Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H "16χρονη" αθλήτρια στίβου από την Αιθιοπία που προβληματίζει για την ηλικία της! (video)

Αλήθεια τώρα;

13 Ιουλίου 2018 08:44
H

Την Γκιρμαουίτ Γκεμπερζιχέρ πιθανότατα δεν την γνωρίζατε. Ήρθε η ώρα να τη μάθετε, αφού η εικόνα της έχει κάνει μέσα σε λίγα 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Την Τρίτη (10/7), η Γκιρμαουίτ Γκεμπερζιχέρ από την Αιθιοπία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 5.000 μέτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U-20 της IAAF που διεξήχθη στο Τάμπερε της Φινλανδίας. Μέχρι εδώ, όλα καλά.

Λίγο μετά το τέλος της κούρσας, η εικόνα της Γκεμπερζιχέρ άρχισε σιγά να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφού το το παρουσιαστικό της μοιάζει με γυναίκας πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της IAAF, η αθλήτρια από την Αιθιοπία είναι γεννημένη τον Νοέμβριο του 2001, δηλαδή δεν έχει κλείσει ακόμα τα 17.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Tι είδαμε χτες; Η εξομολόγηση του Ηλία, το τρολάρισμα του Τανιμανίδη, η αποκάλυψη της Σπυροπούλου και οι παίκτες που πάνε στον τελικό! (videos)

Η IAAF είναι υποχρεωμένη να εξετάζει τις ηλικίες όλων των συμμετεχόντων σε οποιαδήποτε διοργάνωσή της, ωστόσο σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ η περίπτωση της Γκεμπερζιχέρ θα επανεξεταστεί.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share