Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Περπάτησε 32 χλμ. για να πάει στη δουλειά του και το αφεντικό του τον αντάμειψε! (video)

Αναγνώρισε το ζήλο του

19 Ιουλίου 2018 10:55
Περπάτησε 32 χλμ. για να πάει στη δουλειά του και το αφεντικό του τον αντάμειψε! (video)

Ένας νεαρός φοιτητής στην Αμερική, ο Γουόλτερ Καρ, για να μπορέσει να φτάσει στη δουλειά του μετά την καταστροφή του αυτοκινήτου του, περπάτησε 32 χιλιόμετρα μέσα στην νύχτα. Όταν το αφεντικό του έμαθε για αυτήν του την πράξη, του δώρισε ένα νέο αυτοκίνητο Ford Escape.

Ο Γουόλτερ είχε πιάσει δουλειά σε μεταφορική εταιρεία, όμως το αυτοκίνητό του χάλασε μια μια μέρα πριν και αναγκάστηκε να περπατήσει μέχρι το σπίτι που θα μετακόμιζε. Ένας αστυνομικός τον πέτυχε στο δρόμο και όταν έμαθε για την ιστορία του, αφού τον πήγε για πρωινό τον οδήγησε μέχρι τη δουλειά του, εξηγώντας στο ζευγάρι του σπιτιού όλη την ιστορία.

Την ιστορία του όμως δεν έμαθε μόνο το ζευγάρι, αλλά και το αφεντικό του, που ενθουσιάστηκε με τη δύναμη ψυχής που έδειξε ο υπάλληλός του αλλά και την ταπεινότητά του. "Δε μπορώ να το πιστέψω. Έχω εκπλαγεί", δήλωσε στα τοπικά μέσα που είχαν μαζευτεί στην περιοχή, για να απαθανατίσουν τη στιγμή που ο Γουόλτερ θα παραλάβει το αμάξι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους 35 βαθμούς θα «αγγίξει» σήμερα η θερμοκρασία! - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει;

Ο νεαρός φοιτητής συγκινήθηκε από την κίνηση του αφεντικού του και δε μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. "Θέλω οι άνθρωποι να το θυμούνται αυτό. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αν το βάλεις στόχο. Τίποτα δεν είναι αδύνατο αν το πιστέψεις", δήλωσε ο Γουόλτερ, που ελπίζει κάποια στιγμή να γίνει πεζοναύτης.

Δείτε τη συγκινητική στιγμή που ο Γουόλτερ μαθαίνει για το νέο του αυτοκίνητο:



 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share