Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

12 περίεργα πράγματα που κάνεις και ντρέπεσαι να τα παραδεχτείς!

Ξεκαρδιστικά και ακριβή!

24 Μαρτίου 2018 14:10
12 περίεργα πράγματα που κάνεις και ντρέπεσαι να τα παραδεχτείς!

Πολλές φορές πιάνουμε τον εαυτό μας να κάνουμε πράγματα περίεργα και αστεία που δεν θα τα παραδεχόμασταν ποτέ σε κανέναν. Μην αγχώνεστε, τα περισσότερα από αυτά τα κάνουμε όλοι! Είναι κάτι σαν τον αυνανισμό! Όλοι το κάνουν, αλλά οι μισοί το παραδέχονται!

Πόσες μπλούζες έχω: 20 Πόσες μπλούζες φοράω: 5 Πόσες μπορώ να πετάξω: 0

Όταν ρωτάς για την τιμή ενός προϊόντος και συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις αρκετά λεφτά για να το αγοράσεις και συμπεριφέρεσαι σαν να μην είσαι πολύ σίγουρος αν σου αρέσει!

Παθαίνεις κρίση πανικού, όταν η ταμίας έχει αρχίσει να εξυπηρετεί τον άλλο πελάτη και εσύ δεν έχεις προλάβει να βάλεις όλα τα ρέστα στο πορτοφόλι!

Αυτή η στιγμή που ακούς την φωνή σου καταγεγραμμένη και θέλεις να ζητήσεις συγνώμη σε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχεις κάποτε μιλήσει.

Το πρόσωπο σου όταν πέφτεις πάνω σε κάποιον που γνωρίζεις αμυδρά και δεν ξέρεις αν πρέπει να τον χαιρετήσεις ή όχι.

Όταν προσπαθείς να κάνεις εγγραφή σε ένα καινούργιο site και σου στέλνουν μήνυμα ότι το μέιλ σου είναι ήδη καταχωρημένο.

Όταν πας να κάνεις ανάληψη στο ATM και υποπτεύεσαι ότι ο πισινός σου σε κατασκοπεύει.

Όταν κλείνεις τα φώτα και τρέχεις γρήγορα από το μπάνιο στο δωμάτιο σου για να μην σε σκοτώσει κανείς.

Όταν δεν μπορείς να κοιμηθείς και πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς την άλλη μέρα για τη δουλειά: «Μου απομένουν 6 ώρες, 21 λεπτά, και 48 δευτερόλεπτα ύπνου αν κοιμηθώ αυτήν την στιγμή!»

Όταν κάποιος που δεν συμπαθείς σε παίρνει τηλέφωνο και πρέπει να περιμένεις να τελειώσει η κλήση , για να το ξαναχρησιμοποιήσεις.

Όταν βγαίνεις από το κατάστημα χωρίς να αγοράσεις τίποτα και σκέφτεσαι « Συμπεριφέρσου κανονικά, είσαι αθώος»!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share