Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτη ιστορία: Πεθερός παντρεύτηκε την νύφη του...

Τι άλλο θα δούμε!

25 Ιουνίου 2019 09:07
Απίστευτη ιστορία: Πεθερός παντρεύτηκε την νύφη του...

Πρωταγωνιστής της ιστορίας ένας ηλικιωμένος από την Αρκαδία. Ο συγκεκριμένος κύριος μη θέλοντας να αφήσει τα παιδιά του ξεκρέμαστα μετά τον θάνατο του είχε συμφωνήσει με την οικογένεια του πω όταν... επέλθει το μοιραίο να μην δηλωθεί στο ληξιαρχείο ώστε τα παιδιά του να συνεχίσουν να λαμβάνουν τη σύνταξη του.

Το μέτρο της απογραφής των συνταξιούχων όμως του είχε χάλασε τα σχέδια! Το μυαλό του όμως γέννησε άλλο σχέδιο ώστε να μείνει η σύνταξη στην οικογένεια.

Ο πεθερός λοιπόν αποφάσισε πως το ιδανικότερο ήταν η νύφη του να χωρίσει τον γιο του και να παντρευτεί τον ίδιο. Προχωρημένη ιδέα για την μικρή κοινωνία του αρκαδικού χωριού όμως ήταν η μόνη λύση....

Ετσι λοιπόν, ο πεθερός παντρεύτηκε τη νύφη του και η σύνταξη έμεινε στην οικογένεια...

11 Φωτογραφίες γυναικών πριν και μετά το νυφικό μακιγιάζ. Η 4η κοπέλα απλά μεταμορφώθηκε!

Η εμφάνιση μιας νύφης είναι συνήθως ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα συζήτησης για τους επισκέπτες του γάμου.

Ένα από τα βασικά συστατικά της εμφάνισής της νύφης, είναι το μακιγιάζ. Με έδρα το Prizren, στο Κόσοβο, ο καλλιτέχνης ομορφιάς Arber Bytyqi, είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα και ένα από αυτά, είναι ο καλλωπισμός του προσώπου της νύφης. Μην σκας άλλο:Τα άστρα θα σου πουν τι μακιγιάζ να κάνεις!

Ο καλύτερος τρόπος για να εξεταστεί το έργο του Arber, είναι μέσω της απήχησης του από τον κόσμο στο διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής, ο καλλιτέχνης μακιγιάζ έχει συγκεντρώσει πάνω από 262 χιλιάδες οπαδούς στο Instagram, φορτώνοντας τακτικά εικόνες της δουλειάς του. Ανάμεσα στα πολλά έργα ομορφιάς, ένα μεγάλο τμήμα των έργων του, αποτελείται από φωτογραφίες πριν και μετά από νύφες με τις οποίες συνεργάστηκε και τις εντυπωσιακές μεταμορφώσεις τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share