Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Αδιανόητο: Γυναίκες κόβουν τα δάχτυλα των ποδιών τους για να φορούν πέδιλα!

Απίστευτο!

27 Ιουνίου 2019 15:01
Αδιανόητο: Γυναίκες κόβουν τα δάχτυλα των ποδιών τους για να φορούν πέδιλα!

Γυναίκες κόβουν τα δάχτυλα των ποδιών τους και κάνουν πλαστικές για να φορέσουν τις γόβες των ονείρων τους

Με ταχύτατους ρυθμούς εξαπλώνεται μια νέα… μόδα στις πλαστικές επεμβάσεις. Όλο και περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν στο χειρουργικό τραπέζι για να βελτιώσουν τη μορφή των δαχτύλων των ποδιών τους και να καταφέρουν να φορέσουν τις γόβες των ονείρων τους.

Γι’ αυτό και η επέμβαση λέγεται η «πλαστική της Σταχτοπούτας». Βέβαια, άλλες το κάνουν και για μπορέσουν να φορέσουν απλώς πέδιλα, διότι θεωρούν ότι δε δείχνουν ωραία. Η συγκεκριμένη μόδα γεννήθηκε στην Αμερική και τελευταία εξαπλώνεται με ταχύτητα και στην Ευρώπη, με πρώτη χώρα τη Μεγάλη Βρετανία. Όπως αναφέρει η Daily Mail, όλο και περισσότερες γυναίκες τη δοκιμάζουν, καθώς το νυστέρι «μπαίνει» στα κόκαλα και έτσι τα δάχτυλα μπορούν να κοντύνουν ή να επιμηκυνθούν, αν αφαιρεθούν κάλοι, αλλά και να γίνει λιποαναρρόφηση από τα μεγάλα δάχτυλα.

Η Πολίνα Καρλίκοβσκα ξόδεψε 5.637 ευρώ για να υποβληθεί στην συγκεκριμένη εγχείριση. «Μπορεί να ακούγεται χαζό, αλλά πάντα μισούσα τα δάχτυλα των ποδιών μου και ντρεπόμουν να έχω τα πόδια μου γυμνά μπροστά σε κόσμο. Θεωρούσα ότι τα πόδια μου ήταν τεράστια και προσπαθούσα να τα στριμώξω σε παπούτσια δύο νούμερα μικρότερα. Τώρα πλέον μπορώ και φοράω γόβες όμως», λέει η ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στο Μπλάκπουλ.

Επιτυχημένη ήταν η πλαστική στην οποία υπεβλήθη και η Σόνια Φέργκιουσον. Από την άλλη όμως, υπάρχουν και άλλες γυναίκες που παρότι έχουν κάνει την «πλαστική της Σταχτοπούτας» δεν είδαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Ντανιέλ Σάντλερ παρότι ξάπλωσε δύο φορές στο χειρουργικό τραπέζι δε μπορεί να φορέσει ψηλά τακούνια ξανά. Μετά τις επεμβάσεις δε μπορεί να λυγίσει πια τα δάχτυλα της και έτσι είναι υποχρεωμένη, πέρα από όλη την ταλαιπωρία που υφίσταται, να φοράει μόνο φλατ παπούτσια. Η περίπτωση της δεν είναι η μοναδική, γι’ αυτό και οι ορθοπεδικοί χειρουργοί, πάντως, προειδοποιούν ότι οι κίνδυνοι για επιπλοκές στις επεμβάσεις στα δάχτυλα των ποδιών είναι ιδιαιτέρως αυξημένοι.

Αυτή η νέα τάση που διαδίδεται ραγδαία έχει τις ρίζες της στις γόβες στιλέτο, όπως εξηγεί ο ο Δρ. Τζέισον Χαργκρέιβ σύμβουλος ποδιατρικών επεμβάσεων στη Βρετανία,. «Είναι το πιο λαμπερό και επιθυμητό αξεσουάρ που μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη όσες γυναίκες δεν μπορούν να τις φορέσουν», δηλώνει.

Kι όμως τα δάχτυλα των ποδιών προδίδουν...την φυλή στην οποία ανήκεις!

Το σχήμα των δακτύλων των ποδιών αποκαλύπτει από πού ήρθαν οι πρόγονοί σας. Υπάρχουν έξι βασικοί τύποι δακτύλων ποδιού…
Υπάρχουν τα Αιγυπτικά, τα Ρωμαϊκά, τα Κέλτικα, τα Γερμανικά, τα Ασιατικά και τα Ελληνικά πόδια. Ακολουθεί ένα βίντεο, αποτέλεσμα έρευνας που αποδεικνύει ότι πίσω από τα δάκτυλά μας κρύβεται μια μακραίωνη ιστορία.

Tελειότερο όλων, το ελληνικό πόδι, το οποίο ύμνησαν οι αρχαίοι γλύπτες. Το ερώτημα είναι πόσοι από εμάς τους νεοέλληνες το έχουν;

Τι δείχνει το μικρό σου δάχτυλο για τον χαρακτήρα σου!

