Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πρωτοφανής αγγελία σπιτιού στου Γουδή, γίνεται viral στο διαδίκτυο και προκαλεί γέλιο!

Θα κλάψετε από τα γέλια...

27 Ιουνίου 2019 22:53
Πρωτοφανής αγγελία σπιτιού στου Γουδή, γίνεται viral στο διαδίκτυο και προκαλεί γέλιο!

Αγγελία σπιτιού: Ο κακός χαμός… με αγγελία σπιτιού! Το συγκεκριμένο οίκημα βρίσκεται στο Κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Γουδή. Το διαμέρισμα είναι 73 τετραγωνικών μέτρων. Πρόκειται για γωνιακό διαμέρισμα, που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας. Επίσης, είναι κατασκευής 1984 και είναι κατάλληλο ακόμη και για επαγγελματική χρήση.

Μέχρι εδώ, όλα καλά. Το παράδοξο στη συγκεκριμένη αγγελία είναι ότι αναφέρει πως σε αυτό το σπίτι κατοικεί 75χρονος. Ωστόσο, ο ηλικιωμένος κύριος έχει θέσει όρο παρακράτησης δικαιώματας αποκλειστικής οίκησης. Δηλαδή, ακόμη κι αν κάποιος το αγοράσει, δεν θα έχει δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει. Για να κάνει χρήση της αγοράς του, θα πρέπει πρώτα να «φύγει» ο 75χρονος άνδρας και έπειτα να περάσει η χρήση της οικίας στα δικά του χέρια. Πρωτοφανές και παράδοξο γεγονός, το οποίο όμως είναι αληθινό και συμβαίνει στην Ελλάδα. Μπορεί κάποιοι να έχουν δει κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει. Όμως, σίγουρα δεν θα μιλούσαν για κάποιο πραγματικό γεγονός. Ίσως να επρόκειτο για κάποια κωμική ταινία. Εδώ, όμως, μιλάμε για πραγματικότητα…

Αγγελία σπιτιού – Περιγραφή διαμερίσματος:
Διαμέρισμα, 73 τ.μ., στην περιοχή Κέντρο Αθήνας, Γουδή

«ΓΟΥΔΗ διαμέρισμα 73 τ.μ., 2ου, γωνιακό, 2 υ/δ, κατασκευή ’84, μπάνιο, κεντρική θέρμανση, κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση, Ανετο διαμερισμα 73 Τμ, 2 Υ/δ στο Γουδή, κοντα΄στο πάρκο. Κατασκευή 1984, 2ου Οροφου. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. Κατοικεί 75χρονος, με τον όρο εφ’ όρου ζωής παρακτάτησης δικαιώματος αποκλειστικής οίκησης. Δικαίωμα χρήσης έχει και ο αγοραστής μετά την αποβίωση του ηλικιωμένου. Τιμή 64.000€ (147373). Golden Home».

Αγγελία σπιτιού – Περισσότερες πληροφορίες για το διαμέρισμα:
Έτος Κατασκευής: 1984
Υπνοδωμάτια: 2
Μπάνια/ WC: 1
Εμβαδόν: 73

Αγγελία σπιτιού – Στατιστικά αγγελίας και επικοινωνία:
Η αγγελία έχει έως τώρα: 467 επισκέψεις
Αγγελία από: Επαγγελματία

4 Ζώα που τους αρέσουν τα ναρκωτικά!

Κι όμως υπάρχουν κάποια ζώα στο ζωικό βασίλειο που.. τους αρέσουν τα ναρκωτικά! Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά...

Άλογα

Τα Locoweed είναι ένα χορτάρι, που αγαπούν τα άλογα. Το συνήθειο ξεκινάει αθώα το χειμώνα, καθώς τους κρύους μήνες είναι το μοναδικό φαγητό, που βρίσκουν οι πεινασμένες ορδές.

Όταν τα άλογα συνειδητοποιήσουν τα αποτελέσματα, το αναζητούν μέχρι να το φάνε όλο. Τα συμπτώματα είναι τρομερά αστεία. Τετράποδα, ογκώδη πλάσματα κοιτάνε τοίχους για ώρες και τρομάζουν με το απλό πέταγμα μιας πεταλούδας.

Βέβαια, μακροπρόθεσμα τα αποτελέσματα είναι άσχημα, καθώς προκαλούν κατάθλιψη και ανορεξία, στειρότητα και καρδιακά προβλήματα.

Bighorn πρόβατα

Όπως οι άνθρωποι έτσι και τα τετράποδα θηλαστικά, μπορούν να εθιστούν πολύ με τα ναρκωτικά. Μόλις τα προβατάκι, συνειδητοποιήσουν την ύπαρξη του και τα συμπτώματα πάνω τους, τρέχουν παντού, για να γλείψουν τον αγαπημένο τους λειχήνα, ακόμα και αν βρίσκεται στο ψηλότερο βουνό.

Αυτή η παραισθησιογόνα μούχλα είναι σπάνια και πάρα πολύ ισχυρή με το πρώτο “σλουρπ”. Τα πρόβατα ξεκινούν την αναζήτηση και ανεβαίνουν στον πιο ψηλό λόφο, για να το καταναλώσουν. Στη συνέχεια, πρέπει να κατέβουν το λόφο υπερβολικά μαστουρωμένα, με ζαλάδες και παραισθήσεις. Όσο να πεις, είναι αστείο θέαμα.

Λεμούριοι και καπουτσίνο

Φαντάζομαι δεν είσαι τόσο απελπισμένος για να εκνευρίσεις ένα τοξικο milipede για να σου εκτοξεύσει επικίνδυνο δηλητήριο, οι λεμούριοι όμως είναι! Το εκνευρίζουν μέχρι να τους εκτοξεύσει το δηλητήριο του και το τρίβουν πάνω τους, για να αποπαρασιτωθούν και να είναι υπό την επίρροια ναρκωτικών. Και μετά αναρωτιόσουν γιατί στην ταινία Μαδαγασκάρη, αυτά τα ζωάκια κάνουν σαν τρελά.

Οι καπουτσίνο πάλι έχουν μια πιο κοινωνική δραστηριότητα. Κάθονται κυκλικά σε ομάδες και γυρίζουν γύρω γύρω το milipede, για να το μοιραστούν. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι το δηλητήριο αυτό περιέχει κυάνιο, που είναι σούπερ επικίνδυνο.

Ελέφαντες

Τα τετράποδα τεράστια θηλαστικά αγαπούν τη μπύρα, που παρασκευάζεται από ρύζι. Και εθίζονται και πολύ. Κάνουν επιδρομές σε χωριά, μέχρι να βρουν κάποια ζυθοποιεία και πίνουν μέχρι να γίνουν “χάλια”.

Βέβαια, αρνητικά περιστατικά, περιλαμβάνουν 6 πεθαμένους ελέφαντες, επειδή έπεσαν πάνω σε ηλεκτροφόρο φράχτη. Γιατί όταν οι ελέφαντες παρτάρουν, παρτάρουν “σκληρά”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share