Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό: Αμερικανίδα φοράει για 23 ώρες κορσέ και έχει αδιανόητα λεπτή μέση!

8 Φεβρουαρίου 2018 14:48
Ανατριχιαστικό: Αμερικανίδα φοράει για 23 ώρες κορσέ και έχει αδιανόητα λεπτή μέση!

Η 39χρονη Diana Ringo, μητέρα 3 παιδιών και πρώην βετεράνος του Αμερικανικού Ναυτικού παραδέχτηκε ότι έχασε τις καμπύλες της όταν γέννησε τα δίδυμα παιδιά της κι έτσι αποφάσισε να φοράει έναν κορσέ 23 ώρες την ημέρα για να λεπτύνει τη μέση της.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι βγάζει τον κορσέ μόνο όταν κάνει μπάνιο ή γυμναστική ενώ δεν τον αποχωρίζεται ούτε όταν κάνει σεξ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Κοτσοβός: Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που - πιθανότατα - μπαίνει Survivor!



Η 39χρονη από τον Σαν Ντιέγο άρχισε να φοράει τον ασφυκτικό κορσέ πριν από τρία χρόνια όταν γέννησε τα δίδυμα αγόρια της. Ο σύζυγός της παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς του την στηρίζει αλλά πλέον δεν θέλει να μικρύνει κι άλλο η μέση της.

«Όταν φοράω τον κορσέ μου νιώθω πολύ σέξι. Μου δίνει αυτοπεποίθηση και αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου», υποστηρίζει η 39χρονη που έχει στην ντουλάπα της πάνω από 45 κορσέδες.



«Πριν δεν ήμουν ευχαριστημένη με τον εαυτό μου γιατί ήμουν χοντρή. Δεν είναι κακό να έχει κάποιος παραπάνω κιλά, αλλά τα δικά μου κιλά δεν κατανέμονταν ωραία στο σώμα μου. Φαινόταν σαν να έχω ένα αντρικό σώμα και δεν μου άρεσε καθόλου», εξηγεί σύμφωνα με την Daily Mail.

«Όταν δεν φοράω τον κορσέ είναι σαν μην φοράω σουτιέν. Νιώθω μια μικρή ανακούφιση, αλλά θέλω να τον ξαναβάλω γιατί τον έχω συνηθίσει πια», προσθέτει.



Όσο για την οικογένειά της είναι κάπως διχασμένη με την επιλογή της αφού κάποιοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα κι άλλοι ότι θα πεθάνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 παρασκήνιο: Θερμό επεισόδιο με Χαλικιά - Ξένια μετά την αποχώρηση! Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια

Η 39χρονη μητέρα υποστηρίζει ότι δεν έχει εμφανίσει κανέναν πρόβλημα μέχρι τώρα, μπορεί να αναπνέει κανονικά και να τρώει ό,τι θέλει αλλά ανησυχεί μήπως περάσει λάθος πρότυπα στα παιδιά της.

Πηγή: protothema.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share