Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικές ιστορίες φαντασμάτων...Αντέχετε να τις διαβάσετε;

Και όμως έχουν συμβέι!

4 Ιουλίου 2019 14:32
Ανατριχιαστικές ιστορίες φαντασμάτων...Αντέχετε να τις διαβάσετε;

Έχουμε ακούσει κατά καρούς διάφορες ιστορίες φαντασμάτων, για άτομα που είχαν στοιχειώσει κάποια κτίρια μετά τον θάνατο τους. Ένα ακόμα ανατριχιαστικό βίντεο έχει κάνει απασχολήσει με το φάντασμα που κατέγραψε μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της...

Κάποιοι φυσικά δεν τα πιστεύουν πόσο σίγουροι όμως είστε ότι δεν υπάρχουν φαντάσματα; Αρκετός κόσμος έχει δηλώσει πως έχει δει την μορφή κάποιου, ο οποίος έχει πεθάνει και μάλιστα στον χώρο όπου έμενε ή συνήθιζε να βρίσκεται.

Πάμε όμως να δούμε αυτές τις ιστορίες!

1. A Haunting in Connecticut

Η ταινία A Haunting in Connecticut σύμφωνα με δηλώσει βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, τα οποία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Η ιστορία αφορά μια οικογένεια η οποία μετακόμισε εκεί που κάποτε βρισκόταν ένα παλιό νεκροτομείο και όλοι αισθάνονταν καθημερινά πως το σπίτι ήταν στοιχειωμένο από φαντάσματα. Έλεγαν πως οι «δαίμονες» εμφανίζονταν πάνω από τα κρεβάτια τους, ξυπνούσαν σε διαφορετικά σημεία από αυτά που ήταν όταν ξάπλωσαν και άκουγαν αλυσίδες να χτυπούν χωρίς να υπάρχουν.

2. Robert η κούκλα

Ο Chucky μπορεί όντως να ήταν μια απλή κούκλα, που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία Η κούκλα του σατανά, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον Robert.

Ο θρύλος του Robert κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1906, όταν οι ιδιοκτήτες της άκουγαν την κούκλα να γελάει, να σπάει τα έπιπλα. Επίσης, ειπώθηκε πως επιτέθηκε σε μια κοπέλα. Τώρα βρίσκεται σε ένα μουσείο Φλόριντα και από τότε που πήγε εκεί δεν ξανά ακούστηκε κάτι, εκτός και αν το κρύβουν.

3. Το Ξενοδοχείο Stanley

Το ξενοδοχείο Stanley, βρίσκεται στο Estes Park του Κολοράντο και είναι από τα πιο δημοφιλή στοιχειωμένα αξιοθέατα των ΗΠΑ.

Όσοι έμειναν εκεί αλλά και οι εργαζόμενοι δήλωσαν πως είδαν πνεύματα, άκουγαν πάρτι με δυνατή μουσική χωρίς να υπάρχουν και έβλεπαν αντικείμενα να μετακινούνται χωρίς λόγο.

4. Ο στοιχειωμένος τάφος της Marie Laveau

Στην Νέα Ορλεάνη την Marie Laveau την είχαν ως ιέρεια των βουντού και λέγεται πως αν πας ακόμη και τώρα στον τάφο της και χτυπήσεις τρεις φορές, μπορείς να καλέσει το πνεύμα της για να της πεις τις επιθυμίες ή τις απαιτήσεις σου. Μόνο φρόντισε να έχεις μαζί σου να της δώσεις κάτι σε αντάλλαγμα.

5. Η Καφέ κυρία του Raynham Hall

Περπατώντας μέσα στο γνωστό σπίτι της Αγγλίας, Raynham Hall, δεκάδες άνθρωποι έχουν δει μια καφέ κυρία. Η φιγούρα η οποία φοράει μόνο ένα καφέ φόρεμα και περιπλανιέται στους διαδρόμους του μετά από τον μυστηριώδη της θάνατό, το 1726.

16. Το αγρόκτημα του Ρόουντ Άιλαντ

Οι κάτοικοι ενός σπιτιού στο Ρόουντ Άιλαντ, έκαναν λόγο για έντονες διαρκείς μυρωδιές σάπιας σάρκας, ενώ έλεγαν πως σηκώνονταν στον αέρα τα κρεβάτια τους και τους κυνηγούσαν πνεύματα κάνοντας θορύβους όλη τη νύχτα.

Απίστευτο: Άνθρωπος - φάντασμα σώζει από βέβαιο θάνατο κοριτσάκι! (video)

Απίστευτο κι όμως αληθινό, το πως ένας άνθρωπος - φάντασμα εμφανίζεται από το πουθενά καιπρολαβαίνει να σώσει ένα κοριτσάκι από βέβαιο θάνατο.

Ενώ η μικρή ετοιμάζεται να διασχίσει τον δρόμο και ένα αυτοκίνητο έρχεται με αρκετή ταχύτητα προς το μέρος της, ο άνθρωπος αυτός εμφανίζεται από το... πουθενά και με αστραπιαία κίνηση σώζει τη ζωή του παιδιού!

Απίστευτο κι όμως, δείχνει, τόσο αληθινό...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share