Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Απίστευτο: Γνωρίστηκαν όταν γεννήθηκαν και παντρεύτηκαν 30 χρόνια μετά!

Πώς τα φέρνει η ζωή;

17 Δεκεμβρίου 2018 15:57
Απίστευτο: Γνωρίστηκαν όταν γεννήθηκαν και παντρεύτηκαν 30 χρόνια μετά!

Η ιδέα του κεραυνοβόλου έρωτα μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά αυτό πραγματικά συνέβη στην περίπτωση των Τζέμα και Ντάνιελ Λάνγκλεϊ που συναντήθηκαν μία ημέρα μετά την γέννησή τους και 30 χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν και περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι με καταγωγή από την Μελβούρνη γνωρίστηκαν ως νεογέννητα από τις μητέρες τους, που γέννησαν την ίδια ώρα και τα βρέφη τοποθετήθηκαν στα πυρεξάκια το ένα δίπλα στο άλλο στο νοσοκομείο William Angliss, στη Βικτόρια της Αυστραλίας το 1989.

View this post on Instagram

It's so crazy to think that I have known you for almost 28 years. You were one of the first people i met in this world and it still gives me goosebumps knowing that I will be marrying you! We may have lost touch for most of those 28 years, but something definitely brought us back to each other. You make me so incredibly happy and I cannot wait for our future together. I love you so much. Happy Valentine's Day babe. ❤ #younglove #babies

A post shared by Jemma Maree Langley (@jemmamaree__) on

Οι δύο γυναίκες έγιναν φίλες αμέσως και αποφάσισαν να γνωρίσουν αμέσως τα παιδιά τους μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να γίνουν πολύ καλοί φίλοι μεγαλώνοντας.

Αλλά καθώς οι δύο οικογένειες ζουσάν σε διαφορετικά μέρη της Βικτώριας, τα παιδιά έχασαν τελικά επαφή στην ηλικία των 9 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads ψηφοφορία: Ποιος θέλετε να είναι ο μεγάλος νικητής;

Το 2013 όμως, όταν και οι δύο ήταν 24 ετών, αναζωπυρώθηκε η φιλία τους, όταν η Τζέμα έπεσε στην σελίδα στο Facebook μιας κομμώτριας που ήταν η αδερφή του Ντάνιελ, Ριανόν.

«Άρχισα να την ακολουθώ και πολύ σύντομα αποφάσισα να εντοπίσω και τον Ντάνιελ στο Facebook. Αρχίσαμε να μιλάμε στην αρχή μέσω του Messenger» δήλωσε η Τζέμα στην Daily Mail. Στη συνέχεια, η Τζένα έκλεισε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο της Ριανόν, που βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας, όπου εκείνη την περίοδο ζούσε και ο Ντάνιελ.

Την ώρα που της έβαφαν τα μαλλιά της, μπήκε στο δωμάτιο ο Ντάνιελ για να χαιρετίσει και άρχισαν να κουβεντιάζουν και τελικά κανόνισαν να βγουν ένα βράδυ μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώην του Νίκου Ευαγγελάτου πιο λαμπερή από ποτέ στο "πλευρό" άλλου δημοσιογράφου!

«Από τότε δεν μπορούσαμε να ζήσουμε ο ένας μακριά από τον άλλον για πολύ» πρόσθεσε η Τζένα.

Αρραβωνιάστηκαν δύο χρόνια αργότερα – ο Ντάνιελ έκανε πρόταση γάμου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2017.

Το ζευγάρι περιμένει τώρα το πρώτο του παιδί. «Όλοι πιστεύουν πως η ιστορία μας είναι πολύ τρελή» λέει η Τζέμα. «Νομίζω πως ήταν γραφτό να είμαστε μαζί».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share