Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Λεωφορείον ο Πόθος: Swingers και stripers μέσα σε λεοφωρείο με προορισμό την απόλαυση!

Νightclub για τολμηρούς!

25 Μαρτίου 2018 19:43
Λεωφορείον ο Πόθος: Swingers και stripers μέσα σε λεοφωρείο με προορισμό την απόλαυση!

Βρίσκεται στην πόλη Μπενιντόρμ της Ισπανίας και το προτυμούν οι Βρετανοί. Εκεί, στήθηκε ένα "κινούμενο" nightclub - λεωφορείο με στύλο για στριπτίζ, strobe φώτα, βίντεο προβολές και Live DJ show.

Η εταιρεία πίσω από το project είναι η benidormtransfers.co.uk με τον ιδιοκτήτη της, Dave McQueen, να μιλάει στη Daily Star Online, αποσκοπώντας να προσελκύσει περισσότερους Βρετανούς τουρίστες εν όψει καλοκαιρινής περιόδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - trailer: Ποιοι σκοτώνονται γύρω από την φωτιά και ποιος κερδίζει το έπαθλο;

Ο ίδιος περιγράφει το λεωφορείο σαν ένα "disco bus" στο οποίο γίνονται και strip shows από επαγγελματίες. Το λεωφορείο μεταφέρει τουρίστες κατά παραγγελία από το αεροδρόμιο προς τον προορισμό τους, ενώ μπορούν να το "κλείσουν" με online κράτηση όσοι ενδιαφέρονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο άνεσης!

Ο McQueen δηλώνει πως οι περισσότερες κρατήσεις γίνονται για ιδιωτικά πάρτι, bachelor, ή από ζευγάρια swingers. Ακόμη, οι μπάρμεν και μπαργούμεν σερβίρουν ποτά ημίγυμνοι, για να "ανεβάσουν" τη θερμοκρασία ακόμη περισσότερο. Αν μη τι άλλο, μια "διαφορετική" επιχειρηματική ιδέα που αποδίδει μιας και οι κρατήσεις αυξάνονται διαρκώς το τελευταίο διάστημα, όταν και λανσαρίστηκε η ιδέα.

Το Μπενιντόρμ έχει γίνει τα τελευταία χρόνια αγαπημένος προορισμός για τους Βρετανούς τουρίστες. Συχνά είναι τα επεισόδια που πραγματοποιούνται στο θέρετρο από μεθυσμένους Βρετανούς.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share