Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Είπε το ''ναι'' στην πρόταση γάμου, αλλά ο μπαμπάς της είχε άλλη γνώμη...

Η πιο αστεία πατρική παρέμβαση που έχουμε δει σε πρόταση γάμου

9 Απριλίου 2018 19:59
Είπε το ''ναι'' στην πρόταση γάμου, αλλά ο μπαμπάς της είχε άλλη γνώμη...

Αχ. Προτάσεις γάμου. Ξυπνούν τα πιο ρομαντικά, γλυκά, θηριώδη, γνήσια, βαθιά συναισθήματα. Δάκρυα συγκίνησης, σιωπές έκπληξης και συνειδητοποίησης, το μεγάλο «ναι», ευτυχία. Μέχρι που έρχεται ο μπαμπάς σου και στα ισοπεδώνει όλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Έκανε… κατά λάθος κούρσα αξίας 1.835 ευρώ με την Uber!

Αυτό συνέβη στην περίπτωση της Allison Barron από τη Νεβάδα της Αμερικής. Έχουμε δει πολλές προτάσεις γάμου να γίνονται viral (συνήθως -αν όχι πάντα- στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού). Άλλες επειδή ξεχωρίζουν για το ρομαντισμό τους, άλλες για την φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, άλλες γιατί ο γαμπρός έχει βάλει τη μισή του περιουσία για να την οργανώσει. Ο σύντροφός της Αllison, Levi Bliss έκανε κάτι απλό και όμορφο. Της πρότεινε να τον παντρευτεί στη μέση του πουθενά, με τη βοήθεια του σκύλου τους Ace o οποίος στο λαιμό του φορούσε μια ταμπέλα που έγραφε «My humans are getting married» (Τα αφεντικά μου παντρεύονται).

Όλα ήταν όλα ρομαντικά και τέλεια μέχρι που συνέβη αυτό.

ΛΟΛ, ΛΟΛ και ξανά ΛΟΛ. O πατέρας της μέλλουσας νύφης αποφάσισε να μη μείνει αμέτοχος στην πρόταση γάμου που δέχτηκε η κόρη του και να βάλει την τελική πινελιά που απογείωσε το ήδη φανταστικό γεγονός. Πώς; Τρολάροντας το ζευγάρι (ανελέητα όμως).

Έχοντας πάρει θέση κάπου εκεί κοντά, κράτησε στα χέρια του μια ταμπέλα στην οποία έγραφε «Πες όχι». Η φωτογραφία είναι από το Τwitter της Allison.

Στη λεζάντα έγραψε «Ο μπαμπάς μου είχε άλλη ιδέα». Μιλώντας στο Buzzfeed, η Aliison επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για αστείο του μπαμπά της. «Αυτός είναι ο μπαμπάς μου. Αυτή είναι η προσωπικότητα του. Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια και τέτοιου είδους αστεία τα κάνει συνέχεια».

Πηγή: ladylike.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share