Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η χώρα που τα one size προφυλακτικά τους είναι μικρα!

6 Μαρτίου 2018 15:34
Αυτή είναι η χώρα που τα one size προφυλακτικά τους είναι μικρα!

O Yπουργός Υγείας της Zimbabwe, David Parirenyatwa ζήτησε από τις κατασκευάστριες εταιρίες της χώρας να ασχοληθούν με την παραγωγή προφυλακτικών, υποστηρίζοντας πως οι εισαγωγές που γίνονται από την Κίνα δεν εξυπηρετούν. Γιατί; Διότι, όπως είπε και σας το μεταφέρουμε "τα προφυλακτικά που εισάγωγουμε είναι πολύ μικρά για τον τοπικό πληθυσμό".

Ο Parirenyatwa τοποθετήθηκε επί του θέματος την περασμένη εβδομάδα, σε ένα event που αφορούσε το ασφαλές σεξ και έγινε στην πρωτεύουσα Harare. Μολονότι η χώρα έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά φορέων του ιού HIV και AIDS στον κόσμο (το 13.5% των ενηλίκων), τα περισσότερα εκ των προφυλακτικών που χρησιμοποιούνται είναι εισαγωγές από την Κίνα. "Οι νέοι τώρα έχουν ένα συγκεκριμένο προφυλακτικό που τους αρέσει, αλλά που δεν φτιάχνουμε εμείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε βόμβα: Έγκυος η χήρα του Στάθη Ψάλτη!

Το εισάγωγουμε και έχουμε πολλά παράπονα, σύμφωνα με τα οποία τα μεγέθη είναι πολύ μικρά". Κάλεσε λοιπόν, τοπικούς... παραγωγούς να ασχοληθούν με το θέμα "ώστε να έχουμε τα δικά μας προφυλακτικά. Αν θες να είσαι μεγάλος επιχειρηματίας, τότε ασχολείσου με αυτό".

Οι Κινέζοι ενημερώθηκαν για τις δηλώσεις και η απάντηση τους ήταν άμεση: ειδοποίησαν πως έχουν ως στόχο να παράξουν προφυλακτικά σε διάφορα μεγέθη, ώστε να αφήσουν όλους τους πελάτες ικανοποιημένους. Τόνισαν ότι έχουν αρχίσει ήδη τις έρευνες, με στοιχεία χρηστών στην περιοχή, ώστε να προετοιμαστούν για τα μελλοντικά προϊόντα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share