Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

10 περίεργα επαγγέλματα που δεν γνωρίζατε καν ότι υπάρχουν!

Θα «κλάψετε»!

26 Ιουλίου 2019 10:20
10 περίεργα επαγγέλματα που δεν γνωρίζατε καν ότι υπάρχουν!

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που δεν είναι ικανοποιημένοι ή απλώς βαριούνται με την δουλειά τους.

Υπάρχoυν επίσης και μερικοί άνθρωποι, οι οποίοι κάνουν δουλειές που δεν γνωρίζατε καν ότι υπάρχουν, και μάλιστα πληρώνονται καλά γι’αυτές. Την καλύτερη δουλειά του κόσμου προσφέρει Αυστραλός εκατομμυριούχος!

Δείτε παρακάτω 10 περίεργα επαγγέλματα, τα οποία πιθανόν δεν είχατε ακούσει ποτέ και σίγουρα διαφέρουν πολύ από τα δικά σας!

Επαγγελματίας “αγκαλιαστής”

Φανταστείτε να ρωτούσατε κάποιον τι δουλειά κάνει και να σας απαντούσε αγκαλιάζω ανθρώπους! Αν λοιπόν έχετε ανάγκη από μια αγκαλιά, αλλά είστε μόνοι σας, μην ανησυχείτε καθώς υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για να κάνουν αυτό το πράγμα! Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο, ωστόσο υπάρχουν αρκετές εταιρείες οι οποίες προσλαμβάνουν ανθρώπους για να αγκαλιάζουν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, και κερδίζουν μεταξύ 60 και 80 δολάρια την ώρα! Μην πάει ο νους σας στο πονηρό, μόνο αγκαλιές!

Δύτης για μπαλάκια του γκολφ

Εάν απολαμβάνετε τις καταδύσεις και προτιμάτε να δουλεύετε σε εξωτερικούς χώρους, τότε είστε ο τέλειος υποψήφιος γι’αυτήν τη δουλειά! Οι δύτες αυτοί, όπως καταλάβατε, συλλέγουν όλα τα μπαλάκια του γκολφ που πέφτουν μέσα στις λίμνες που υπάρχουν στα γήπεδα του γκολφ. Ακούγεται εύκολο και ευχάριστο!

Δοκιμαστής τροφής σκύλων

Αν δεν είστε σίγουροι ότι τα κατοικίδια σας τρώνε νόστιμα και θρεπτικά γεύματατα, υπάρχει η δυνατότητα να καλέσετε έναν δοκιμαστή τροφίμων για ζώα συντροφιάς! Δοκιμάζει τα τρόφιμα του κατοικιδίου σας για να αξιολογήσει τις γεύσεις και να ελέγξει εάν ανταποκρίνονται στα πρότυπα ποιότητας.

Δοκιμαστής κρεβατιών

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, υπάρχουν άνθρωποι που δοκιμάζουν κρεβάτια (στρώματα και μαξιλάρια) για επιχειρήσεις και ξενοδοχεία. Με απλά λόγια πληρώνεσαι για να ξαπλώνεις στην δουλειά! Οι δοκιμαστές αυτοί, ξαπλώνουν σε ένα κρεβάτι και ελέγχουν εάν το στρώμα έχει βαθουλώματα και έαν οι άκρες του είναι αρκετά σκληρές για να καθίσει κάποιος. Που κάνουμε αίτηση;

Οσμιστής χαρτομαντήλων

Σίγουρά έχετε παρατηρήσει ότι τα χαρτομάντηλα συνήθως έχουν μια ωραία μυρωδιά ή καθόλου μυρωδιά. Φυσικά δεν είναι συμπτώση, αλλά οι καρποί της σκληρής δουλειάς κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι μυρίζουν τα χαρτομάντηλα που παράγουν κάποιες εταιρείες, για να βεβαιωθούν ότι δεν έχουν άσχημη μυρωδιά. Αν έχουν συνάχι, λογικά τα χρησιμοποιούν κιόλας!

Στήσιμο σε ουρές

Αν δεν σας αρέσει να στήνεστε με τις ώρες στις ουρές, τώρα υπάρχει λύση! Μπορείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία, ο οποίος θα στηθεί για ώρες σε μια ουρά ταλαιπωρίας. Είναι μια δύσκολη και βαρετή δουλειά, ωστόσο μπορεί να πληρώνει καλα.

