Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Έκανε εμετό για ώρες μέχρι που πήγε στον γιατρό. Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Μια απίστευτη ιστορία!

26 Ιουλίου 2019 20:30
Έκανε εμετό για ώρες μέχρι που πήγε στον γιατρό. Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Έκανε εμετό για ώρες μέχρι που πήγε στον γιατρό. Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε! Μια απίστευτη ιστορία! Ένας φυλακισμένος στην Ιρλανδία έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο για να αφαιρεθεί ένα κινητό από το στομάχι του.

Έπειτα από εμετό τεσσάρων ωρών, ο 29χρονος φυλακισμένος, γνωστός για τα κοινωνικά και ψυχιατρικά του προβλήματα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Δουβλίνου, σύμφωνα με τη Daily Mail. 6 ώρες πριν τη μεταφορά στο νοσοκομείο, ο άντρας ανέφερε στο προσωπικό ότι είχε καταπιεί συσκευή κινητού. Συγκλονιστική αληθινή ιστορία: Το μωρό δεν έκλαιγε για δύο χρόνια γιατί...

Μία ακτινογραφία αποκάλυψε ότι η συσκευή βρισκόταν πάνω από το στομάχι του. Αυτή είναι η πρώτη αναφορά περίπτωσης που ενήλικας καταπίνει κινητό που κατέληξε στο στομάχι του.

Ιστορία γιατρός

Οι γιατροί αρχικά προσπάθησαν να αφαιρέσουν τη συσκευή με γαστρεντερική ενδοσκόπηση, μια μέθοδος που εκτελείται συχνά όταν καταπίνονται αντικείμενα, που όμως δεν έχουν περάσει στο πεπτικό σύστημα. Κατά την ενδοσκόπηση, ένας λεπτός και εύκαμπτος σωλήνας με βιντεοκάμερα και φως εισάγεται στον οισοφάγο για την απομάκρυνση του ξένου αντικειμένου. Ωστόσο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν το κινητό χωρίς να προκαλέσουν βλάβη στον οισοφάγο.

Έτσι χρειάστηκε να γίνει μια τομή στο στομάχι του για να αφαιρεθεί το κινητό. Αυτή η διαδικασία, γνωστή ως λαπαροτομία εφαρμόζεται σε ελάχιστα άτομα που καταπίνουν ένα ξένο αντικείμενο.

Ιστορία γιατρός

Ο φυλακισμένος πήρε εξιτήριο μια εβδομάδα μετά το χειρουργείο και ανάρρωσε πλήρως τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό.

6χρονο κοριτσάκι που έφυγε από καρκίνο άφησε κρυφά μηνύματα σε όλο το σπίτι για να τα βρουν οι γονείς της αφού πεθάνει. (Video)

Η ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω θα σας κάνει να κλάψετε από συγκίνηση αφού ένα 6χρονο κοριτσάκι που έφυγε από καρκίνο άφησε κρυφά μηνύματα σε όλο το σπίτι για να τα βρουν οι γονείς της αφού πεθάνει!

Το σώμα της 6χρονης Elena Desserich άρχισε να υπολειτουργεί από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο τελευταίου σταδίου. Σταδιακά έχανε την ομιλία της, την κινητικότητά της και τη νεανική της ανεμελιά. Αλλά ακόμα και όταν οι μύες στη γλώσσα της την πρόδωσαν, εκείνη βρήκε έναν τρόπο να μιλήσει στην οικογένειά της, ακόμη και μετά το θάνατό της.

Ο Brooke και η Keith Desserich από το Σινσινάτι του Οχάιο είχαν δύο κορίτσια, την Grace και την Elena. Η Elena, η μεγαλύτερη, είχε έντονα μπλε μάτια και μεγάλα μάγουλα, αλλά παρά την κοριτσίστικη εμφάνισή της ήταν ένα πολύ ώριμο παιδί.

“Η Elena ήταν πολύ ώριμη για την ηλικία της,” είπε η Keith στο The Mirror.

Το θαρραλέο κορίτσι είχε αγάπη για τις τέχνες και τα βιβλία. Ήθελε να γίνει δασκάλα και μητέρα. Οι γονείς της θυμούνται τότε που προσπαθούσε να κάνει τους άλλους να αισθάνονται καλύτερα με τον εαυτό τους. Τώρα, το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και οι ίδιοι.

Μέσα σε ένα διάστημα 48 ωρών, η οικογένεια Desserich κατέρρευσε.

Η Elena μεταφέρθηκε στα επείγοντα, επειδή άρχισε να χάνει τα λόγια της και είχε προβλήματα στο περπάτημα. Δύο ημέρες αργότερα, η μικρή έκανε μια μαγνητική τομογραφία σε ένα τοπικό νοσοκομείο, και οι Desserich βρέθηκαν να είναι καθισμένοι σε ένα νοσοκομειακό δωμάτιο και να περιμένουν. Τέσσερις ώρες μετά τη μαγνητική τομογραφία, μία γιατρός μπήκε στο δωμάτιο, και απ’ τα μάτια της έσταζαν δάκρυα.

Η Elena είχε διαγνωστεί με DIPG, έναν σπάνιο και μη χειρουργήσιμο όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος την άφησε με προσδόκιμο ζωής μόλις λίγους μήνες.

Οι γονείς της καταστράφηκαν.

