Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το μυστηριώδες αιλουροειδές που αναστατώνει τους κατοίκους του Σίδνεϊ (pic & vid)

Τι λένε οι κάτοικοι

13 Ιουνίου 2018 12:42
Το μυστηριώδες αιλουροειδές που αναστατώνει τους κατοίκους του Σίδνεϊ (pic & vid)

Η καταγραφή ενός περίεργου πλάσματος στα προάστια της αυστραλιανής μεγαλούπολης έχει προκαλέσει αναστάτωση κι ανησυχία στους εκατομμύρια κατοίκους στο Σίδνεϊ, με πολλούς να κάνουν λόγο για την εμφάνιση ενός μαύρου πάνθηρα σε δασική περιοχή, λίγα μόνο χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Το βίντεο, που δημοσιοποιήθηκε από κάτοικο της περιοχής, απεικονίζει ένα μεγάλο αιλουροειδές μαύρου χρώματος να κινείται στην περιοχή, γεγονός που οδήγησε αρκετούς στο συμπέρασμα ότι ο θρυλικός μαύρος πάνθηρας του Blue Mountain είναι αληθινός.

Η ιστορία του μαύρου πάνθηρα του Blue Mountain έχει τις ρίζες της πολλά χρόνια πίσω, με δεκάδες αναφορές και θεάσεις, όμως ποτέ μέχρι σήμερα δεν κατέστη εφικτή η επαλήθευση του μύθου, που «στοιχειώνει» γενιές κατοίκων της περιοχής γύρω από το Σίδνεϋ.

Το τελευταίο «κρούσμα» καταγράγηκε πριν από μερικές μέρες στην ορεινή περιοχή Blue Mountain του Σίδνεϋ από τον Στίβεν Μούζερ, ο οποίος δηλώνει 100% βέβαιος ότι το πλάσμα που κατέγραψε δεν ήταν απλώς μία μεγάλη μαύρη γάτα, αλλά ο πάνθηρας του Βlue Mountain.

Μένει να δούμε αν οι ισχυρισμοί του Μούζερ αποδειχθούν βάσιμοι, όμως αυτό θεωρείται κάπως απίθανο, με τους επιστήμονες να δηλώνουν ότι ο πάνθηρας βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στην φαντασία όσων δηλώνουν ότι συναντήθηκαν μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό: Πέθανε μπροστά στην γυναίκα και την κόρη του ο Αντώνης Βαγγόπουλος!

Κατά το παρελθόν δεκάδες άνθρωποι ισχυρίζονται ότι κατέγραψαν ή συναντήθηκαν με το μεγάλο αιλουροειδές, όμως η φυσιολογία της περιοχής αλλά κι εκτεταμένες έρευνες δεν αφήνουν σχεδόν κανένα περιθώριο επιβεβαίωσεις των φημών.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share