Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτά είναι τα 5 πιο άπιστα γυναικεία ελληνικά ονόματα!

Μήπως βρίσκεστε ανάμεσά τους;

28 Ιουνίου 2019 22:55
Αυτά είναι τα 5 πιο άπιστα γυναικεία ελληνικά ονόματα!

Θα μπορούσε η απιστία να σχετίζεται με το όνομα του… άπιστου;

Όχι μόνο θα μπορούσε, αλλά έχει αποδειχθεί πως άνδρες και γυναίκες με συγκεκριμένα ονόματα τείνουν να έχουν μεγαλύτερε έφεση στις παράνομες σχέσεις.

Αυτό ακριβώς υποστηρίζει αμερικανική έρευνα του Ραδιοφώνου της Ιντιάνα Radio Now 100.9, το οποίο παρουσίασε στους ακροατές του τα ονόματα των 20 πιο… άπιστων γυναικών, με πέντε εξ’ αυτών να χρησιμοποιούνται πολύ και στην Ελλάδα!

Η έρευνα με την οποία ασχολήθηκε εκτενώς και η ιστοσελίδα «Closer», παρουσίασε τα ονόματα που οι άνδρες υπέδειξαν από προσωπικές τους εμπειρίες ως τα πιο άπιστα, με τα στοιχεία να είναι σύμφωνα με τους συμμετέχοντας, αδιάψευστα.

Τα 5 ελληνικά που βρέθηκαν εντός λίστας είναι τα εξής:

Ελισσάβετ
Στεφανία
Ευγενία
Νικολέτα
Κατερίνα

Αναρωτιέσαι πού είναι το Μαρία; Όπως αποδείχτηκε, οι περισσότερες γυναίκες με αυτό το όνομα είναι… κυρίες και δεν υποκύπτουν σε τέτοιου είδους πειρασμούς.

Άνδρες VS Γυναίκες: Ποιοι είναι περισσότερο ζηλιάρηδες και πως αντιδρούν στην απιστία;

Πως αντιδρούν τα δύο φύλλα σε θέματα ζήλειας και απιστίας;

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Τσάπμαν στο Όραντζ της Καλιφόρνια διαπίστωσαν ότι ισχύουν τελικά τα παραδοσιακά στερεότυπα που αφορούν στις αντιδράσεις ανδρών και γυναικών όταν έρχονται αντιμέτωποι με την απιστία ή μια κρίση ζήλειας!

Η σχετική μελέτη βασίστηκε στις απαντήσεις 63.894 ανδρών και γυναικών ηλικίας 18 έως 65 ετών. Εκτός από βασικές πληροφορίες, όπως το εισόδημα, η οικογενειακή κατάσταση και οι σεξουαλικές προτιμήσεις, ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να δηλώσουν εάν θα πληγώνονταν περισσότερο από μια σαρκική ή από μια ρομαντική παράνομη σχέση του συντρόφου τους.

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα;

- Ποσοστό 54% των ανδρών δήλωσαν πως θα πληγώνονταν από μια σαρκική/σεξουαλική σχέση.

- Ποσοστό 35% των γυναικών δήλωσαν πως θα πληγώνονταν από μια σαρκική/σεξουαλική σχέση.

- Ποσοστό 45% των ανδρών δήλωσαν πως θα πληγώνονταν από μια συναισθηματική/ρομαντική σχέση.

- Ποσοστό 65% των ανδρών δήλωσαν πως θα πληγώνονταν από μια συναισθηματική/ρομαντική σχέση.

Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι οι άντρες διεκδικούν περισσότερο σαρκικά τη σύντροφό τους, ενώ οι γυναίκες δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στη «συναισθηματική» απάτη!

Όπως υποστηρίζουν οι ερευνητές, αυτές οι αντιδράσεις είναι σύμφωνες με τα πρωτόγονα ένστικτα των 2 φύλλων: Ο άντρας ανησυχεί για τις παράνομες σεξουαλικές επαφές της συντρόφου του, καθώς στόχος του είναι να εξασφαλίσει πως οι απόγονοί του είναι πράγματι δικοί του , ενώ η γυναίκα θέλει έναν «συναισθηματικά μονογαμικό» σύντροφο που θα την προσέχει, θα τη φροντίζει και θα της εξασφαλίζει τα απαραίτητα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share