Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Μαφιόζος έκανε αλλαγή φύλου και δούλευε ως ιερόδουλη για να μην συλληφθεί!!! (VIDEO)

10 Μαΐου 2013
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Μαφιόζος έκανε αλλαγή φύλου και δούλευε ως ιερόδουλη για να μην συλληφθεί!!! (VIDEO)

Έγινε γυναίκα για να γλυτώσει τη φυλακή! Είναι η ιστορία του Κολομβιανού κακοποιού Giovanni Rebolledo, ο οποίος ξόδεψε σχεδόν δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ για να γίνει γυναίκα, ώστε να μην τον εντοπίσουν οι αρχές.

Ο Rebolledo συνελήφθη και καταδικάστηκε σε εξήντα χρόνια κάθειρξη για εκβιασμό, απαγωγή και ληστεία στην πρωτεύουσα της χώρας Bogota.

Κάποια στιγμή κατάφερε να αποδράσει από τη φυλακή και απευθύνθηκε σε πλαστικό χειρουργό. Έκανε επέμβαση προσθετικής στήθους, ανόρθωση γλουτών, και πλαστική στη μύτη του.

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό καθώς μετά τις επεμβάσεις έμοιαζε πλέον με γυναίκα. Άλλαξε όνομα και εργαζόταν ως ιερόδουλη σε προάστιο της πόλης Barranquilla.

Η ζωή της... Rosalinda, κυλούσε ήρεμα έως ότου σε έναν έλεγχο ρουτίνας της αστυνομίας αξιωματικοί αναγνώρισαν, τον διαβόητο μαφιόζο.

"Όταν αποκάλυψαν την ταυτότητα του, ξέσπασε σε δάκρυα. Δεν μπορούσε να πιστέψει κανείς ποιος ήταν και ιδιαίτερα οι άλλες πόρνες που εργάζονταν μαζί του" αναφέρει ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Στην ειδική συνέντευξη τύπου που δόθηκε μετά τη σύλληψή του, φωτογραφήθηκε με ένα ροζ μπούστο και μια ασπρόμαυρη φούστα.

Ήταν μέλος της συμμορίας Los Topos. Με τη βοήθεια όμορφων γυναικών εξαπατούσαν πλούσιους άνδρες τους οποίους αφού τους οδηγούσαν σπίτι τους, τους έκαναν ηλεκτροσόκ ώστε να παραδώσουν τις πιστωτικές κάρτες με τον κωδικό ασφαλείας κι άλλα πολύτιμα αντικείμενα.


www.news247.gr

Για περισσότερα Περίεργα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share