Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τι ακριβώς είναι το αυγό αιδοίου που έχει προκαλέσει σάλο;

Πρόστιμο στην εταιρεία της Gwyneth Paltrow!

7 Σεπτεμβρίου 2018 15:52
Τι ακριβώς είναι το αυγό αιδοίου που έχει προκαλέσει σάλο;

Ένα τεράστιο πρόστιμο αναγκάστηκε να πληρώσει η εταιρεία Goop Inc., η οποία ιδρύθηκε από την ηθοποιό Gwyneth Paltrow, ως τιμωρία για τους ανακριβείς ισχυρισμούς σχετικά με τα οφέλη προϊόντων της, όπως το αυγό αιδοiου!

Η Gwyneth Paltrow συνέστησε το στις γυναίκες να ξεκινήσουν να περπατούν έχοντας πέτρες μέσα στον κόλπο τους - λέγονται Yoni Eggs ή Jade Eggs. Τι στο καλό είναι αυτά τα περίεργα αυγά που δεν τρώγονται αλλά τοποθετούνται στα... απόκρυφα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Γιατί βιάζονται να πεθάνουν την Ειρήνη Παππά! Τι αληθινά ισχύει με την υγεία της;

Μέσα στον κόλπο της γυναίκας υπάρχουν πολλά σημεία τα οποία ενδιαφέρουν τη ρεφλεξολογία όπως και τα χέρια στις παλάμες μας. Σύμφωνα με αυτή κάθε σημείο αντιστοιχεί στα εσωτερικά όργανα - καρδιά, συκώτι, νεφρό, σπλήνα, κλπ.

Όταν φοράτε το αυγό σας, μαζεύετε αυτά τα σημεία ρεφλεξολογίας με παρόμοιο τρόπο με τον βελονισμό, και αυτή η διαδικασία τονώνει και αναζωογονεί τα όργανα ολόκληρου του σώματός σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το 'καψε η Κατερίνα Καινούργιου: Τα απίστευτα που λέει στην πρώτη της συνέντευξη μετά τις φώτο με το νέο της σύντροφο!

Οι ασκήσεις Kegel είναι τα θεμέλια της πρακτικής των αυγών Yoni. Τα αυγά είναι το επόμενο στάδιο...

Η άσκηση με ένα αυγό αυξάνει τη ροή του αίματος στα πυελικά σας όργανα και βοηθά στην κίνηση της στάσιμης ενέργειας. Η τόνωση των ωοθηκών με αυτόν τον απαλό τρόπο ισορροπεί τα επίπεδα των ορμονών και μειώνει το PMS και τις κράμπες περιόδου!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share