Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ήταν άρρωστη για χρόνια μέχρι που οι γιατροί της έβαλαν μια κάμερα στο έντερο - Αυτό που παρατήρησαν, τους έκανε να παγώσουν!

Δεν πρέπει να θεωρούμε τα πράγματα δεδομένα!

12 Δεκεμβρίου 2018 10:32
Ήταν άρρωστη για χρόνια μέχρι που οι γιατροί της έβαλαν μια κάμερα στο έντερο - Αυτό που παρατήρησαν, τους έκανε να παγώσουν!

To χειρότερο είδος ασθένειας είναι αυτό που δεν καταλαβαίνουμε ότι έχουμε, εκείνες οι περιπτώσεις που δεν αναγνωρίζουμε τα συμπτώματα. Η ιστορία της Mackenzie Hardin αποδεικνύει, ωστόσο, πως δεν θα πρέπει να θεωρούμε τα πράγματα δεδομένα.

“Έκανα συχνά εμετό και δεν πήγαινα σχολείο. Ήθελα να είμαι σαν όλους τους άλλους,” είπε η 13χρονη έφηβη. Από όταν ήταν έξι, η Mackenzie υπέφερε συνεχώς από στομαχόπονους και κάψιμο στον λαιμό της. Οι γιατροί πίστευαν πως ήταν γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, μία κατάσταση στην οποία το οξύ ανεβαίνει πάνω στον οισοφάγο, και της έγραψαν τα κατάλληλα φάρμακα.


Ενώ τα έπαιρνε, η κατάστασή της είχε βελτιωθεί. Αλλά μόλις τα σταμάτησε, τα συμπτώματα έγιναν πολύ χειρότερα. Επειδή δεν μπορούσε να φάει χωρίς να κάνει εμετό, άρχισε να χάνει βάρος, κάτι που επηρέασε την ανάπτυξή της.

Όταν τελικά πήγε σε ένα ειδικό νοσοκομείο παίδων, οι γιατροί υποπτεύθηκαν πως κάτι άλλο προκαλούσε την κατάστασή της. Αποφάσισαν να κάνουν ενδοσκόπηση για να επιβεβαιώσουν τις υποψίες τους: Στην πραγματικότητα, η Mackenzie είχε κοιλιοκάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Σκλαβενίτη στην αγορά: Αγοράζει τον Βερόπουλο;

Αυτό είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα που επηρεάζει το λεπτό έντερο κάθε φορά που ο ασθενής τρώει κάτι με γλουτένη, μία συνηθισμένη πρωτεΐνη που υπάρχει στο σιτάρι, στην σίκαλη και το κριθάρι.

Η μητέρα της άρχισε να της αγοράζει προϊόντα χωρίς γλουτένη και άλλαξε εντελώς την διατροφή της κόρης της. Η βελτίωση ήταν άμεση: μπορούσε να τρώει χωρίς στομαχόπονο και το βάρος της άρχισε να γίνεται φυσιολογικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί: "Πλησιάζει επικίνδυνη κακοκαιρία με ισχυρές χιονοπτώσεις!"

Η Jillian άρχισε και εκείνη να ακολουθεί την διατροφή της κόρης της. Βρήκε ακόμα και αλεύρι χωρίς γλουτένη για να φτιάχνει μπισκότα στην κόρη της. Σήμαινε πάρα πολλά για εκείνη το να βλέπει την κόρη της να είναι καλά μετά από όσα πέρασε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor παρασκήνιο: Στα μαχαίρια Μπάγια - Σπυροπούλου! Ποιοι το βέτο του Ατζούν και ο πόλεμος για το Panorama!

«Δεν νιώθω διαφορετική γιατί έχω τους φίλους μου. Υπάρχουν χειρότερα πράγματα στην ζωή… Το να έχεις κοιλιοκάκη δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share