Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξέμεινες από λεφτά; - 14 στιγμές που μπορούν να καταλάβουν μόνο όσοι έχουν ξοδέψει το μισθό από την πρώτη βδομάδα!

Σου θυμίζουν κάτι;

19 Απριλίου 2018 10:31
Ξέμεινες από λεφτά; - 14 στιγμές που μπορούν να καταλάβουν μόνο όσοι έχουν ξοδέψει το μισθό από την πρώτη βδομάδα!

Οι 14 στιγμές που σε βοηθούν να πετύχεις το δεύτερο.

Η στιγμή που τα λεφτά θα τελειώσουν νωρίτερα από όσο υπολόγιζες, ή δεν θα έρθουν ποτέ εξαρχής, είναι και η στιγμή που το μυαλό σου θα πάρει τις πιο γρήγορες στροφές στην ύπαρξή του, ώστε να σκαρφιστεί τους πιο πρωτότυπους, εφευρετικούς, ενίοτε και γελοίους τρόπους για να τα βγάλεις πέρα μέχρι τα πράγματα να καλυτερέψουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor trailer: Το αδιανόητο έπαθλο που ΔΕΝ υπάρχει! "Πάγωσαν" με την ανακοίνωση οι παίκτες! Ποιος αποχωρεί σήμερα; (video)

Στο πλαίσιο αυτής της ανελέητης μάχης με τον τραπεζικό λογαριασμό και το Νόμο του Μέρφι, υπάρχουν μερικές υπέροχες, λαμπρές, μοναδικές, συγκινητικές στιγμές που σε κάνουν να πιστεύεις πως υπάρχει ελπίδα, δικαιοσύνη, Θεός, και πως δεν θα σε βρουν μετά από 10 μέρες από τη μυρωδιά έξω από το διαμέρισμά σου. Για την ακρίβεια είναι 14 και είναι οι ακόλουθες.

1) Όταν γιορτάζει κάποιος συνάδελφος και η κουζίνα του γραφείου γεμίζει τσάμπα σφολιάτες και γλυκά.

2) Όταν αποφασίζεις να το πας με τα πόδια μέχρι τη δουλειά/σχολή και ό,τι γίνει, και ξαφνικά ένας περαστικός σού δίνει το χρησιμοποιημένο εισιτήριό του για το μετρό, με άλλη μια ώρα χρήσης.

3) Όταν σε καλούν σε κάποιο κοσμικό event με δωρεάν μπουφέ.

4) Όταν βρίσκεις ένα ξεχασμένο 20ευρο σε μια τσέπη που δεν θυμόσουν καν πως υπήρχε στο μπουφάν σου.

5) Όταν βρίσκεις 50ευρο, υπό τις ίδιες συνθήκες.

6) Όταν οι γονείς σου σε προσκαλούν να βγείτε έξω για φαγητό και για πρώτη φορά δεν θες να σκεφτείς καμία δικαιολογία για να το αποφύγεις.

7) Όταν μαζεύεστε σε φιλικό σπίτι για να δείτε ταινία, λες πως δεν πεινάς για να μην πληρώσεις και, εντάξει, μπορεί απλά να τσιμπήσεις μισό κομματάκι.

8) Όταν δέχεσαι να βγεις ραντεβού με κάποιον που δεν τρελαίνεσαι κιόλας, αλλά έχεις κι εσύ τις ανάγκες

9) Όταν το αγαπημένο σου μπαρ έχει happy hour. Ή οποιοδήποτε μπαρ, για να είμαστε ειλικρινείς.

10) Όταν παραγγέλνεις μόνο καφέ στο γραφείο γιατί δεν έχεις λεφτά για φαγητό και σου φέρνουν δώρο μια σακουλίτσα μπισκότα.

11) Όταν ανακαλύπτεις πως παραδίδουν δωρεάν μαθήματα yoga σε ένα κέντρο δίπλα σου. Ναι, θα δεις μερικά περίεργα άτομα, αλλά και πάλι, είναι yoga, και να πλήρωνες το ίδιο θα συνέβαινε.

12) Όταν ανακαλύπτεις πως όντως μπορείς να ζήσεις αποκλειστικά με μακαρόνια, σε κάθε μορφή, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

13) Όταν σε καλούν σε γάμους και έχεις πλέον έναν πολύ σοβαρό λόγο για να μην αρνηθείς.

14) Όταν συνειδητοποιείς πως, επιτέλους, μπορείς να ξεκινήσεις εκείνη τη δίαιτα που αναβάλλεις τόσον καιρό. Κυρίως γιατί δεν έχεις και άλλες εναλλακτικές.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share