Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Στο Pride της Νάπολι διαμαρτυρήθηκαν για...έναν προπονητή! (Photo)

Δεν έχουν πάρει καλά την μετακίνηση του Σάρι στην Γιουβέντους οι Ναπολιτάνοι...

24 Ιουνίου 2019 10:44
Απίστευτο: Στο Pride της Νάπολι διαμαρτυρήθηκαν για...έναν προπονητή! (Photo)

«Βράζει» η Νάπολη για την απόφαση του Μαουρίτσιο Σάρι να αναλάβει τη Γιουβέντους και διαμαρτυρίες υπήρξαν ακόμα και στο Gay Pride της πόλης.

Οι οπαδοί της Νάπολι θεωρούν ότι ο Ιταλός τεχνικός τους πρόδωσε αποδεχόμενος την πρόταση των «μπιανκονέρι» για να αντικαταστήσει στον πάγκο της ομάδας τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ήδη σε μαγαζιά της Νάπολη κυκλοφορεί μινιατούρα του Σάρι με τη φόρμα της Γιουβέντους να κρατά ένα σακουλάκι με 30 δηνάρια, ως άλλος Ιούδας, αλλά οι εκδηλώσεις... απέχθειας δεν σταματούν εκεί.

Στη διάρκεια του Gay Pride που έγινε στην πόλη, υπήρξε και πλακάτ εναντίον του.

«Κόντρα στη φύση είναι μόνο ο Σάρι στη Γιουβέντους» έγραφε!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακούει... Μενιδιάτη!

Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής Ρονάλντο φαίνεται να είναι τρελαμένος με τον Έλληνα τραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη!

Είναι γνωστό ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγαπάει την Ελλάδα...
Για αυτόν τον λόγο άλλωστε βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Μεσσηνία, όπου απόλαυσε τις διακοπές του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ωστόσο φαίνεται ότι αγάπησε και το μπουζούκι και μάλιστα έχει πλέον και το αγαπημένο του λαϊκό τραγούδι!

Για ποιο τραγούδι μιλάμε; Μα φυσικά για το διαχρονικό σουξέ του Μιχάλη Μενιδιάτη, «Πετραδάκι πετραδάκι». Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso, ο γιος του αξέχαστου καλλιτέχνη, Χρήστος Μενιδιάτης του το τραγούδησε live συνοδεία μπουζουκιού.



Όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο που διέμενε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μεσσηνία, καθώς την ίδια περίοδο έτυχε να βρίσκεται εκεί και ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τρελάθηκε με τους ήχους του μπουζουκιού και εξέφρασε την προτίμηση του στο συγκεκριμένο τραγούδι. Όπως διαβάζουμε μάλιστα, ο Πορτογάλος σταρ των γηπέδων έμενε με την οικογένειά του σε σουίτα 630 τ.μ. η οποία είχε πριβέ πισίνα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share