Ξέρετε τι δείχνει το μικρό δάχτυλο του χεριού σας για τον χαρακτήρα σας; Κοιτάξτε προσεκτικά την εικόνα και θα μάθετε αμέσως ότι πρέπει να γνωρίζετε! Αν τώρα δεν γνωρίζατε τον λόγο που τα δάχτυλα κάνουν θόρυβο όταν τα τραβάμε, οι ερευνητές τον ανακάλυψαν!

Μπορεί να ακούγεται λίγο ανόητο, αλλά θα εκπλαγείς με το πόσο ακριβής είναι η περιγραφή κάποιων στοιχείων του χαρακτήρα ενός ατόμου, που δίνεται παρακάτω, απλά και μόνο εξετάζοντας το μήκος του μικρού δαχτύλου.

Μπορείς, επίσης, να κοιτάξεις το δάχτυλο των φίλων ή των γνωστών σου και να μάθεις περισσότερα για την προσωπικότητά τους.

ΤΥΠΟΣ 1
– Δεν είσαι πολύ εξωστρεφής, ιδιαίτερα ως προς τα συναισθήματά σου. Πάντα προσπαθείς να παρουσιάσεις τον εαυτό σου πιο ισχυρό και πιο ανεξάρτητο από αυτό που πραγματικά είσαι.

– Είσαι συναισθηματικός/η και αισθάνεσαι όμορφα, όταν δημιουργείται δέσιμο με κάποιον άλλον άνθρωπο.

– Απεχθάνεσαι τα ψέματα, την υποκρισία και την ανειλικρίνεια.

– Είσαι επιφυλακτικός/η και δε δείχνεις τα συναισθήματά σου.

– Είσαι λίγο εκκεντρικός/η και αλαζονικός/η και δεν έχεις μεγάλη ανοχή.

– Έχεις μεγάλη καρδιά και θέλεις να βοηθάς τους άλλους. Θα ολοκληρώσεις κάθε εργασία που σου δίνεται, ακόμα κι αν δεν σου αρέσει.

– Σου αρέσει να γελάς και βρίσκεις αρκετά πράγματα διασκεδαστικά. Οι εκφράσεις του προσώπου σου αποκαλύπτουν τις σκέψεις σου.

– Είσαι κρύος/α με ανθρώπους που δεν είναι πολύ κοντά σου, αλλά και υπερβολικά συναισθηματικός/η με τους φίλους και την οικογένειά σου.

ΤΥΠΟΣ 2
– Δεν παίρνεις την πρωτοβουλία να πλησιάσεις κάποιον και γενικά να κάνεις πρώτος/η κίνηση.

– Είσαι πολύ πιστός/η και αφοσιωμένος/η. Όταν ερωτεύεσαι, η προσοχή σου και η σκέψη σου είναι επικεντρωμένα στο άλλο άτομο.

– Βαθιά μέσα σου έχεις πολύ ευαίσθητη ψυχή, αν και μπορεί κατά καιρούς να μη φαίνεται. Συχνά, οι άνθρωποι δημιουργούν λανθασμένη εντύπωση για σένα γιατί προσποιείσαι ότι δεν ξέρεις πράγματα για να προστατευτείς συναισθηματικά.

– Είστε πολύ αφοσιωμένος/η και μόλις αποφασίσεις κάτι, θα βάλεις τα δυνατά σου για να το φτάσεις μέχρι το τέλος.

– Φοβάσαι να μην πληγωθείς. Θέλεις οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι δεν χρειάζεσαι κανέναν, αλλά ονειρεύεσαι να βρεις το άλλο σου μισό.

– Θα παραμείνεις ψύχραιμος/η, ακόμα και όταν βρεθείς σε άβολη θέση.

ΤΥΠΟΣ 3
– Ξεχνάς εύκολα ό,τι σε στενοχωρεί και δεν κρατάς κακία.

– Δεν σου αρέσουν τα «ξένα εδάφη». Σε ενοχλεί, όταν πρέπει να αντιμετωπίσεις μια καινούργια και άγνωστη κατάσταση.

– Σέβεσαι τις απόψεις των άλλων ανθρώπων.

– Μερικές φορές στις συζητήσεις σου γίνεσαι επίμονος/η, επειδή το Εγώ σου είναι μεγάλο. Αλλά, θα είσαι και ο/η πρώτος/η που θα ζητήσει συγγνώμη, αν έχεις φταίξει ή είσαι λάθος.

– Δεν συζητάς τα προβλήματα και τα συναισθήματά σου, τα κρατάς πάντα για τον εαυτό σου.

– Είσαι ευθύς/α και γνωρίζεις πολύ καλά τι σου αρέσει και τι όχι. Επίσης, θέλεις οι άλλοι να σε εμπιστεύονται και να πιστεύουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share