Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αν πιστεύεις στα φαντάσματα ΜΗ δεις αυτές τις φωτογραφίες!

Ανατριχιαστικές!

10 Ιουλίου 2019 14:25
Αν πιστεύεις στα φαντάσματα ΜΗ δεις αυτές τις  φωτογραφίες!

Πιστεύετε στα φαντάσματα; Μπορεί να τα θεωρείτε όλα αυτά ψευδαισθήσεις και δεισιδαιμονίες αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η αλήθεια βρίσκεται... Πέρα από τις φωτογραφίες δείτε και κάποιες ανατριχιαστικές ιστορίες φαντασμάτων...Αντέχετε να τις διαβάσετε;

Οι παρακάτω 11 φωτογραφίες αποτελούν τρανή απόδειξη πως φαντάσματα υπάρχουν. Γι’ αυτό αν πιστεύετε στο μεταφυσικό ΜΗΝ τις δείτε.

Στοιχειωμένοι επισκέπτες

Κανείς δεν είχε αντιληφθεί αυτή την αέρινη φιγούρα. Δε φάνηκε ποτέ σε καμία κάμερα ασφαλείας. Έγινε ορατή μόνο στη φωτογραφία που βλέπετε.

Το φάντασμα του Λόρδου Combermere

Εκ πρώτης όψεος δε φαίνεται τίποτα περίεργο. Δείτε, όμως, προσεκτικά στην καρέκλα. Ο λόρδος δείχνει να μη θέλει να αποχωριστεί τη θέση του.

Το φάντασμα του παππού


Ρυτίδες Τέλος! Γλίτωσε το μπότοξ με την πιο απλή μέθοδο. Δες πως...

Μια γυναίκα τράβηξε φωτογραφία τη γιαγιά της, το 1997. Όταν την εμφάνισε, διαπίστωσε πως πίσω της απεικονίζονταν και ο παππούς της, ο οποίος είχε πεθάνει το 1984!

Το φάντασμα της φάρμας

Ο φωτογράφος Neil Sandbach πήρε κάποιες λήψεις μιας βρετανικής φάρμας και διαπίστωσε την παράξενη φιγούρα στο βάθος. Οι κάτοικοι του σπιτιού, του δήλωσαν πως έβλεπαν την ίδια μορφή μερικές μέρες το μήνα.

Το φάντασμα του πιλότου

Σε αυτή τη φωτογραφία των πιλότων της Royal Air Force μπορεί κανείς να διακρίνει κι έναν που είχε χάσει τη ζωή του λίγες μέρες νωρίτερα…

Το φάντασμα του πίσω καθίσματος

Ο Mabel επισκέφτηκε τον τάφο της μητέρας του Εllen. Στην επιστροφή, η Εllen καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου!

Το φάντασμα ενός μωρού

Αυτή που τράβηξε τη φωτογραφία είχε πάει να επισκεφθεί τον τάφο της κόρης της. Μέχρι την ώρα που εμφάνισε το φιλμ, δεν είχε δει κανένα μωρό. Ισχυρίζεται, μάλιστα, πως το παιδί της φωτογραφίας δεν είναι η κόρη της…

Το παιδί του τρένου…


Η φωτογραφία τραβήχτηκε μετά από ένα τρομερό δυστύχημα στο San Antonio, όπου παιδιά χτυπήθηκαν από τρένο.

Το φάντασμα της σκάλας

Μια γυναίκα κρατά την κουπαστή της σκάλας. Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στο Εθνικό Ναυτικό Μουσείο του Γκρήνουιτς στη Βρετανία.

Η κυρία του Raynham Hall

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1936. Λέγεται πως η αέρινη φιγούρα ανήκει στην Dorothy Townsend, την ιδιοκτήτρια του Raynham Hall.

Απίστευτο: Άνθρωπος - φάντασμα σώζει από βέβαιο θάνατο κοριτσάκι! (video)

Απίστευτο κι όμως αληθινό, το πως ένας άνθρωπος - φάντασμα εμφανίζεται από το πουθενά καιπρολαβαίνει να σώσει ένα κοριτσάκι από βέβαιο θάνατο.

Ενώ η μικρή ετοιμάζεται να διασχίσει τον δρόμο και ένα αυτοκίνητο έρχεται με αρκετή ταχύτητα προς το μέρος της, ο άνθρωπος αυτός εμφανίζεται από το... πουθενά και με αστραπιαία κίνηση σώζει τη ζωή του παιδιού!

Απίστευτο κι όμως, δείχνει, τόσο αληθινό...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share