Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

18χρονη δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram και μετά από λίγες ώρες ξεψύχησε!

Δεν έδωσαν σημασία...

4 Ιουλίου 2019 18:59
18χρονη δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram και μετά από λίγες ώρες ξεψύχησε!

Η Chloe Boniface, επικοινώνησε με τη μητέρα της από την εστία της, στο Πανεπιστήμιο της Βικτόριας, στο Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας, λέγοντας πως έχει συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά της γρίπης, στις 7 Νοεμβρίου του 2018.

Αλλά η μητέρα της, Tarsha Boniface, θεώρησε πως η ασθένεια, οφείλεται σε έναν συνδυασμό άγχους από τις πρώτες πανεπιστημιακές εξετάσεις και την κόπωση.

Ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι με πόνους, αποστροφή στο φως και πονοκέφαλο, η Chloe μοίρασε ένα selfie στο Instagram.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, η 18χρονη, είχε απομακρύνει τη κουβέρτα της από το πρόσωπό της και κοιτούσε μακριά από τη φωτογραφική μηχανή.

Ήταν η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram.

Η θανατηφόρα λοίμωξη, εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα, επιτέθηκε στον εγκέφαλο και στα ζωτικά όργανα της, κατά τη διάρκεια του ύπνου της.

Στις 5 π.μ. η Χλόη πέθανε στον ύπνο της, μόλις πέντε ώρες μετά από την στιγμή που μοιράστηκε την φωτογραφία.

Οι ειδικοί υγείας λένε ότι οι φοιτητές, είναι πιθανό να μοιράζονται τα μαχαιροπίρουνα, ποτά και τσιγάρα, τα οποία επιτρέπουν την εξάπλωση των μικροβίων.

«Όταν έφυγε από το σπίτι για το πανεπιστήμιο, είχαμε μιλήσει για τους κινδύνους που περιέχει το μοναχικό περπάτημα μέσα στη νύχτα και πως να φροντίσει να μην βάλουν τίποτα στο ποτό της, εάν πήγαινε σε κλαμπ. Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να μιλήσουμε μαζί της, σχετικά με την μηνιγγίτιδα και τα συμπτώματά της «, δήλωσε ο πατέρας της Chloe, Ρίκι Μπονιφάτς, στην Ημέρα της Γυναίκας.

Η οικογένεια υποβάλλει αίτηση για δωρεάν εμβόλιο, σε όλους τους νέους ενήλικες κάτω των 20 ετών.

Είπαν πως θα είχαν πληρώσει για την Chloe, προκειμένου να λάβει το εμβόλιο, αν γνώριζαν πως βρίσκεται σε κίνδυνο.

Κρήτη: Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε κρουαζιερόπλοιο!

Μετά τις κλινικές και μικροβιολογικές εξετάσεις που έγιναν στην 63χρονη από την Ισπανία, η οποία μεταφέρθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Νοσοκομείο Χανίων.

Η συγκεκριμένη μορφή μηνιγγίτιδας δεν είναι ιδιαίτερα μεταδοτική. Το κρουαζιερόπλοιο Horizon ενώ έπλεε ανοιχτά της Κρήτης με προορισμό την Μύκονο, ενημέρωσε το Λιμενικό Σώμα πως μια 63χροη επιβάτιδα χρήζει άμεσης νοσηλείας.

Έτσι το κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε στο λιμάνι της Σούδας μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και η 63χρονη μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share