Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο πρόεδρος της Ουγκάντα θέλει να απαγορεύσει το στοματικό sεx γιατί το στόμα είναι για να...τρώμε!

Έπος!

18 Απριλίου 2018 08:33
Ο πρόεδρος της Ουγκάντα θέλει να απαγορεύσει το στοματικό sεx γιατί το στόμα είναι για να...τρώμε!

Την πρόθεσή του να απαγορεύσει το στοματικό σεξ ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ουγκάντα Γιοβέρι Μουσεβένι χρησιμοποιώντας το επιχείρημα ότι «το στόμα είναι για να τρώμε».

Ο πρόεδρος της αφρικανικής χώρας κατηγόρησε τους «ξένους» ότι προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες της Ουγκάντα να κάνουν στοματικό σεξ ο ένας στον άλλο.

«Με την ευκαιρία θα ήθελα να προειδοποιήσω δημόσια τους πολίτες για τις λάθος πρακτικές που προωθούν οι ξένοι. Μια από αυτές είναι αυτό που λένε στοματικό σεξ. Το στόμα είναι για να τρώμε, όχι για να κάνουμε σεξ» είπε ο Μουσεβένι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση, το χώσιμο του Κρητικού σε συμπαίκτη του και η γκρίνια στους Μαχητές! Τα κλάματα και οι αποκαλύψεις στο έπαθλο επικοινωνίας! (video)

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος πρόεδρος το 2014 προώθησε νόμο που έκανε παράνομο το να είναι κανείς γκεί στην Ουγκάντα. Η ποινή που προβλέπει η συγκεκριμένη νομοθεσία είναι αυτή των ισοβίων ενώ αδίκημα είναι και να μην καταγγέλει κανείς κάποιον ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Τότε ο Μουσεβένι είχε κατηγορήσει το στοματικό σεξ ότι προκαλεί μολύνσεις. «Αν σπρώξεις κάτι στο στόμα μπορείς να επιστρέψεις με σκουλίκια που θα μπουν στο στομάχι σου γιατί αυτό είναι ένα λάθος σημείο» είχε πει τότε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share