Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτος είναι ο λόγος που δεν πήγαμε ξανά στη Σελήνη!

Τι αναφέρει η Νasa;

29 Μαρτίου 2019 11:29
Αυτος είναι ο λόγος που δεν πήγαμε ξανά στη Σελήνη!

Ο Δρ Michael Salla έλεγε ότι υπάρχει εξωγήινο στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα ή αλλιώς IMCS στη Σελήνη από έναν εξωγήινο πρόγραμμα στη Σελήνη που ελέγχει την Γη κατα κάποιο τρόπο.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι παρόμοια με πολλές που έχουν παρατηρηθεί στη Σελήνη. Φαίνεται ότι οι Κινέζοι που ειχαν βγάλει αυτή τη φωτογραφία επιβεβαίωσαν ότι υπάρχουν εξωγήινοι εκεί. Λέγεται ότι οι Κινέζοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους εδω και πολύ καιρό. Αυτός ειναι λόγος που δεν έχουν κατασκευάσει ραδιοτηλεσκόπια που να αναζητούν σήματα από εξωγήινους.

Η έκθεση του Dr. Michael Salla αναφέρει ότι: "Μου έστειλαν κάποιες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το σεληνιακό μέρος Chang'e-2, που δείχνει καθαρά κτίρια και δομές στην επιφάνεια της Σελήνης.

Αναφέρει επίσης ότι η NASA σκόπιμα βομβάρδισε σημαντικές περιοχές της Σελήνης σε μια προσπάθεια να καταστρέψει τα αρχαία αντικείμενα και εγκαταστάσεις. Οι εικόνες που δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει δείχνουν σαφώς κρατήρες από εκρήξεις, σε προσπάθεια της NASA να καταστρέψει την αλήθεια.

Να σας θυμήσουμε οτι η NASA ακύρωσε το πρώτο γυναικείο περίπατο!

Η Κίνα κινείται προς την πλήρη αποκάλυψη της εξωγήινης πραγματικότητας, εάν αυτές οι εικόνες επαληθευτούν στο μέλλον ως γνήσιες τότε η NASA πρέπει να δικαστεί για απάτη και προδοσία.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει μια σειρά κατασκευών στη Σελήνη: Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν έχουμε επιστρέψει στο φεγγάρι;

Η αλήθεια είναι ότι η NASA κρύβει ένα πολύ σκοτεινό μυστικό. Υπάρχει κάποια "εξωγήινη βάση" στη Σελήνη;
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποκαλύπτουν ιστορίες και παρέχουν στοιχεία που φαίνεται να υπάρχει. Φήμες λένε ότι υπάρχει μια εξωγήινη βάση στην κρυμμένη πλευρά του φεγγαριού, την πλευρά που δεν βλέπουμε ποτέ από τη Γη.

Σύμφωνα με τον αστροναύτη της NASA Neil Armstrong, οι εξωγήινοι έχουν βάση στη Σελήνη και μας έθεσαν όρους: Δεν πρέπει να πάμε σε εκεί και πρέπει επίσης να μείνουμε μακριά από τη Σελήνη. Ακούγεται τρελό;

Ο Milton Cooper αξιωματικός πληροφοριών μας λέει ότι δεν υπάρχει μόνο μια εξωγήινη βάση στο φεγγάρι, εκεί σταματούν οι εξωγήινοι από το τεράστιο μητρικό σκάφος τους κατά την διάρκεια ταξιδιών προς στη Γη με μικρότερους «ιπτάμενους δίσκους».

Έχει επίσης ειπωθεί ότι υπάρχει μεγάλη εξορυκτική επιχείρηση στη Σελήνη και ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών θα συμμετάσχει σε αυτήν.

Nasa: Live η 1η «βόλτα» των αστροναυτών του ISS στο διάστημα για το 2019!

Η Nasa έκανε την πρώτη ζωντανή αναμετάδοση από την πρώτη «βόλτα» των αστροναυτών του ISS στο διάστημα για το 2019!

Την αποστολή των 6,5 ωρών ανέλαβαν οι μηχανικοί Nick Hague και Anne McClain

Ζωντανή εικόνα από την πρώτη... βόλτα για το 2019 των αστροναυτών του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS) μεταδίδει η NASA.

Δύο αστροναύτες με τις στολές τους, βγήκαν εκτός των εγκαταστάσεων του Σταθμού, ξεκινώντας μία αποστολή συντήρησης των οργάνων που θα διαρκέσει 6,5 ώρες.

Διαβάστε ακόμα ένα απίστευτο άρθρο για την Nasa και τις 600 κλήσεις στο ρόβερ Opportunity στον Άρη!

Οι μηχανικοί Nick Hague και Anne McClain θα εγκαταστήσουν πλάκες προσαρμογές και θα συνδέσουν ηλεκτρικές συνδέσεις για τρεις από τις έξι νέες μπαταρίες ιόντων λιθίου που είναι εγκατεστημένες στο δεξιό στήριγμα του σταθμού.

Δείτε την εκπληκτική εικόνα από την αποστολή των δύο αστροναυτών στο διάστημα:

Δείτε περισσότερες ειδήσεις τεχνολογίας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share