Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αν βρισκόσουν σε αυτό το δωμάτιο τι θα έκανες πρώτα;Η απάντηση αποκαλύπτει πολλά για σένα!

Κάνε το τεστ...

24 Ιουλίου 2019 10:42
Αν βρισκόσουν σε αυτό το δωμάτιο τι θα έκανες πρώτα;Η απάντηση αποκαλύπτει πολλά για σένα!

Επιλέξτε 1 από τις 4 επιλογές και δείτε τι αποκαλύπτει αυτή για την προσωπικότητά σας.

Έχουμε συνηθίσει στις καταστάσεις όπου υπάρχουν δύο επιλογές: η καλή και η κακή. Αλλά αυτό το τεστ δεν είναι έτσι. Δεν υπάρχει «λάθος» επιλογή γιατί όλες είναι σωστές!

Υπάρχουν πράγματα στην ζωή που αποκαλύπτουν πολλά για σένα, όπως οι καθημερινές συνήθειες και η γλώσσα του σώματος…

Τι θα κάνατε πρώτα;

Σου αρέσουν τα τεστ; Τότε μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις και αυτό...

1. Να βγάλετε τον βραστήρα από την φωτιά

Αυτό δείχνει πως έχετε πάθος και αντιδράτε αυθόρμητα. Επιλέγετε γρήγορα χωρίς αμφιβολίες και τίποτα δεν θα σας σταματήσει από το να πετύχετε τους στόχους σας.


Βαριέστε όμως γρήγορα, νοιάζεστε για την ασφάλειά σας και δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις. Είναι πιο εύκολο για σας να ακολουθήσετε ένα ξεκάθαρο σχέδιο χωρίς απρόσμενες αλλαγές.

2. Να απαντήσετε το τηλέφωνο

Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να συγκεντρώνεστε και σας αρέσει η διπλωματία. Είστε πιεστικός και δεν αποδέχεστε τα σφάλματα των άλλων. Είστε επιχειρηματίες και σας αρέσει να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Μπορείτε να επικοινωνείτε εύκολα με άλλους ανθρώπους. Σας αρέσει να κάνετε νέες γνωριμίες και σας αρέσει να είστε στο προσκήνιο.

3. Να ηρεμήσετε το μωρό που κλαίει


Είστε ήρεμοι και πολυμήχανοι. Σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους και είστε έτοιμοι να θυσιαστείτε για εκείνους. Είστε άνθρωποι της οικογένειας και εκτιμάτε τις ανθρώπινες σχέσεις.

Φοβάστε την μοναξιά και είναι σημαντικό να έχετε πάντα κάποιον μαζί σας. Για σας, ένα ήρεμο απόγευμα με την οικογένεια είναι πιο ελκυστικό από ένα πάρτυ με πολύ κόσμο.

4. Να σταματήσετε το σκυλί που δαγκώνει τον καναπέ

Εάν αποφασίσετε να απομακρύνετε τον σκύλο από τον καναπέ, αυτό δείχνει πως δεν αντέχετε την ακαταστασία, είτε στο σπίτι, είτε στην ζωή σας. Είναι σημαντικό για σας να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο.

Δεν θα ηρεμήσετε εάν δεν είναι τα πάντα όπως τα θέλετε. Δίνετε πολύ προσοχή στα υλικά και την κοινωνική θέση. Έχετε τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και γνωρίζετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να δράσετε σε κάθε περίπτωση.

Τεστ προσωπικότητας: Εσύ ποιο μονοπάτι θα διαλέξεις;

Ένα απλό και γρήγορο τεστ προσωπικότητας το οποίο μας δείχνει κάποια βασικά στοιχεία τουχαρακτήρα μας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο και κοιτάξτε προσεκτικά τα 6 διαφορετικά μονοπάτια της φωτογραφίας. Έπειτα διαλέξτε εκείνο που σας ταιριάζει και δείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε.

1. Απελευθέρωση

Είσαι ο τύπος ανθρώπου που χρειάζεται λίγο χώρο για τον εαυτό του. Θέλεις να έχεις την ελευθερία να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο. Προτιμάς ένα μονοπάτι που εσύ ο ίδιος χάραξες, ειδικά ένα με άπειρες δυνατότητες και διαδρομές.


