Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Κέρδισαν 288 εκατομμύρια στην λοταρία και δεν πήραν τίποτα!

Μην σου τύχει!

16 Ιουνίου 2019 16:43
Απίστευτο: Κέρδισαν 288 εκατομμύρια στην λοταρία και δεν πήραν τίποτα!

Και εκεί που πιστεύεις ότι η θεά Τύχη είναι επιτέλους με το μέρος σου, ότι το σύμπαν τελικά εισάκουσε τις προσευχές σου και ότι όλα σου τα προβλήματα λύθηκαν μέσα σε μόλις ένα λεπτό καθώς συνειδητοποίησες ότι κέρδισες το τζάκποτ στην λοταρία(!), γίνεται τελικά κάτι και προσγειώνεσαι στην πρότερη κατάστασή σου...

Η εισαγωγή αυτή αφορά μια οικογένεια από το Ιλινόις των ΗΠΑ που κέρδισε το τζάκποτ στο Λόττο καθαρά και δίκαια, αλλά εν τέλει δεν πήρε ούτε ένα σεντς στο χέρι.

Η πολιτεία ανακοίνωσε ότι δεν θα πληρώσει κέρδη αξίας μεγαλύτερης από 600 δολάρια έως ότου επιλυθεί η κρίση του προϋπολογισμού, αφού η πολιτεία είναι στα όρια της χρεοκοπίας. Παρόλα αυτά εξακολουθούν να προβάλλονται τηλεοπτικές διαφημίσεις που προωθούν το Λοττο και τις κληρώσεις ενώ τα κέρδη δεν μπορούν να πληρωθούν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι το δελτίο αξίας 288 εκατομμυρίων δολαρίων θα πρέπει να πληρωθεί διαφορετικά θα κινηθούν νομικά. "Αν κάποια ιδιωτική επιχείρηση πωλούσε δελτία για τυχερά παιχνίδια και δεν πλήρωνε τον νικητή. Το κράτος θα τους έκλεινε και θα τους κατηγορούσε για απάτη "

Ένας ακόμα νικητής δήλωσε στο Inside Edition του CBS: «Κερδίσαμε 250.000 δολάρια. Θα μπορούσαμε να έχουμε μια άνετη ζωή. Ξαφνικά μας τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια. "Οι υπάλληλοι μου είπαν ότι θα λάμβανα μια επιταγή μέσω ταχυδρομείου σε τέσσερις έως έξι εβδομάδες και από τότε πέρασαν μήνες".

Πηγή: newmoney.gr

Ένας Γάλλος κι ένας Βέλγος κέρδισαν 64 εκ. ευρώ!

Ένας Γάλλος κι ένας Βέλγος απέκτησαν 32 εκ. έκαστος μετά το τζάκποτ της ευρωπαϊκής λοταρίας Euromillions!

O FDJ δεν θα αποκαλύψει την πόλη και το όνομα του νικητή από τη Γαλλία, ούτε το πρακτορείο απ' όπου αγόρασε τον τυχερό λαχνό, παρά μονάχα μετά την παράδοση των κερδών στον παίχτη, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί και έχει περιθώριο 60 ημερών για να συστηθεί στις αρμόδιες αρχές.

Το Euromillions δημιουργήθηκε το 2004. Στη λοταρία μπορούν να πάρουν μέρος περισσότεροι από 20 εκατομμύρια τακτικοί παίχτες στις εννέα χώρες που συμμετέχουν (Γαλλία, Βρετανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Αυστρία, Ελβετία, Λουξεμβούργο).

Το ρεκόρ των υψηλότερων κερδών το διατηρεί από τις 27 Οκτωβρίου του 2014 ένας Πορτογάλος, που κέρδισε 190 εκατομμύρια ευρώ κι ένα ζευγάρι Βρετανών, που κέρδισε το 2012 το ίδιο ποσό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share