Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Πέθανε αφού εκπλήρωσε την τελευταία του επιθυμία να μιλήσει με τον Τραμπ!

Ένας ετοιμοθάνατος που κατάφερε πριν από λίγες ημέρες να εκπληρώσει την τελευταία του επιθυμία

14 Μαρτίου 2019 16:05
Πέθανε αφού εκπλήρωσε την τελευταία του επιθυμία να μιλήσει με τον Τραμπ!

Και αυτη ήταν να συνομιλήσει, έστω και τηλεφωνικά με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ! Πέθανε χθες το βράδυ.

Ο 44χρονος Τζέι Μπάρετ, από το Κονέκτικατ, έπασχε από κυστική ίνωση και έφυγε από το νοσοκομείο για να λάβει φροντίδα στο σπίτι της αδερφής του, στο Γουέστ Χέβεν.

Η αδερφή του, Μπρίτζετ Χόσκι, παρόλο που συντάσσεται με τους Δημοκρατικούς, είχε ξεκινήσει πριν από μερικές ημέρες μια εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προσφέρει λίγη χαρά στον αδερφό της, που ήθελε ως τελευταία του επιθυμία να συνομιλήσει με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Πέθανε αφού εκπλήρωσε την τελευταία του επιθυμία

Κάτι που όντως έγινε. Την περασμένη εβδομάδα, ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε τον Μπάρετ, λέγοντάς του «Είσαι ο τύπος μου, Τζέι».

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία ενός ετοιμοθάνατου και του τηλεφώνησε

Η Χόσκι είπε ότι εκτιμά την βοήθεια όλων όσων ήρθαν σε επαφή με τον Λευκό Οίκο ή βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο του αδερφού της. «Πραγματικά, έζησε μία από τις καλύτερες εβδομάδες της ζωής του την περασμένη εβδομάδα» είπε. «Το τηλεφώνημα αυτό σήμαινε τα πάντα γι’ αυτόν».

Πέθανε αφού εκπλήρωσε την τελευταία του επιθυμία

Ο Μπάρετ είχε ψηφίσει τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα το 2008, αλλά δεν του άρεσαν πολλές από τις πολιτικές του, συμπεριλαμβανομένου του νόμου για την προσιτή φροντίδα. Στη συνέχεια, συνειδητοποίησε πως ήταν ρεπουμπλικανός και λάτρεψε την εκστρατεία και την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τζέι Μπάρετ πέθανε χθες, όπως ανακοίνωσε η αδερφή του, έχοντας τουλάχιστον εκπληρώσει την τελευταία του επιθυμία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share