Δεν θες να αισθάνεσαι πιεσμένος. Είσαι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και επαναστατικός, αλλά δεν σου αρέσει η αντιπαράθεση. Είναι πιο πιθανό να αντισταθείς παθητικά σε κάποιον ή κάτι. Μισείς να βιάζεσαι και προτιμάς να παίρνεις το χρόνο σου για να απολαμβάνεις τη ζωή.

2. Εσωστρέφεια

Είσαι ο τύπος ανθρώπου που προτιμά να ταξιδέψει μόνος του. Θέλεις να παρατηρείς, να σκέφτεσαι και να λύνεις όποιο πρόβλημα σου έρχεται στο κεφάλι. Προτιμάς ένα μονοπάτι που είναι φτιαγμένο για έναν.


Έχεις πρωτότυπη σκέψη και είσαι διορατικός. Βλέπεις τον κόσμο με ένα μοναδικό τρόπο, και άλλοι μπορούν να κερδίσουν από την παρουσία σου. Είσαι κάπως μοναχικός, αλλά αναπτύσσεις γερούς δεσμούς με τους ανθρώπους μετά από καιρό. Έχεις πολλή κατανόηση.

3. Πολυχρωμία

Είσαι ένα πολύ ελκυστικό και συμπαθητικό πρόσωπο. Σ’ αρέσει να είσαι μέρος του κόσμου… θες να τα ζήσεις όλα! Χρώμα, ενθουσιασμός, ομορφιά είναι απαραίτητα συστατικά της ζωής σου.

Για σένα, το ταξίδι μετρά περισσότερο από τον προορισμό. Είσαι περίεργος και ενθουσιώδης για να μάθεις περισσότερα. Σ’ αρέσει να ξεκινάς συζητήσεις και ρωτάς πολλές ερωτήσεις. Είσαι πνευματικός και πνευματώδης. Σκορπάς το γέλιο!

4. Μυστήριο

Η πορεία σου είναι συναρπαστική! Πάντα κινείσαι προς τα εμπρός στη ζωή σου και συχνά προς το άγνωστο. Το ιδανικό μονοπάτι για σένα είναι απρόβλεπτο και ίσως και λίγο τρομακτικό.

Το άγνωστο σε έλκει. Συνηθίζεις να σπας τους κανόνες ή να είσαι απρόσεκτος. Μοιάζεις σαν να ενεργείς χωρίς να σκέφτεσαι, αλλά η αλήθεια είναι ό,τι σου βγαίνει! Είσαι πολύ αυθόρμητος και αναζητάς συγκινήσεις.

5. Φιλικότητα

Είσαι ήπιος και επιδιώκεις την ειρήνη. Είσαι συγκρατημένος και δε σου αρέσει να σου χαλάνε την ηρεμία. Θες να απολαύσεις το ταξίδι της ζωής. Συχνά θα καταφεύγεις στην εύκολη λύση.

Η ζωή είναι αρκετά σκληρή και δε θες να τη δυσκολέψεις ακόμα περισσότερο για τον εαυτό σου. Είσαι σταθερός και υποστηρικτικός για τους ανθρώπους που είναι γύρω σου. Είσαι γνωστός για την συνέπειά σου και την προσγειωμένη αντίληψη της ζωής.

6. Ηρεμία

Εκτιμάς τη μοναξιά σε όλες τις πτυχές της ζωής σου. Μπορείς να είσαι μόνος για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να αισθάνεσαι μοναξιά. Ψάχνεις το νόημα σε κάθε πτυχή της ζωής. Και ό,τι κάνεις ή σκέφτεσαι έχει κάποια βαθιά αιτία.

Δε σου αρέσει η πολυκοσμία, αλλά σου αρέσουν οι άνθρωποι. Εκτιμάς τις αυθεντικές σχέσεις και προτιμάς το βάθος της αλληλεπίδρασης δύο ατόμων παρά μιας ολόκληρης παρέας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share