Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Απίστευτο: Πώς είναι σήμερα το γιγάντιο μωρό που έγινε πρώτο θέμα το 1983! (Video)

Γεννήθηκε σαν ένας μικρός... γίγαντας!

16 Απριλίου 2019 07:59
Απίστευτο: Πώς είναι σήμερα το γιγάντιο μωρό που έγινε πρώτο θέμα το 1983! (Video)

Σε καμία περίπτωση η 24χρονη Patricia Clarke όταν έμεινε έγκυος το 1983 δεν περίμενε ότι το μωρό της θα έβγαινε μεγαλόσωμο!

Είχε ήδη ένα μωρό και γνώριζε ότι τα μεγάλα μωρά στην οικογένειά της ήταν κάτι σίγουρο. Βέβαια, δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πόσο τεράστιο θα ήταν το παιδί που είχε στην κοιλιά της παρά μόνο όταν το γέννησε!

Η Patricia γέννησε τον Kevin Robert Clark, ο οποίος, την εποχή εκείνη, δεν ήταν μόνο το μεγαλύτερο μωρό που γεννήθηκε ποτέ στο Κοινοτικό Νοσοκομείο Memorial, αλλά ίσως το μεγαλύτερο μωρό στην πολιτεία του New Jersey

Δεν μπορούσε να χωρέσει σε ένα καρεκλάκι μωρών κανονικού μεγέθους και τα ρούχα του ήταν πολύ μικρά γι ‘αυτόν, αλλά ο Κevin ήταν υγιής!

μωρό

Φυσικά, έγινε πρωτοσέλιδο σε ολόκληρη τη χώρα, και έγινε ρεπορτάζ για εκείνον στο «Saturday Night Live», αλλά και στο «Good Morning America».

Δείτε τον σήμερα πώς είναι στο παρακάτω βίντεο:

Παράλληλα, σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα μωρό επέζησε δύο ολόκληρες μέρες δίπλα στη νεκρή μητέρα του!

Αεροπλάνο επέστρεψε στο αεροδρόμιο επειδή μία μητέρα ξέχασε το μωρό της!

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στην Σαουδική Αραβία, όταν η πτήση SV832 μόλις είχε απογειωθεί από την Τζέντα με προορισμό του Κουάλα Λουμπούρ.

Τότε λοιπόν ο πιλότος ζήτησε από τον πύργο ελέγχου την άδειά του για να επιστρέψει πίσω, επειδή μία μητέρα είχε ξεχάσει το μωρό της στην αίθουσα αναχωρήσεων.

Αεροπλάνο επέστρεψε στο αεροδρόμιο επειδή  ξέχασε το μωρό της!Μάλιστα στο βίντεο που έχει γίνει viral, ακούγονται οι ελεγκτές κυκλοφορίας να ρωτάει ο ένας τον άλλον σχετικά με το πρωτόκολλο που θα έπρεπε να ακολουθήσουν, καθώς δεν τους είχε ξανασυμβεί κάτι ανάλογο.

Τελικά έδωσαν την έγκρισή τους, λέγοντας: «ΟΚ, ελάτε πίσω. Πρώτη φορά μας συμβαίνει κάτι τέτοιο».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share