Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έπος: Αυτή η αγρότισσα είναι η πιο διάσημη σωσίας του Τραμπ!

Πλάκα κάνεις;

25 Απριλίου 2018 15:53
Έπος: Αυτή η αγρότισσα είναι η πιο διάσημη σωσίας του Τραμπ!

Από τη μία έχουμε τον ηγέτη των ΗΠΑ, που κάθεται αναπαυτικά στο γραφείο του και κάνει κουμάντο σε μία από τις πιο ισχυρές χώρες του κόσμου.

Από την άλλη έχουμε μια μεσήλικη αγρότισσα που εργάζεται καθημερινά στο χωράφι της στην Ισπανία για να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Ποιο είναι το κοινό τους στοιχείο; Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, είναι η εμφάνισή τους αφού ο Τραμπ και η Ντολόρες Λεΐς Αντένλο μοιάζουν σαν… δύο σταγόνες νερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Μεγάλη ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο! Αντί για ασυλία θα έχουμε...

Η φωτογραφία της Ισπανίδας αγρότισσας που είναι φτυστή ο Αμερικανός πρόεδρος έγινε viral στα ισπανικά ΜΜΕ και social media την περασμένη εβδομάδα, συγκεντρώνοντας χιλιάδες like και retweet. Ως αποτέλεσμα, μια τοπική εφημερίδα της Λα Κορούνια, όπου βρίσκεται η φάρμα της Ντολόρες, αναζήτησε την «σωσία» του Τραμπ για να της πάρει συνέντευξη.

Όπως ανέφερε η ίδια, δεν έχει καν κινητό και πληροφορήθηκε τον χαμό που έχει γίνει στο διαδίκτυο από την νεαρή κόρη της. Όσο για την περίφημη ομοιότητά της με τον Τραμπ, η ίδια πιστεύει ότι δεν είναι τόσο μεγάλη και ότι ο κόσμος παρασύρθηκε απλά από το χρώμα των μαλλιών της.

Εσείς μπορείτε να συγκρίνετε και να βγάλετε συμπέρασμα μόνοι σας…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πού θα πάει διακοπές το καλοκαίρι! Η on air ατάκα που την πρόδωσε! (video)

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share