Αρμεχτής φιδιών

Το δηλητήριο των φιδιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά πράγματα, αλλά το πιο σημαντικό είναι η χρήση του στην ιατρική έρευνα. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα, την αυξανόμενη ζήτηση για δηλητήριο φιδιών κάθε χρόνο. Αυτοί οι άνθρωποι, περνούν ολόκληρες ημέρες πιέζοντας τα δόντια των φιδιών σε ένα πλαστικό δοχείο, προκειμένου να συγκεντρώσουν το πολυπόθητο δηλητήριο τους, το οποίο μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές.

Οσμιστής μασχαλών

Οι οσμιστές μασχαλών, εργάζονται για εταιρείες παρασκευής αποσμητικών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα του προϊόντος. Πως γίνεται ο έλεγχος ποιότητας; Οι οσμιστές εργάζονται σε ένα δωμάτιο με υψηλή θερμοκρασία ή σε εξωτερικούς χώρους, μυρίζοντας μέχρι και 60 μασχάλες την ώρα. Στόχος τους είναι να καθορίσουν πόσο αποτελεσματικό είναι ένα αποσμητικό. Γράφουν αναφορές και βοηθούν τον κόσμο να μυρίζει καλύτερα.

Συλλέκτης σκουληκιών

Οι άνθρωποι αυτοί συλλέγουν σκουλήκια από κήπους, πάρκα και άλλα σημεία με βλάστηση, τα οποία δίνουν σε καταστήματα αλιείας για να πωληθούν στους ψαράδες. Συνήθως τα συλλέγουν το βράδυ.

Δοκιμαστής εντόμων

Πιθανόν θα έχετε δει τα τηλεοπτικά σόου X-Factor ή Fear Factor, όπου μια από τις προκλήσεις των παικτών είναι να φάνε ζωντανά έντομα. Για να βεβαιωθούν οι παραγωγοί ότι τα αηδιαστικά τρόφιμα είναι κατάλληλα για βρώση, προσλαμβάνουν ανθρώπους για να τα δοκιμάζουν. Δεδομένου ότι υπάρχει υψηλός κίνδυνος, οι άνθρωποι αυτοί πληρώνονται αδρά.

Δεν θα πιστεύετε τι δουλειά έκανε ο Bob Ross πριν γίνει ζωγράφος!

Σίγουρα η προηγούμενη δουλεία του ήταν κόντρα ρόλος.

Ο αγαπημένος τηλεοπτικός ζωγράφος που αγάπησαν πολλές γενιές και πρόσφατα έγινε ένα από τα μεγαλύτερα memes του Διαδικτύου δεν έκανε πάντα το επάγγελμα που τον έκανε διάσημο.

Το προηγούμενο του επάγγελμα είναι τόσο κόντρα στον Bon Ross που έχουμε γνωρίσει από τις εκπομπές του.

Ο Ross ήταν για πάνω από 20 χρόνια στρατιωτικός καριέρας στην Πολεμική Αεροπορία αφού κατατάχθηκε το 1961 στην ηλικία των 18. Μάλιστα το σοκ για τον ίδιο θα πρέπει να ήταν μεγάλο αφού ήταν γεννημένος και μεγαλωμένος στη ζέστη του Ορλάντο της Φλόριντα και η πρώτη του ανάθεση ήταν στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Eielson στην Αλάσκα.

Εκεί ήταν η πρώτη φορά που είδε χιόνι, βουνά και εκατοντάδες "χαρούμενα" μικρά δέντρα.

Στο στρατό ανέπτυξε και το πάθος του για την ζωγραφική και αποφάσισε να κάνει μαθήματα στο πανεπιστήμιο του Anchorage στην Αλάσκα.

Μάλιστα πριν παραιτηθεί από το στρατό, για να ασχοληθεί επαγγελματικά με την ζωγραφική, έφτασε να έχει τον βαθμό του Master Sergeant (αρχιλοχίας).

Επιπλέον υποσχέθηκε στον στον εαυτό του ότι από την στιγμή που θα έφευγε από το στρατό δεν θα φώναζε ξανά. Μια υπόσχεση που μάλλον κράτησε σε όλο το υπόλοιπο της ζωή του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share