση του δαπέδου στο μπάνιο. Σκέφτηκε ότι κάποιος τελικά θα το σήκωνε να το πετάξει και θα ήταν ο τυχερός νικητής, απλά περίμενε. Δύο ημέρες αργότερα, το χαρτί ήταν ακόμα στο πάτωμα.

Μοιράστηκε μια ανάρτηση με φίλους στο Facebook σχετικά με το πείραμά της:

«Έχουμε μόλις ξεπεράσει το 48ωρο της πρόκλησης «ποιος θα πάρει το τυχαίο κομμάτι χαρτί που ΞΕΡΟΥΝ ότι δεν πρέπει να υπάρχει εκεί». Ούτε τα παιδιά, ούτε καν ο σύζυγος δεν σήκωσε το χαρτάκι. Όλοι μπαινοβγαίνουν στο μπάνιο, χωρίς να δίνουν καμία σημασία

Αν δείτε κάτω από τον υαλοκαθαριστήρα λεφτά μην πλησιάσετε ποτέ το όχημα σας!

Η οικογένειά της δεν είχε ιδέα ότι όλο αυτό καταγραφόταν στα κοινωνικά μέσα με τα hashtags «#justdotheright» και «#easymoney.» Το πρωί της 3ης ημέρας, το χαρτί ήταν ακόμα πεταμένο αλλά υπήρχε δίπλα και ένα οδοντικό νήμα και χαρτί υγείας. Το χαρτάκι είχε μετακινηθεί λίγο. Η Crimbring υπέθεσε ότι κάποιος το κούνησε με το πόδι του.

Μέχρι εκείνο το βράδυ, κανείς δεν το πήρε:

Η δημοσίευση της Crimbring έγινε viral με πολλούς γονείς όσον αφορά το δίλημμα των αόρατων σκουπιδιών. Καθώς οι χρήστες του Facebook γελούσαν και περίμεναν την έκβαση αυτής της πρόκλησης #easymoney, έβαλε μέσα στο κόλπο τελικά και τον σύζυγό της. Έχετε υπόψη ότι ούτε εκείνος το μάζεψε.

Αφού του είπε για το κόλπο της, ο ίδιος είπε: «Πω ρε φίλε, το ήξερα ότι έπρεπε να μαζέψω! Αλλά να ξέρεις αγάπη μου το άφησα επίτηδες επειδή ήξερα ότι ήθελες να δώσεις ένα μάθημα στα παιδιά.» Σίγουρα…

Τέλος, μέρες αργότερα, ένα από τα παιδιά το βρήκε τυχαία. Η Crimbring δημοσίευσε αυτήν την ενημέρωση:

«Κάποιος σήκωσε το χαρτάκι!! Η κόρη μου πέταξε τα βρώμικα ρούχα της πάνω του, πριν μπει στη μπανιέρα .. όταν πήγε να τα σηκώσει αργότερα, το χαρτάκι αναποδογύρισε και έπεσε στο πάτωμα. Εκείνη με έκπληξη φώναζε ότι βρήκε 5 δολάρια!

Το απογοητευτικό στην ιστορία … Αφού ξεκόλλησε το χαρτονόμισμα από το χαρτί, άφησε το χαρτάκι πάνω στο πάγκο .. «

Ο έφηβος γιος της ισχυρίστηκε ότι δεν είδε ποτέ το χαρτί. Έκαναν μια οικογενειακή συζήτηση για το σκοπό της πρόκλησης που σκέφτηκε η μαμά και η Crimbring συμπέρανε ότι μόνο ο χρόνος θα δείξει αν αλλάξουν τα πράγματα. Ίσως τώρα θα είναι σε επιφυλακή για χρήματα κρυμμένα στο σπίτι!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share