Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΗΠΑ: Γίνονται συνεχώς παραβιάσεις από...εξωγήινους!

Θα ξεκινήσουν έρευνες...

4 Μαΐου 2019 17:53
ΗΠΑ: Γίνονται συνεχώς παραβιάσεις από...εξωγήινους!

Απίστευτο και όμως αληθινό...τουλάχιστον έτσι αναφέρουν στις ΗΠΑ. Και πιο συγκεκριμένα αξιωματούχος στις ΗΠΑ υποστηρίζει πως κάθε μήνα στον εθνικό εναέριο χώρο «εισβάλλουν» Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, τα γνωστά ΑΤΙΑ (UFO).

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αξιωματούχου στην εφημερίδα Washington Post, τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα εντοπίζονται στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ όχι μία και δύο, αλλά αρκετές φορές κάθε μήνα από το 2014.

Ο αξιωματούχος δεν έδωσε λεπτομέρειες για τα όσα υποστηρίζει και ανέφερε πως το αμερικανικό Ναυτικό δεν επιθυμεί να γνωστοποιήσει περισσότερες πληροφορίες.

Παρ' όλα αυτά, έκανε λόγο για «ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα» κάθε μήνα στις ΗΠΑ.

«Τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει αναφορές για εισβολές μη εξουσιοδοτημένων ή μη αναγνωρισμένων αεροσκαφών σε αρκετές περιοχές οι οποίες τελούν υπό τον έλεγχο του στρατού ή σε απομακρυσμένους εναέριους χώρους», είπε ο αξιωματούχος και συμπλήρωσε: «Το Ναυτικό βελτιώνει και οριστικοποιεί τη διαδικασία ώστε τέτοιες πληροφορίες να μεταφέρονται απευθείας στις αρμόδιες Αρχές».

Από το 2017 το αμερικανικό Ναυτικό εργάζεται προκειμένου να βρεθεί η «φόρμουλα» και να μεταφέρονται οι πληροφορίες απευθείας στις αρμόδιες Αρχές. Αφορμή στάθηκαν οι πληροφορίες για τον εντοπισμό παράξενων στρογγυλών αντικειμένων στον ουρανό που έμοιαζαν με εξωγήινα αεροσκάφη.

Για την ιστορία, ήδη από το 2004 αεροσκάφη του αεροπλανοφόρου Νίμιτς είχαν καταδιώξει αρκετές φορές UFO, σύμφωνα πάντα με αναφορές, στην Χερσόνησο Μπάχα της Καλιφόρνια. Οι πιλότοι των αεροσκαφών έκαναν τότε λόγο για σκάφη που εντόπισαν με μυστηριώδη τεχνολογία.

«Κάποια στιγμή, καταλήξαμε να παρακολουθούμε αρκετά αντικείμενα», σημείωσε ο υπαξιωματικός Gary Voorhis σε κατάθεσή του για το περιστατικό. «Κινούνταν με απίστευτες ταχύτητες, σε απίστευτες γωνίες και τροχιές και τελικώς αποχώρησαν πολύ γρηγορότερα από τα ραντάρ μας (σ.σ μπορούσαν να τα εντοπίσουν)», περιέγραψε.

Πλέον αναμένεται να ενημερωθεί το Κογκρέσο για τις αναφορές και να αποφασιστεί αν θα πρέπει να γίνει ενδελεχής έρευνα. Από την πλευρά τους, πολλά είναι τα μέλη του Κογκρέσου που ζητούν να γίνει έρευνα και αυτό διότι υπάρχουν εκατοντάδες αναφορές από το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ για την ύπαρξη μυστηριωδών αντικειμένων στον ουρανό.

Το FBI εκκένωσε αστεροσκοπείο! Οργιάζουν οι φήμες για εξωγήινους!

Το FBI έσπευσε να εκκενώσει και να αποκλείσει το αστεροσκοπείο Sunspot Solar Observatory στο Νέο Μεξικό, χωρίς να δώσει εξηγήσεις γιατί το κάνει.

Στην ιστοσελίδα του Ηλιακού Παρατηρητηρίου -το οποίο λειτουργεί από το 1947- αναφέρεται ότι θα παραμείνει κλειστό «προσωρινά» λόγω «ενός θέματος ασφαλείας» που έχει προκύψει.

Η τοπική αστυνομία ανέφερε ότι πράκτορες του FBI κατέφθασαν ξαφνικά με ελικόπτερο Blackhawk και απέκλεισαν τις εγκαταστάσεις του αστεροσκοπείου, χωρίς καν να δώσουν κάποια εξήγηση στις τοπικές αρχές.

Το μυστήριο έχει τροφοδοτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάφορες θεωρίες, όπως ότι η «επιδρομή» του FBI συνέβη μόλις οι αστρονόμοι του αστεροσκοπείου ανακάλυψαν στον ουρανό κάτι που δεν θα έπρεπε να είχαν δει, π.χ. ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο.

Κάποιοι, σύμφωνα με τη βρετανική «Ιντιπέντεντ», επεσήμαναν ότι το Sunspot Solar Observatory απέχει μόνο 200 χιλιόμετρα από το διάσημο Ρόκγουελ, όπου το 1947 υποτίθεται ότι ένα UFO είχε συντριβεί και ότι πτώματα εξωγήινων είχαν ανακαλυφθεί και τάχιστα εξαφανισθεί από την αμερικανική πολεμική αεροπορία (κάτι που έχει διαψευσθεί κατηγορηματικά).

Φυσικά, το πιθανότερο είναι να υπάρχουν πολύ πιο πεζές εξηγήσεις για την επέμβαση του FBI, κάτι που πιθανώς θα αποκαλυφθεί σύντομα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share