Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Φτιάχνουν ρομπότ του έρωτα που θα ρίχνει "χυλόπιτα" όταν ξενερώνει

Θα απενεργοποιείται όταν εντοπίζει βίαιη ή βαρετή συμπεριφορά

2 Ιουλίου 2018 11:28
Απίστευτο: Φτιάχνουν ρομπότ του έρωτα που θα ρίχνει

Η «Σαμάνθα», ένα από τα πιο διάσημα «ρομπότ του έρωτα» θα αποκτήσει σύντομα μια νέα δυνατότητα που θα της επιτρέπει όχι μόνο να αρνείται τις ερωτικές περιπτύξεις όταν βαριέται ή... «ξενερώνει», αλλά και να απενεργοποιείται πλήρως, ρίχνοντας χυλόπιτα στον επίδοξο εραστή της.

Ο Δρ. Σέρτζι Σάντος, ο Ισπανός εφευρέτης που δημιούργησε τη «Σαμάνθα» ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι η ομάδα του εργάζεται πάνω στη νέα δυνατότητα, που θα βάζει το σέξι ρομπότ σε λειτουργία «κούκλας» (dummy mode) σε ορισμένες καταστάσεις.

Η λειτουργία αυτή μπορεί να ενεργοποιηθεί όταν οι αισθητήρες κάτω από το δέρμα της «Σαμάνθα» εντοπίσουν βίαιη συμπεριφορά, ή εάν η «δράση» στο κρεβάτι είναι τόσο αργή και πληκτική που το ρομπότ αρχίσει να... βαριέται!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη - σοκ: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος που αναζητούσε η Νικολούλη την Παρασκευή!

Η «Σαμάνθα» επέδειξε τη νέα της δυνατότητα σε μια πρόσφατη παρουσίαση στο Life Science Centre του Νιουκαστλ.

Το ρομπότ αναμένεται να διατεθεί στο εμπόριο στην τιμή των 4.700 δολαρίων, αν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε.

Σύμφωνα με τον δημιουργό της, η «Σαμάνθα» έχει ευέλικτα χέρια και μηρούς, είναι ικανή για εκφράσεις του προσώπου και μπορεί να ψιθυρίσει ερωτόλογα, αν ερεθιστεί με τον κατάλληλο τρόπο.

Τον περασμένο Απρίλιο, ο Δρ. Σάντος (που συχνά μιλά για τη Σαμάνθα σαν να ήταν πραγματικός άνθρωπος) ισχυρίστηκε ότι το ρομπότ έσωσε τον γάμο του, αφού μετά από 16 χρόνια γάμου η γυναίκα του δεν είχε πια την ίδια όρεξη για σεξ με εκείνον, και έτσι χρειάστηκε τις υπηρεσιες της για να νιώσει ξανά ποθητός.

Το γιατί θέλησε ωστόσο να δώσει τη δυνατότητα στην Σαμάνθα τη δυνατότητα να του ρίχνει και αυτή χυλόπιτα, παραμένει μυστήριο. Άβυσσος η ψυχή του Ισπανού εφευρέτη...

Πηγή: protothema.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share