Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποιός είναι ο πιο πολυσύχναστος δρόμος στον κόσμο; (Video)

Η απάντηση θα σας εκπλήξει!

2 Ιουλίου 2019 15:40
Ποιός είναι ο πιο πολυσύχναστος δρόμος στον κόσμο; (Video)

Δεν είναι ούτε στην Νέα Υόρκη, ούτε στην Κίνα, αλλά στην Ιαπωνία. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την διασταύρωση Shibuya του Τόκιο, η οποία μπορεί να "περηφανεύεται" ότι είναι ο πιο πολυσύχναστος δρόμος του πλανήτη Γη!

Οι δέκα λωρίδες κυκλοφορίας και οι πέντε μεγάλες διασταυρώσεις είναι αρκετές για να συγκεντρώσουν τους ξέφρενους ρυθμούς της πιο γρήγορης πόλης.

Η διασταύρωση βρίσκεται πλησίον του σταθμού Shinjuku, του έναν από τους πιο πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς στον κόσμο, ο οποίος συνδέει τόσο δημοφιλείς περιοχές που είναι σχεδόν αδύνατον να επισκεφθεί κανείς το Τόκιο και να τον αποφύγει.

Οι μασκότ της Ολυμπιάδας του 2020 - Τις επέλεξαν παιδιά!

Την Τετάρτη αποκαλύφθηκαν οι μασκότ των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2020 που θα διεξαχθούν στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Σε μια ειδική εκδήλωση όπου περισσότερα από 600 παιδάκια την παρακολούθησαν στη Σιναγκάουα.

Σημειώνεται πώς 2.042 ιδιώτες και γκρουπ σχεδιαστών συμμετείχαν στο διαγωνισμό για τη δημιουργία τους. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματά τους, όμως ήδη τα πρώτα σχόλια είναι ήδη ιδιαίτερα θετικά από το ευρύ κοινό.

Η επιλογή για το τελικό ζευγάρι των μασκότ που μοιάζουν με σούπερ ήρωες, έγινε από παιδιά. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την ιαπωνική πλευρά, στη διαδικασία συμμετείχαν τα παιδιά από 200.000 τμήματα σε 16.000 σχολεία.

Η μασκότ των Ολυμπιακών αγώνων, μπλε χρώματος, έχει μια "ισχυρή αίσθηση δικαιοσύνης και μοιάζει πολύ αθλητική" όπως εξηγεί ο δημιουργός.

Σε ό,τι αφορά εκείνη των Παραολυμπιακών, με το ροζ χρώμα να κυριαρχεί, "έχει μια διαφορετική μορφή δύναμης και μια καλή καρδιά που αγαπά τη φύση".

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share