Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρομοκρατήθηκε όταν είδε την κοπέλα του να κάνει κάτι παράξενο μετά το σeξ...

Συγκλονιστική ιστορία...

7 Ιουλίου 2019 14:42
Τρομοκρατήθηκε όταν είδε την κοπέλα του να κάνει κάτι παράξενο μετά το σeξ...

Ένας Αμερικανός χρήστης του Reddit μοιράστηκε μια εμπειρία του μετά το σεξ, την οποία χαρακτήρισε «εξαιρετικά παράξενη».

Έπιασε την κοπέλα του μετά το σεξ να κάνει κάτι που τον τρόμαξε και που τον άγχωσε πάρα πολύ...Να σας θυμίσουμε όμως κάτι βασικό που κάνετε στο σεξ και πρέπει να σταματήστε γιατί κάνετε κακό στην υγεία σας!

Ο νεαρός έγραψε λοιπόν την ιστορία του στο Reddit και ζήτησε συμβουλές για πως να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ο άντρας, που είναι μικρότερος από 30 ετών, πήγε στο μπάνιο αμέσως μετά το σεξ. Αλλά τα πράγματα από εκείνη την στιγμή άρχισαν να παίρνουν παράξενη τροπή.

Η κοπέλα του φώναξε για να μάθει τι κάνει στο μπάνιο. Στην αρχή του φάνηκε πως αυτό ήταν το περίεργο αλλά όταν επέστρεψε από το μπάνιο, την είδε να «κλέβει» σπeρμα από το προφυλακτικό.

Όπως έγραψε: «Η κοπέλα μου κι εγώ είμαστε και οι δυο λίγο κάτω από 30. Πριν από μια ώρα περίπου κάναμε σeξ. Δεν παίρνει αντισυλληπτικά, οπότε χρησιμοποιούμε προφυλακτικό.

Όταν τελειώσαμε πήγα στο μπάνιο. Εκείνη μου φώναξε με όλη της την δύναμη αν έκανα το No.1 ή το No.2. Εγώ γέλασα και της; Απάντησα το No.2, αν και δεν έκανα αυτό.

Όταν γύρισα την είδα να παίρνει σπέρμα από το προφυλακτικό και να το βάζει στον κόλπο της! Τρελάθηκα...».

Ο άντρας ρώτησε αν αυτό ήταν νόμιμο, τι θα συμβεί αν μείνει έγκυος χωρίς την συναίνεσή του και επίσης ήθελε να μάθει αν αυτό το σπeρμα του ανήκει. Προσπάθησε, είπε, να της το πάρει αλλά άρχισε να τσιρίζει, οπότε υποχώρησε.

Οι υπόλοιποι χρήστες τρόμαξαν κι αυτοί με αυτό που έκανε οι κοπέλα και τον συμβούλευσαν να μείνει μακριά της. Ένας χρήστης έγραψε: «Διωξ΄ την από την ζωή σου αμέσως. Μην έχεις καμία επαφή. Αν σου πει ότι είναι έγκυος, κάνε τεστ παρότητας».

Ένας άλλος έγραψε ότι «δεν είναι παράνομο, κάνατε συναινετικό σeξ». Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έγινε μετά, αλλά το περιστατικό είναι τουλάχιστον παράξενο. Σωστά;

Όταν η ερωτική φαντασίωση γίνεται εμμονή!

Ακούμε πολλά τον τελευταίο καιρό και αυτό μας κάνει να απορούμε! Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που κάποιος παθαίνει εμμονή από τις πολλές ερωτικές φαντασιώσεις;

Η σεξουαλική φαντασίωση μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική μας ζωή; Πρέπει να βάζει το ζευγάρι όρια στο παιχνίδι των φαντασιώσεων; Πότε το παιχνίδι αυτό δεν είναι υγιές; Πότε οι φαντασιώσεις σημαίνουν έλλειψη επικοινωνίας στο ζευγάρι;

Εφόσον τα ζευγάρια που μοιράζονται φαντασιώσεις καταφέρνουν να εμπλουτίζουν τη σεξουαλική τους ζωή, χρησιμοποιώντας τη «δύναμη» των φαντασιώσεων στη σεξουαλική έκφραση και απόλαυση, ίσως δεν έχει νόημα να μιλάμε για όρια στη σεξουαλική φαντασίωση.

Πολλές φορές, όμως, οι σεξουαλικές φαντασιώσεις χρησιμοποιούνται για να γεμίσουν ένα συναισθηματικό κενό μιας σχέσης. Τότε, η ηδονή ταυτίζεται με τη φαντασίωση και τα πρόσωπα γίνονται το μέσο και όχι ο σκοπός της ερωτικής πράξης. Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις μπορεί να δημιουργήσουν έναν ξεχωριστό κόσμο, στον οποίο καταφεύγει κανείς, γιατί δε μπορεί να διεγερθεί διαφορετικά.

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις μπορεί να επηρεάσουν θετικά τη σεξουαλική επιθυμία, προκαλώντας αύξηση της σεξουαλικής διέγερσης του ατόμου. Αν και η φαντασίωση αποτελεί προσωπικό θέμα του καθενός, συχνά, ζευγάρια που μοιράζονται τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις μπορεί να έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή.

Έχουν τη δυνατότητα απελευθέρωσης από εντάσεις ή πιθανές φοβίες. Επίσης οι σεξουαλικές φαντασιώσεις μπορεί να συμβάλλουν στην αναζήτηση της ερωτικής απόλαυσης, να αυξήσουν την ένταση του οργασμού, καθώς και να μεγαλώσουν τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Από την άλλη, οι σεξουαλικές φαντασιώσεις λειτουργούν με υγιή τρόπο, χωρίς να αποτελούν πρόβλημα σε μία σχέση, όταν κανένας από τους δύο συντρόφους δεν πιέζεται για να ενδώσει σε μια φαντασίωση του παρτενέρ. Μια ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται όταν η φαντασίωση μετατρέπεται σε εμμονή. Δηλαδή όταν το άτομο δε μπορεί να λειτουργήσει ερωτικά χωρίς αυτή.

Χρησιμοποιεί τις σεξουαλικές φαντασιώσεις ανεξάρτητα από το συναίσθημα, ως αναπόσπαστο κομμάτι της σεξουαλικής διαδικασίας. Αυτό μπορεί να σημαίνει κακή ερωτική και/ή συναισθηματική επικοινωνία με το σύντροφο, γενικότερα. Μπορεί όμως και να υποκρύπτει μια σημαντική ψυχιατρική παθολογία, όπως είναι η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή ή αγχώδης διαταραχή με ιδεοψυχαναγκαστικά στοιχεία.

Έτσι λοιπόν, οι σεξουαλικές φαντασιώσεις μπορεί να αποτελέσουν μια υγιή κατάσταση, όταν δεν προκαλούν προβληματισμούς καταπιέζοντας κάποιον από τους δύο συντρόφους, όταν δεν εμποδίζουν τη συναισθηματική επαφή μέσα στην ερωτική πράξη και όταν εμπλουτίζουν σωματικά και συναισθηματικά τη σχέση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share