Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα 20 χρόνια γάμου και ο σύμβουλος γάμου..το ανέκδοτο της ημέρας (2/6/19)!

Τέλειο!

2 Ιουνίου 2019 15:29
Τα 20 χρόνια γάμου και ο σύμβουλος γάμου..το ανέκδοτο της ημέρας (2/6/19)!

To Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει τα καλύτερα ανέκδοτα για εσάς και την παρέα σας! Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα ζευγάρι παντρεμένο 20 χρόνια και τον σύμβουλο γάμου!

Ένα αντρόγυνο πήγε σε σύμβουλο γάμου μετά από 20 ολόκληρα χρόνια γάμου. Όταν ο σύμβουλος ρώτησε ποιο είναι το πρόβλημά τους, η γυναίκα άρχισε να εξιστορεί με πάθος, ένταση και θλίψη όλα τα προβλήματα που είχαν σε αυτά τα 20 χρόνια.

Όλα όμως! Ανέλυσε τα πάντα. Ότι ο σύζυγος δεν την προσέχει, είναι αδιάφορος, ψυχρός, ότι αυτή νιώθει μοναξιά, αποξενωμένη, δεν υπάρχει αγάπη πλέον στη σχέση και όλες τις ανάγκες που μένουν ανεκπλήρωτες από έναν κενό γάμο.

Αφού ο σύμβουλος την άφησε για αρκετή ώρα να μιλάει, κάποια στιγμή σηκώθηκε πάνω, της ζήτησε να σταθεί όρθια και μετά την αγκάλιασε και την φίλησε παθιασμένα!

Ο άντρας παρακολουθούσε με προσοχή χωρίς να αντιδράσει. Μετά από λίγο, η γυναίκα σταμάτησε και κάθισε ξανά στην καρέκλα της μισοζαλισμένη.

Ο σύμβουλος γύρισε στον άντρα και του είπε: «Αυτό χρειάζεται η γυναίκα σου. Μπορείς να το κάνεις αυτό τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα».

Ο άντρας το σκέφτηκε για λίγο και είπε: «Κοίτα, μπορώ να στη φέρνω Δευτέρα και Τετάρτη, αλλά την Παρασκευή δεν μπορώ, έχω μπάλα».

Το τζίνι και ο Κρητικός..το ανέκδοτο της ημέρας(1/06/19)!

To Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει τα καλύτερα ανέκδοτα για εσάς και την παρέα σας! Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα τζίνι και τον Κρητικό!

Ένας Κρητικός κάθεται στο λιμάνι και περιμένει το πλοίο, που θα τον πάει στον Πειραιά. Είναι εκνευρισμένος γιατί το πλοίο αργεί να έρθει. Πάνω στα νεύρα του, αρχίζει και κλωτσάει ότι βρίσκει μπροστά του. Ξαφνικά κλωτσάει ένα λυχνάρι.

Το λυχνάρι χτυπάει σε μια πέτρα, σκάει και βγαίνει ένα τζίνι. Tο Τζίνι βλέπει τον Κρητικό και του λέει:

- Ευχαριστώ αφέντη μου με γλίτωσες. Ήμουν τόσα χρόνια κλεισμένος εκεί μέσα... πες μου τώρα τη χάρη θέλεις να σου κάνω και θα σου τη κάνω για να είμαστε πάτσι...

- θέλω του λέει ο κρητικός να φτιάξεις ένα δρόμο από το Ηράκλειο μέχρι τον Πειραιά, να πηγαίνω με το αυτοκίνητο μου!

- Δεν γίνεται του λέει το τζίνι, αυτό που ζητάς είναι τρομερά δύσκολα ακόμα και για ένα Τζίνι. Θέλει χιλιάδες τόνους άμμου, εκατοντάδες εργολάβους, τεχνικούς, χιλιάδες εργάτες, και ας μη σου αναφέρω τα μπλεξίματα με τις κακοτεχνίες, τα φακελάκια, τα ΙΚΑ Μίκα σύκα και όλες τις άδειες.... Σκέψου κάτι λίγο πιο εύκολο

Πράγματι...σκέφτεται ο κρητικός και του λέει:

- θέλω να κάνεις την γυναίκα μου να με καταλαβαίνει...

Kαι τότε το τζίνι του λέει:

  • Από που είπες ότι θες να ξεκινήσει ο δρόμος;
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share