Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Την καλύτερη δουλειά του κόσμου προσφέρει Αυστραλός εκατομμυριούχος!

Ο νεαρός Lepre μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ιαπωνίας, Χαβάης, Ντουμπάι και Σίδνεϊ!

21 Μαρτίου 2019 13:16
Την καλύτερη δουλειά του κόσμου προσφέρει Αυστραλός εκατομμυριούχος!

Ένας 26χρονος εκατομμυριούχος από την Αυστραλία αναζητά υπάλληλο, για την καλύτερη δουλειά στον κόσμο, όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος. Ο Matthiew Lepre όπως είναι το όνομα του επίδοξου εργοδότη, αναζητά έναν βοηθό, ο οποίος θα τον συνοδεύει στα εντυπωσιακά του ταξίδια και θα τον βοηθά με τη διαχείρηση των ηλεκτρονικών επιχειρήσεων του.

Ο νεαρός Lepre μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ιαπωνίας, Χαβάης, Ντουμπάι και Σίδνεϊ, ενώ ο μισθός που προσφέρει σε όποιον προσλάβει θα είναι περίπου 52.000 δολάρια τον χρόνο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου: «Ο μισθός θα εξαρτηθεί από την εμπειρία του ατόμου, αλλά εκτός από τον βασικό θα προστεθούν και τα έξοδα ταξιδιών και διαμονής. Ακόμα η ασφάλεια υγείας καλύπτεται από εμένα». Οι επιχειρήσεις του νεαρού του αποφέρουν κέρδη που αγγίζουν περίπου τα 120.000 δολάρια τον μήνα.

Τα προσόντα που πρέπει να διαθέτει το άτομο που θα προσληφθεί είναι γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή, συνέπεια και διάθεση για σκληρή δουλειά. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος: «Το να ταξιδεύω ενώ δουλεύω μου χάρισε αυτό που ονειρευόμουν και θέλω να προσφέρω αυτήν την ευκαιρία και σε κάποιον άλλο».

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη Ινδός δισεκατομμυριούχος στο Λονδίνο για την μεγαλύτερη τραπεζική απάτη!

Aθανασία μέσω θανάτου: Δισεκατομμυριούχος πλήρωσε για να μεταφέρει τις αναμνήσεις του σε υπολογιστή μετά το θάνατο του!

Ο 32χρονος επιχειρηματίας είναι ένας από τους 25 ανθρώπους, που βρίσκονται σε λίστα αναμονής εταιρίας, η οποία υποστηρίζει ότι μπορεί να κρατήσει "ζωντανές" τις αναμνήσεις τους όταν αυτοί θα έχουν πεθάνει

Το ποσό των 10.000 δολαρίων προσφέρει ένας δισεκατομμυριούχος στις ΗΠΑ, προκειμένου να κερδίσει την αθανασία μέσω του θανάτου του.

Με δάκρυα στα μάτια η κυρία Τόνια Μπιλανάκη που βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν γύρω στις 9 το πρωί μόλις είχε, δηλαδή, γυρίσει από το νηπιαγωγείο όπου είχε αφήσει το παιδί της.

Ο 32χρονος Σαμ Άλτμαν, επιχειρηματίας του κλάδου της τεχνολογίας στην Σίλικον Βάλεϊ, είναι ένας από τους 25 ανθρώπους, που βρίσκονται στη λίστα αναμονής της Nectome, μιας εταιρίας startup, η οποία υποστηρίζει ότι μπορεί να "φορτώσει" το περιεχόμενο του εγκεφάλου και να το αποθηκεύσει σε έναν υπολογιστή.

Για να επιτευχθεί, ωστόσο, αυτό οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πεθάνουν σε μια διαδικασία παρόμοια με αυτή της αυτοκτονίας υποβοηθούμενης από γιατρό, η οποία είναι νόμιμη μόνο σε πέντε πολιτείες των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το MIT Technology Review, η διαδικασία περιλαμβάνει ταρίχευση του εγκεφάλου, έτσι ώστε να μπορεί στη συνέχεια να γίνει προσομοίωση σε υπολογιστή. Ο πελάτης ενώ είναι ακόμα ζωντανός, συνδέεται με ένα μηχάνημα από το οποίο εγχύονται χημικές ουσίες που θα οδηγήσουν στον θάνατό του. Η εταιρία υποστηρίζει ότι η μέθοδος αυτή είναι "100% θανατηφόρα".

Στόχος του όλου εγχειρήματος, σύμφωνα με την εταιρία, είναι "να διαφυλάξει το μυαλό σας αρκετά καλά ώστε να διατηρήσει άθικτες όλες τις αναμνήσεις του: από αυτή του αγαπημένου σας βιβλίου μέχρι την αίσθηση του χειμωνιάτικου αέρα, το ψήσιμο μιας μηλόπιτας ή το δείπνο με συγγενείς και φίλους. Πιστεύουμε ότι μέσα στον τρέχοντα αιώνα θα είναι εφικτή η ψηφιοποίηση αυτών των πληροφοριών και η χρήση τους για να αναδημιουργηθεί η συνείδησή σας".

Διαβάστε περισσότερες περίεργες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share