Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μερική έκλειψη ηλίου: Μήπως ανήκεις και εσύ στα ζώδια που θα επηρεαστούν;

15 Φεβρουαρίου 2018 17:02
Μερική έκλειψη ηλίου: Μήπως ανήκεις και εσύ στα  ζώδια που θα επηρεαστούν;

Σήμερα, θα υπάρξει μερική έκλειψη ηλίου, και αυτό σημαίνει πολλά πράγματα - για τα ζώδια. Θα συμβούν αλλαγές, αλλά για κάποια συγκεκριμένα ζώδια, η… ζημιά θα είναι μεγαλύτερη. Τώρα, αν αυτή η ζημιά θα είναι μεταφορική, και θα παρουσιάσει ευκαιρίες για εξέλιξη, ή αν θα κάνει τα πράγματα χειρότερα, διαβάστε παρακάτω και θα ανακαλύψετε.

Κριός
Η έκλειψη θα δώσει μια ώθηση στον Κριό, ώστε να βρει την θέση που του αξίζει στην δουλειά του, να συνεργαστεί με άτομα που εκτιμά και να μοιραστεί με τον κόσμο τις ιδέες του. Είναι στην φύση του Κριού να γίνεται ο αρχηγός, και οι συνθήκες δεν ήταν ποτέ πιο κατάλληλες.

Ταύρος
Οι Ταύροι σε αυτή την έκλειψη θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε ποια σημεία υστερούν—στην καριέρα τους, αλλά και αλλού. Και είναι η κατάλληλη στιγμή για να (ξανα)βρούν την δύναμή τους, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κάνουν επιτέλους τις αλλαγές που θέλουν. Συνεπώς, ήρθε η ώρα οι Ταύροι να πιάσουν την ζωή από τα κέρατα, και όχι το ανάποδο.

Καρκίνος
Η έκλειψη θα φέρει νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά των Καρκίνων, όπως και συνεργασίες. Βέβαια, γνωρίζοντας όσα γνωρίζουμε για τους Καρκίνους, δεν μας φαίνεται απίθανο αυτές οι επαγγελματικές συνεργασίες να εξελιχθούν σε κάτι πολύ πιο δυνατό, αλλά και τρυφερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O παράφορος έρωτας ενός νεαρός για 44χρονη μητέρα στην Άρτα: Άγρια καταδίωξη και πυροβολισμοί για τα μάτια μιας γυναίκας! (video)

Λέων
Η ερωτική ζωή του Λέοντα θα έρθει στο προσκήνιο με αυτή την έκλειψη, και ήρθε η ώρα να σκεφτεί τι ακριβώς θέλει από μία σχέση. Αν αισθάνεται καλυμμένες τις ανάγκες του, και πώς μπορεί να το καταφέρει αυτό. Χρειάζονται συμβιβασμοί σε όλες τις σχέσεις, αλλά όχι εις βάρος της ευτυχίας μας.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι έχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο μπροστά τους λόγω της έκλειψης. Όλη η σκληρή δουλειά που έχουν ρίξει θα αρχίσει να αποδίδει, με πολύ ξαφνικές νέες ευκαιρίες να παρουσιάζονται. Έχουμε την αίσθηση ότι το 2018 θα είναι από τις πιο επικερδείς χρονιές για αυτό το ζώδιο.

Υδροχόος
Το νέο φεγγάρι (που θα κρύψει και τον ήλιο) είναι πάνω ακριβώς στο ζώδιο του Υδροχόου, συνεπώς φέρνει και μεγάλες αλλαγές. Είναι, κατά κάποιο τρόπο, σαν δεύτερη Πρωτοχρονιά για τους Υδροχόους, φέρνοντας μια εκπληκτική αίσθηση καθαρότητας σχετικά με τους στόχους τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share