Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιατί στα 30 είσαι πιο ευτυχισμένος από τα 20;

Αυτοι είναι οι 8 λόγοι!

9 Απριλίου 2019 08:34
Γιατί στα 30 είσαι πιο ευτυχισμένος από τα 20;

Δεν είναι και τόσο φοβερο να γίνεσαι 30! Πάρτο ότι ωριμάζεις και όχι ότι μεγαλώνεις... Πλέον κουβαλάς μια θεωρία, μια ιστορία. Και αν δεν σε πείθει αυτό, τότε διάβασε τα 8 πράγματα που θα σε κάνουν καταλάβεις ότι η ζωή είναι ωραία στα 30!

Παρθένος ετων....40! Γιατί οι Ιάπωνες δεν κάνουν σ$#ξ;

Στα 20, η ζωή σου είναι γεμάτοι ανθρώπους. Άλλοι έρχονται, άλλοι φεύγουν κι εσύ μετράς κόσμο και παρέες. Στα 30 όμως, τα πράγματα αλλάζουν. Έχεις δοκιμαστεί σαν φίλος κι έχουν δοκιμαστεί και οι γύρω σου στην φιλία. Έχεις προδώσει κι έχεις προδωθεί. Έχεις πληγώσει κι έχεις πληγωθεί. Κι έχεις κατασταλάξει με εκείνους τους λίγους που ξέρεις πως θα είναι δίπλα σου, ότι κι αν γίνει!

Στα 20, χωρίζεις δύσκολα κι ακόμα κι όταν το κάνεις, ζεις ένα διαρκές “πήγαινε-έλα”. Στα 30 όμως, ξέρεις την στιγμή που πρέπει να τελειώσεις από μια σχέση. Ξέρεις τον τρόπο και το κυριότερο, μετά από τόσους χωρισμούς και επιστροφές – καταστροφές, έχεις αναγάγει τον χωρισμό σε τέχνη.

Όλοι (και κυρίως όλες) έχουμε φωτογραφίες εκεί γύρω στα 20 που θα θέλαμε να μην υπάρχουν και κυρίως θα δίναμε πολλά για να μην τις δούμε ποτέ αναρτημένες στα social media. Είναι εκείνες οι περίοδοι της ζωής μας που πειραματιζόμαστε με ότι μόδα κυκλοφορήσει! Εκεί γύρω στα 30 όμως έχουμε βρει το στυλ μας, έχουμε βρει τον τύπο που μας εκπροσωπεί, και πλέον μπορούμε και εφαρμόζουμε την εκάστοτε μόδα πάνω στα δεδομένα μας!

Φοβίες και ανασφάλειες στο ζενίθ. Εκεί στα 20, νιώθεις πως δεν ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι, τόσο στα προσωπικά σου, όσο και τα επαγγελματικά σου. Μετά από πολλές (επίπονες) σφαλιάρες, μαθαίνεις τον εαυτό σου, τα “θέλω” σου και αποκτάς την απαραίτητη αυτοπεποίθηση!

Δεν υπάρχει χειρότερη δοκιμασία να υποβάλλεις τον εαυτό σου από την συνεχή αμφισβήτηση! Δεν σε αποδέχεσαι και αυτό σε βασανίζει! Σιγά σιγά μαθαίνεις να σε αγαπάς, να σε εκτιμάς και κυρίως να αναγνωρίζεις τις δυνάμεις σου και να αποδέχεσαι τις αδυναμίες σου!

Στα 20 είναι μια φάση της ζωής σου που όλοι σου φαίνονται “καλοί”. Δεν μπορείς να φανταστείς πως τα παραμύθια έχουν δράκους και πως η κοκκινοσκουφίτσα, μπορεί να μην ήταν το απόλυτο θύμα του κακού λύκου! Καλώς όρισες στον κόσμο των ενηλίκων! Εκεί, που μετά από λίγο, θα μάθεις να ξεχωρίζεις την τοξικότητα των ανθρώπων, με ένα μόνο βλέμμα.

Εμπιστεύεσαι, πιστεύεις, σπας τα μούτρα σου, πονάς, σηκώνεσαι!
Θα το κάνεις αμέτρητες φορές μέχρι τελικά να φτάσεις στο σημείο να ξεχωρίζεις την ανοχή από την αντοχή και τα όριά σου να μην έχουν ελαστικότητα! Ε.. όταν θα τα καταφέρεις, θα είσαι εκεί κοντά στα 30!

Όχι φίλε ή φίλη μου! Αυτό που στα 20 θεωρείς δεδομένο, μόνο δεδομένο δεν είναι!
Η υγεία, ο χρόνος, η τύχη, είναι όλα ρευστά και εμείς θα σου ευχηθούμε να μην το μάθεις μέσα από απώλειες..

Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά που θα ζήσεις στα 20, σε αυτή την υπέροχη ηλικία, πρέπει να τα ζήσεις.
Πρέπει να σπάσεις τα μουτράκια σου, πρέπει να κάνεις λάθη, πρέπει να μάθεις μέσα από αυτά… απλά.. εμείς σου λέμε πως κάπου σε μια επόμενη στροφή, τα πράγματα γίνονται καλύτερα.

Όχι πιο εύκολα.. όχι λιγότερο επώδυνα, μα καλύτερα!!

Διάβασε περισσότερα περίεργα θέματα στο Athensmagazine.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share