Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Του επιτέθηκε με τσεκούρι γιατί την απέρριψε στο πρώτο ραντεβού! (photos+video)

Όντως τώρα;

29 Ιανουαρίου 2019 12:19
Του επιτέθηκε με τσεκούρι γιατί την απέρριψε στο πρώτο ραντεβού! (photos+video)

Επεισοδιακή και παραλίγο μοιραία κατάληξη είχε το πρώτο ραντεβού στα κρυφά μεταξύ ενός άντρα και μίας γυναίκας στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός άντρας εκδήλωσε την πρόθεσή του να μην επαναλάβει την συνάντησή του με μία 26χρονη γυναίκα, με την οποία είχαν γνωριστεί μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής Tinder.

Η Έβι Αμάτι, όμως, μάλλον θίχτηκε υπερβολικά από την απόρριψη του νεαρού κι αφού τον ακολούθησε μετά το άδοξο τέλος της συνάντησής τους, στη συνέχεια του ζήτησε τα ρέστα μέσα σε ένα κατάστημα.

Εκεί, όμως, τα πράγματα εκτραχύνθηκαν, καθώς η 26χρονη δεν φάνηκε να πείθεται από τις εξηγήσεις του νεαρού κι επιτέθηκε εναντίον του με ένα τσεκούρι που είχε κρυμμένο μέσα στα ρούχα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Ο καρκίνος που "χτύπησε" την πόρτα και το δημόσιο μήνυμα ανθρωπιάς!

Ο νεαρός έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα του καταστήματος, ενώ από την οργή της Αμάτι δεν γλίτωσε ούτε ένας φίλος του νεαρού, ο οποίος δέχθηκε τα χτυπήματα του τσεκουριού.

Για το συμβάν ενημερώθηκαν οι αρχές, που προχώρησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη της γυναίκας, ενώ οι δύο άντρες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share