Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021

Δείτε τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σας ο τρόπος που κρατάτε την τσάντα σας!

Αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα!

24 Ιουλίου 2019 18:37
Δείτε τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σας ο τρόπος που κρατάτε την τσάντα σας!

Ακόμα και το πιο απλό πράγμα που κάνουμε στην καθημερινότητά μας, όπως το να κρατάμε την τσάντα μας, δείχνει πολλά πράγματα για την προσωπικότητά μας.

Απλώς επιλέξτε τον αριθμό της φιγούρας που κουβαλάει μια τσάντα όπως εσείς και στη συνέχεια διαβάστε το αποτέλεσμα. Επίσης η μουσική που ακούτε αποκαλύπτει τα πάντα για τον χαρακτήρα σας!

Νο 1. Στην πλάτη σας

Εάν προτιμάτε να κουβαλάτε την τσάντα σας σαν σακίδιο, είστε πάντα έτοιμοι για περιπέτεια και προετοιμασμένοι να ξεκινήσετε ανά πάσα στιγμή. Αναλογίζετε πολύ τα πράγματα και άλλους ανθρώπους, καθιστώντας σας ένα πρόσωπο που οι άλλοι ακολουθούν πρόθυμα.

Νο 2. Στο χέρι σας

Αν κρατάτε σφιχτά τα πράγματά σας στα χέρια σας, πλήρης και απόλυτος έλεγχος όλων είναι το μότο σας. Σας αρέσει να ενημερώνεστε για τα πάντα και πάντα έχετε τη δική σας γνώμη. Είστε σε θέση να πείτε στους άλλους ολόκληρη την αλήθεια για τους ίδιους, αν το ζητήσουν. Η αξιοπιστία σας είναι θρυλική.

Δείτε τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σας ο τρόπος που κρατάτε την τσάντα σας!

Νο 3. Στον ώμο σας

Οι άνθρωποι που φορούν μια τσάντα στον ώμο τους αγαπούν την ανάγνωση: αυτή η θέση τους επιτρέπει να παίρνουν το αγαπημένο τους βιβλίο ακόμη και όταν δεν υπάρχει ουσιαστικά χώρος για αυτό. Είναι τόσο διακριτικοί που, ακόμα κι αν κοιμούνται κατά τη διάρκεια ενός μονολόγου σας, θα το κάνουν με τα μάτια τους ανοιχτά, ενώ θα κουνούν συγκαταβατικά το κεφάλι της ανά διαστήματα.

Νο 4. Πάνω από τον ώμο σας

Εάν περνάτε την τσάντα σας πάνω από τον ώμο σας, κανένας δεν θα μπορεί να κλέψει το πολύτιμο φορτίο σας. Είστε λίγο επιρρεπείς στο να επιδείξετε τον τεράστιο πλούτο σας, αλλά είστε πολύ γενναιόδωροι την ίδια στιγμή. Να είστε προσεκτικοί, όμως, καθώς κάποιοι μπορεί να αντιληφθούν αυτό το χαρακτηριστικό σας ως αδυναμία και να σας χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους.

Νο 5. Στην κοιλιά σας

Τι ήταν αυτό που πέρασε από μπροστά σας μόλις τώρα; Ένας ανεμοστρόβιλος; Όχι, αυτό είναι ένα άτομο που κουβαλάει την τσάντα του στο στομάχι του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που δεν θα πάρει ο αέρας τα πράγματα σας, εξαιτίας της ταχύτητά τους. Η εκκεντρικότητα τέτοιων ανθρώπων είναι συχνά πέραν οποιωνδήποτε ορίων, αλλά αυτό είναι ενδεικτικό του γρήγορου μυαλού και της ζωηρής φαντασίας τους.

Αν βρισκόσουν σε αυτό το δωμάτιο τι θα έκανες πρώτα;Η απάντηση αποκαλύπτει πολλά για σένα!

Επιλέξτε 1 από τις 4 επιλογές και δείτε τι αποκαλύπτει αυτή για την προσωπικότητά σας.

Έχουμε συνηθίσει στις καταστάσεις όπου υπάρχουν δύο επιλογές: η καλή και η κακή. Αλλά αυτό το τεστ δεν είναι έτσι. Δεν υπάρχει «λάθος» επιλογή γιατί όλες είναι σωστές!

Υπάρχουν πράγματα στην ζωή που αποκαλύπτουν πολλά για σένα, όπως οι καθημερινές συνήθειες και η γλώσσα του σώματος…

Τι θα κάνατε πρώτα;

undefined

Σου αρέσουν τα τεστ; Τότε μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις και αυτό...

1. Να βγάλετε τον βραστήρα από την φωτιά

Αυτό δείχνει πως έχετε πάθος και αντιδράτε αυθόρμητα. Επιλέγετε γρήγορα χωρίς αμφιβολίες και τίποτα δεν θα σας σταματήσει από το να πετύχετε τους στόχους σας.


Βαριέστε όμως γρήγορα, νοιάζεστε για την ασφάλειά σας και δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις. Είναι πιο εύκολο για σας να ακολουθήσετε ένα ξεκάθαρο σχέδιο χωρίς απρόσμενες αλλαγές.

2. Να απαντήσετε το τηλέφωνο

Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να συγκεντρώνεστε και σας αρέσει η διπλωματία. Είστε πιεστικός και δεν αποδέχεστε τα σφάλματα των άλλων. Είστε επιχειρηματίες και σας αρέσει να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Μπορείτε να επικοινωνείτε εύκολα με άλλους ανθρώπους. Σας αρέσει να κάνετε νέες γνωριμίες και σας αρέσει να είστε στο προσκήνιο.

3. Να ηρεμήσετε το μωρό που κλαίει


Είστε ήρεμοι και πολυμήχανοι. Σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους και είστε έτοιμοι να θυσιαστείτε για εκείνους. Είστε άνθρωποι της οικογένειας και εκτιμάτε τις ανθρώπινες σχέσεις.

Φοβάστε την μοναξιά και είναι σημαντικό να έχετε πάντα κάποιον μαζί σας. Για σας, ένα ήρεμο απόγευμα με την οικογένεια είναι πιο ελκυστικό από ένα πάρτυ με πολύ κόσμο.

4. Να σταματήσετε το σκυλί που δαγκώνει τον καναπέ

Εάν αποφασίσετε να απομακρύνετε τον σκύλο από τον καναπέ, αυτό δείχνει πως δεν αντέχετε την ακαταστασία, είτε στο σπίτι, είτε στην ζωή σας. Είναι σημαντικό για σας να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο.

Δεν θα ηρεμήσετε εάν δεν είναι τα πάντα όπως τα θέλετε. Δίνετε πολύ προσοχή στα υλικά και την κοινωνική θέση. Έχετε τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και γνωρίζετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να δράσετε σε κάθε περίπτωση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share