Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Σοκ: Τουρίστας άπλωσε το χέρι του για να χαϊδέψει λιοντάρι σε σαφάρι! (video)

Πολύ τυχερός που δεν τραυματίστηκε

17 Ιουνίου 2018 12:42
Σοκ: Τουρίστας άπλωσε το χέρι του για να χαϊδέψει λιοντάρι σε σαφάρι! (video)

Αυτός ο νεαρός άνδρας θα έχει σίγουρα μια ιστορία να αφηγείται όσο ζει. Βέβαια σε αυτή την ιστορία εκείνος θα έχει το "ρόλο" του πιο αφελούς τουρίστα που πήγε ποτέ σαφάρι.

Ο άνδρας αυτός λοιπόν, θεώρησε καλή ιδέα να προσπαθήσει να χαϊδέψει ένα λιοντάρι, κατά τη διάρκεια ενός σαφάρι στη Νότια Αφρική. Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο παράτολμος τουρίστας εμφανίζεται να βγάζει το χέρι από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματός του και να το απλώνει προς το μέρος του μεγαλόσωμου αιλουροειδούς.

Σε εκείνο το σημείο, το λιοντάρι γυρίζει και βγάζει έναν απειλητικό βρηχυθμό, που όπως είναι φυσικό πέρασε το "μήνυμα" στον τουρίστα που αμέσως υποχώρησε, έκλεισε το παράθυρο του οχήματος και ξεφύσηξε ανακουφισμένος.

«Μόνο κάποιος που εργάζεται με άγρια ζώα γνωρίζει την ταχύτητα με την οποία θα μπορούσε να του ξεριζώσει το χέρι το λιοντάρι. Θα μπορούσε εύκολα να τον τραβήξει έξω από το παράθυρο και να τον σκοτώσει μπροστά στους φίλους του. Η πράξη του ήταν εξωφρενικά ανόητη», είπε ο ξεναγός Naas Smit που εργάζεται στο πάρκο όπου τρβήχτηκε το βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα,Κυριακή 17 Ιουνίου;

Όπως επισημαίνει, εάν το λιοντάρι σκότωνε τον τουρίστα θα έπρεπε να θανατωθεί, κάτι που θα επηρέαζε σημαντικά τη ζωή της αγέλης αφού επρόκειτο για το κυρίαρχο αρσενικό. Κι όλα αυτά χάρη στην βλακεία ενός ανθρώπου που ρισκάρει τη ζωή του και τη ζωή της παρέας του για ένα βίντεο που θα ανεβάσει στα socal media!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share