Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το ζευγάρι που εξοργίζει τους χρήστες του Instagram!

Τι συνέβη;

1 Μαρτίου 2019 14:33
Το ζευγάρι που εξοργίζει τους χρήστες του Instagram!

Το ζευγάρι που έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων στο Instagram για τις φωτογραφίες τους!

Ένα ζευγάρι που λατρεύει τα ταξίδια δέχθηκε άγρια κριτική όταν στην προσπάθειά τους να βγάλουν την τέλεια φωτογραφία για το Instagram, διακινδύνευσαν την ζωή τους, καθώς κρεμόντουσαν από ένα κινούμενο τρένο.

Οι Πορτογάλοι μπλόγκερ Ρακέλ και Μιγκέλ τράβηξαν το επίμαχο στιγμιότυπο ενώ βρίσκονταν καθ’ οδόν για την μικρή πόλη Έλλα, της Σρι Λάνκα τον Φεβρουάριο.

Η φωτογραφία δείχνει την Ρακέλ να κρέμεται κυριολεκτικά έξω από την αμαξοστοιχία και να κρατιέται με τα χέρια της από το τρένο, την ώρα που ο φίλος της, Μιγκέλ, κλίνει προς τα έξω για να φιλήσει το μέτωπό της.

Το περιπετειώδες ζευγάρι, που αναρτά τις ταξιδιωτικές του φωτογραφίες υπό το όνομα @xplorerssaurus_, υπερασπίστηκε τον εαυτό του, λέγοντας πως ο αργός ρυθμός με τον οποίο κινούνταν το τρένο, σήμαινε ότι ουδέ μία στιγμή δεν βρέθηκαν σε κίνδυνο.

Ωστόσο, οι επικριτές απάντησαν λέγοντας πως ήταν ανεύθυνο αυτό που έκαναν, σημειώνοντας πως όσοι μπορεί να τους αντιγράψουν, μπορεί να βρεθούν σε πραγματικό κίνδυνο αν επιχειρήσουν να κάνουν το ίδιο σε παρόμοιες διαδρομές στη Σρι Λάνκα, όπου τα τρένα κινούνται πολύ πιο γρήγορα.

«Θα ρισκάρατε τη ζωή σας μόνο για μία φωτογραφία;Μόνο και μόνο για να την ανεβάσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Πώς είναι δυνατόν; Οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί» έγραψε μία γυναίκα.

Ένας άλλος σχολίασε: «Δεν θα προωθούσα ποτέ μια εικόνα όπως αυτή, αφού υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι που μπορεί να προσπαθήσουν να το κάνουν. Αυτό που κάνετε εσείς είναι δική σας ευθύνη. Αλλά θα έπρεπε να νιώθετε πιο υπεύθυνοι γι’ αυτό που κάνουν οι ακόλουθοί σας».

Κάποιος άλλος έγραψε εύστοχα: «Θα ήθελα να κάνω like στην φωτογραφία αυτή, αλλά το μόνο που βλέπω είναι ένας άνδρας που θέτει την κοπέλα του σε κίνδυνο. Αυτός θα έπρεπε να είναι στην έξω πλευρά» με έναν ακόμη να προσθέτει: «Δύο ηλίθιοι που ρισκάρουν τη ζωή τους και τη ζωή άλλων για να μαζέψουν likes».

«Δεν έχει σημασία πόσο αργή ήταν η κίνηση του τρένου! Είναι ανόητο και επικίνδυνο και το πιο σημαντικό είναι ότι θα εμπνεύσετε κι άλλους να δοκιμάσουν παρόμοια επικίνδυνα πλάνα. Πώς γίνεται να μην το καταλαβαίνετε αυτό;» ανέφερε ένας άλλος ενώ ένας ακόμη έγραψε: «Να είστε πρότυπα και όχι βλάκες».

Παρά τις αντιδράσεις, η Ρακέλ απάντησε στους επικριτές της, λέγοντας: «Μπορείτε να δείτε τα μαλλιά μου να κινούνται; Για να καταλάβετε πόσο γρήγορα πήγαινε το τρένο. Είναι καλύτερα να επισκέπτεστε αυτά τα μέρη προτού αρχίσετε να λέτε όλα αυτά τα αγενή πράγματα για ανθρώπους που δεν ξέρετε καν». «Ακόμη και για έναν μη γυμνασμένο, δεν νομίζω ότι ήταν κάτι επικίνδυνο», πρόσθεσε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share