Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συγκλονιστκό: Η κοπέλα στη φωτογραφία είναι 30 χρονών!

Απίστευτο!

25 Ιουλίου 2019 15:05
Συγκλονιστκό: Η κοπέλα στη φωτογραφία είναι 30 χρονών!

Aπό μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια πάσχει μια γυναίκα από την Βραζιλία, η οποία, παρόλο που έχει κλείσει τα 30 χρόνια, εξακολουθεί να έχει το σώμα ενός μωρού.

Γεννημένη στις 7 Μαΐου 1981, η Maria Audete do Nascimento ανήκει σε μια φτωχή οικογένεια που ζει σε ένα μια καλύβα στη Ceara της Βραζιλίας. Η οικογένειά της αποτελείται από τον πατέρα της και τη δεύτερη γυναίκα του, που έχει αναλάβει τη φροντίδα της, από τότε που η μητέρα της πέθανε, πριν από 13 χρόνια.

Η οικογένεια της Maria δεν έχει την πολυτέλεια να της προσφέρει οποιαδήποτε μορφή θεραπείας, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει.

Η 30χρονη Βραζιλιάνα συνεχίζει να ζει σαν μωρό, ανίκανη να φροντίσει για τις δικές της ανάγκες, ενώ δεν είναι σε θέση ακόμη και να μιλήσει. Το σπίτι στο οποίο ζει, παρόλο που είναι φτωχό είναι γεμάτο αγάπη, σύμφωνα με μητριά της, η οποία προσέχει τη γυναίκα-παιδί από την ημέρα που παντρεύτηκε τον πατέρα της.

Η γυναίκα αυτή πιστεύει ότι το παιδί αυτό στάλθηκε σε αυτήν ως δώρο του Θεού, για να το φροντίζει και να του δίνει όση περισσότερη αγάπη μπορεί.

Εμπειρογνώμονες από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ceara πιστεύουν ότι η Μaria πάσχει από σοβαρή ανεπάρκεια των θυρεοειδικών ορμονών. Ως αποτέλεσμα του υποθυρεοειδισμού, το σώμα της δεν ήταν ποτέ σε θέση να αναπτυχθεί σωματικά ή ψυχικά."Eάν η υπόθεση είχε εντοπιστεί νωρίς, η Maria μπορεί να είχε μεγαλώσει ως ένα κανονικό παιδί", είχαν δηλώσει στο παρελθόν μετά λύπης στο δίκτυο Reprodução TV Vitória.

Το Πανεπιστήμιο έχει συμφωνήσει να παρέχει δωρεάν θεραπεία στη Μaria, για να μπορέσει να είναι λίγο πιο ανεξάρτητη, να περπατήσει, να φάει και να μιλήσει, έστω και λίγο.

Τρώει τα πάντα αλλά δεν παίρνει ούτε κιλό!

!

25 Ιουλίου 2019 14:39

Μια 50χρονη από το Μάντσεστερ της Αγγλίας τρώει τα πάντα χωρίς όμως να παχαίνει! Ο λόγος για την Carole French η οποία μπορεί να τρώει από fast food,τηγανητά και πολλά άλλα παχυντικά ωστόσο παραμένει πολύ αδύνατη.

Η 50χρονη πάσχει από μια ασθένεια που την έχουν δύο άνθρωποι στον πλανήτη, μιας μορφής συνδετικίτιδα η οποία δεν της επιτρέπει να αποθηκεύει λίπος.

Και αν μέσα σας τη ζηλεύετε μάλλον θα πρέπει να διαβάσετε την καθημερινότητά της η οποία δεν είναι καθόλου εύκολη.

Η γυναίκα είναι τόσο αδύνατη που αναγκάζεται να φορά παιδικά ρούχα αφού το νούμερό της είναι μηδέν. Στο δρόμο πολλοί την κοροϊδεύουν ή την κοιτούν περίεργα. Άλλοι πάλι νομίζουν ότι πάσχει από νευρική ανορεξία τη στιγμή που εύχεται να μπορούσε να παχύνει.

«Πάρα πολλοί μου λένε ότι είμαι τυχερή που δεν παχαίνω αλλά εύχομαι να μπορούσα. Από την εφηβεία μου έλεγαν ότι ήμουν ανορεξική αλλά δεν ίσχυε. Τρώω σαν άλογο, ποτέ μα ποτέ δεν παραλείπω γεύματα και τρώω συχνά απέξω. Οι άνθρωποι είναι σκληροί. Ξέρω ότι δείχνω διαφορετική αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που με κοιτάνε. Με βγάζουν μάλιστα φωτογραφίες σαν να είμαι θέαμα«, είπε στην Daily Mail η Carole.

Τα σημάδια της ασθένειας ήταν εμφανή από όταν ήταν μωρό αφού ήταν υπερβολικά αδύνατη.

Η ίδια θυμάται την εφηβεία της, το χλευασμό που δεχόταν από τους συμμαθητές της αλλά και τα κουτσομπολιά που έλεγαν πίσω από την πλάτη της.

Χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος για να καταλάβουν οι γιατροί τι ακριβώς είχε.

Εξαιτίας της ασθένειας -η οποία είναι ανίατη- αισθάνεται συνεχώς εξαντλημένη και εμφάνισε οστεοπόρωση και αρθρίτιδα.

Στο πλευρό της, στέκονται οι δυο γιοι της, ο άνδρας της αλλά και οι φίλοι της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share