Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κοπέλα, 19 Ετών, ξυπνάει με κεφάλι «λάμπα»μετά από χρήση διάσημης βαφής μαλλιών(Video)

Απίστευτη ιστορία...

25 Ιουνίου 2019 09:13
Κοπέλα, 19 Ετών, ξυπνάει με κεφάλι «λάμπα»μετά από χρήση διάσημης βαφής μαλλιών(Video)

H πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας είναι η 19χρονη Estelle από την Γαλλία. Πιστέψτε το ή όχι είναι το ίδιο άτομο στην παραπάνω φωτογραφία. Στην αριστερή φωτογραφία, η φοιτήτρια ποζάρει για μια πόζα και στην δεξιά είναι και πάλι η Estelle με κεφάλι σαν «λάμπα», έπειτα από αλλεργική αντίδραση σε βαφή μαλλιών.

Η Estelle πέρασε έναν Γολγοθά έπειτα από μια δοκιμή μιας νέας μάρκας που περιελάμβανε την ουσία παραφαινυλενοδιαμίνη (PPD), μια ένωση που βρίσκεται στο 90% των βαφών μαλλιών και που, δυστυχώς, είναι γνωστή ότι προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις σε μερικούς ανθρώπους.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον στην περίπτωση της φοιτήτριας, όμως, είναι ότι η αντίδραση ξεκίνησε σιγά-σιγά, στην αρχή εκδηλώθηκε σαν φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής, που ξεκίνησε αρκετές ώρες μετά την αφαίρεση της βαφής. Η Estelle δεν σκέφτηκε κάτι το ανησυχητικό στην αρχή και επισκέφθηκε ένα τοπικό φαρμακείο της και αγόρασε κρέμα για τη θεραπεία των ήπιων συμπτωμάτων. Δύο ημέρες αργότερα, όμως, ξύπνησε έχοντας την εμφάνιση που βλέπετε παραπάνω, ένα πολύ πρησμένο κεφάλι.

Σε μια συνέντευξη με τη Newsweek, η Estelle μίλησε για την τρομακτική ιατρική δοκιμασία που προκάλεσε το προϊόν ομορφιάς. «Πριν φτάσεις στο νοσοκομείο, απλά δεν ξέρεις πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάθεις ασφυξία, αν θα έχεις καν το χρόνο να φτάσεις στο νοσοκομείο ή όχι.»

Ευτυχώς η Estelle ανάρρωσε πλήρως. «Γελάω με τον εαυτό μου και το απίστευτο σχήμα που πήρε το κεφάλι μου,» αστειεύεται τώρα η φοιτήτρια.

Η 19χρονη, παρά την περιπέτειά της, είναι πρόθυμη να υποστεί τη δημοσιότητα με σκοπό να ενημερώσει τον κόσμο για τα βλαβερά συστατικά που υπάρχουν στις βαφές. «Το μήνυμά μου είναι να προσέχουν με προϊόντα όπως αυτό, επειδή οι επιπτώσεις μπορούν να είναι θανάσιμες. Και θέλω οι εταιρείες που πωλούν αυτά τα προϊόντα βαφής να κάνουν την προειδοποίηση πιο εμφανή στη συσκευασία,» αναφέρει η ίδια.

Στο βίντεο που ακολουθεί, αν και είναι στη γαλλική γλώσσα, μπορείτε να δείτε και άλλες φωτογραφίες της Estelle για να πάρετε μια ιδέα από την περιπέτεια υγείας της.

«Μην πεθάνεις αγάπη μου»: 22χρονη αγκαλιάζει τον αιμόφυρτο φίλο της που μόλις μαχαίρωσε!

Ένα σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες δείχνει μια νεαρή γυναίκα να κρατά τρυφερά στον δρόμο τον τραυματισμένο φίλο της, και να τον παρακαλάει να μην πεθάνει.

Αν και με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν μία περίπτωση ληστείας ή επίθεσης από κάποιο τρίτο πρόσωπο, η συντριβή της νεαρής που, μετανιωμένη, κλαίει και οδύρεται ζητώντας συγγνώμη, υποδηλώνει μια διαφορετική ιστορία.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, λίγες στιγμές πριν από την συγκεκριμένη συγκινητική σκηνή, η 22χρονη Sonia Amayrani Nunez Aguila είχε μαχαιρώσει τον φίλο της, τον νεαρό Erick Omar.

Όπως αποκάλυψαν σε τοπικά μέσα αυτόπτες μάρτυρες, το ζευγάρι καυγάδιζε έξω από το ξενοδοχείο Λα Κασκάντα στο Μεξικό, όταν ξαφνικά τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου και η νεαρή γυναίκα μαχαίρωσετον εραστή της.

Στο βίντεο, ενώ κρατά στην αγκαλιά της τον 29χρονο άνδρα που φέρει μια βαθιά μαχαιριά στο στομάχι, η Σόνια ακούγεται να λέει, πιθανώς στο άτομο που τραβάει με την κάμερα: «Με χτύπησε, προσπάθησε να με σκοτώσει». Έπειτα η 22χρονη στρέφεται στον αιμόφυρτο φίλο της και του λέει «πες τους την αλήθεια».

Κάποια στιγμή, η απελπισμένη γυναίκα ακούγεται να φωνάζει: «Συγχώρεσέ με, αγάπη μου! Σε παρακαλώ, μην πεθάνεις!».

Από τη μεριά του, ο τραυματισμένος άνδρας ακούγεται να λέει στους περαστικούς ότι η φίλη του προσπάθησε να τον σκοτώσει, ενώ ταυτόχρονα καλεί σε βοήθεια.

«Δεν θα σε σκοτώσω. σε αγαπώ. Δεν θα στο έκανα ποτέ αυτό, αλλά δεν έχεις ιδέα τι μου έκανες εσύ», απαντάει η γυναίκα.

Σύμφωνα με τα μεξικανικά ΜΜΕ, το ασθενοφόρο έφτασε λίγη ώρα αργότερα και παρέλαβε τον 29χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Όσο για την 22χρονη, έχει τεθεί υπό κράτηση ενώ οι Αρχές διερευνούν την υπόθεση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share