“Δεν θα την καμαρώσω να κάνει τα πρώτα της μαθήματα οδήγησης, να παίρνει το πτυχίο της, δεν θα τη ντύσω νυφούλα..,” έγραψε η μητέρα της στο βιβλίο της, το Notes Left Behind.

Έπρεπε να περάσουν εποικοδομητικά το χρόνο που τους είχε απομείνει. Έτσι, οι Desserich αποφάσισαν να μην πουν στην Elena και την Grace ότι η Elena θα πεθάνει, απλά τους είπαν ότι η Elena είχε ένα χτύπημα στο κεφάλι, για να θωρακίσουν τη Grace από το αναπόφευκτο αποτέλεσμα.

Όλη η ενέργεια της οικογένειας διοχετεύτηκε στο να είναι η Elena χαρούμενη. Όλα τα υπόλοιπα στη ζωή τους αναστάλθηκαν, σταμάτησαν και την ανακαίνιση του σπιτιού τους, και έμειναν δίπλα της, στο κρεβάτι του νοσοκομείου, προσπαθώντας να κατανοήσουν τα ακαταλαβίστικα λόγια που έβγαζε από το στόμα της.

Επίσης, συγκέντρωσαν μια λίστα με τις επιθυμίες της.

Ήθελε να πάει σε ένα εστιατόριο που ήταν γνωστό για το τσίλι του, μόλις ένα μίλι από το σπίτι τους. Ήθελε μια βόλτα με μία άμαξα, ν’ ανέβει στον Πύργο του Άιφελ και να φάει το αγαπημένο της φαγητό που ήταν μακαρόνια με τυρί. Είπε, επίσης, στον πατέρα της να την πάει με την αδερφή της στο ‘δρόμο με τα φορέματα,’ ένα δρόμο γεμάτο μαγαζιά με νυφικά από τον οποίο περνούσαν συχνά με τη μητέρα της.

Η Elena έζησε για οκτώ μήνες μετά τη διάγνωσή της, αλλά τον Αύγουστο του 2007 υπέκυψε στην ασθένεια.

Ο Brooke και η Keith προσπάθησαν σιγά-σιγά να ξεπεράσουν τη θλίψη τους. Συνέχισαν την ανακαίνιση, ελπίζοντας ότι η αλλαγή του σπιτιού τους θα τους βοηθούσε να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Αλλά καθώς καθάριζαν, οι Desserich ανακάλυψαν ένα σημείωμα από την Elena που είχε κρύψει στην βιβλιοθήκη της. Το άνοιξαν χωρίς να το σκεφτούν.

“Αισθάνθηκα σαν να πήρα μια μικρή αγκαλιά από αυτήν,” είπε ο Brooke στο Today, “όταν μας έλεγε ότι μας κοιτούσε ακόμα κι αν δεν ήταν μαζί μας.”

Όταν η γιαγιά της Elena τους τηλεφώνησε λέγοντας ότι βρήκε ένα σημείωμα στο σπίτι της, οι Desserich συνειδητοποίησαν τις αληθινές προθέσεις της Elena.

Σημειώσεις της υπήρχαν παντού, μέσα σε τσάντες, σε κάλτσες, ανάμεσα στις σελίδες βιβλίων. Όπου κι αν άγγιζαν, πλημμύριζαν με αναμνήσεις της Elena.

“Είναι υπέροχο να βλέπουμε τις σημειώσεις της αν και ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο για μας, αλλά ελπίζουμε ότι δεν θα τελειώσουν ποτέ,”δήλωσε η Keith στο Today.

Τα μηνύματα από την Elena ήταν γραμμένα σε χοντρά κομμάτια χαρτιού κομμένα σε σχήμα καρδιάς. Ένα γράφει, “Σ ‘αγαπώ, μαμά, μπαμπά και Grace”. Μερικά απευθύνονταν στον αγαπημένο της σκύλο, τη Sally, που ήταν το κατοικίδιο της θείας της.

“Πιστεύουμε ότι η Elena το έκανε απλά για μας,” είπε η Keith στο The Mirror .

Οι Desserich πιστεύουν πλέον ότι η Elena γνώριζε ότι ήταν άρρωστη.

Κάθε μέρα, οι γονείς της προσπαθούσαν να κάνουν την Elena να περνάει όμορφα, παίρνοντάς της δώρα και υλοποιώντας τις επιθυμίες της όχι μόνο για να ευχαριστήσουν το παιδί τους, αλλά κυρίως για να μην καταλάβει ότι θα πεθάνει. Τα γραπτά της μηνύματα, όμως, δείχνουν ότι η μικρή ήξερε και ότι το είχε αποδεχτεί.

“Νομίζω ότι οι σημειώσεις της ήταν ο τρόπος να μας πει ότι όλα θα πήγαιναν καλά,” δήλωσε ο Brooke στο DailyMail .

Οι γονείς της εξακολουθούν να κρατούν σφραγισμένη μία από τις σημειώσεις της Elena. Και η Grace έχει επίσης μία αδιάβαστη. Δεν τις ανοίγουν ποτέ, επειδή φοβούνται ότι κάποια μέρα θα βρουν και το τελευταίο της μήνυμα και δεν θα ‘χουν άλλο να διαβάσουν. Συνεχίζουν με τη σκέψη ότι πάντα θα υπάρχει μια τελευταία λέξη που θα διαβάσουν από την Elena…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share