Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

23χρονος έκανε 40 επεμβάσεις για να γίνει ίδιος η...Kylie Jenner και σχεδόν τα κατάφερε! (Photos)

7 Φεβρουαρίου 2018 13:32
23χρονος έκανε 40 επεμβάσεις για να γίνει ίδιος η...Kylie Jenner και σχεδόν τα κατάφερε! (Photos)

Η Kyleigh Potts είναι ένα 23χρονο trans κορίτσι που ζει στο Ντένβερ του Κολοράντο. Μέχρι σήμερα που μιλάμε έχει ξοδέψει περίπου 75.000 δολάρια προκειμένου να μοιάσει στην Kylie Jenner, (κακία: κάτι που έκανε και η ίδια η Kylie Jenner για να μοιάσει στον σημερινό εαυτό της).

Η νεαρή γυναίκα, που έχει μέχρι στιγμής φτιάξει τη μύτη, έχει μεγαλώσει το στήθος, έχει βάλει φίλερς στα χείλη και έχει κάνει Botox ώστε να μοιάζει με το είδωλό της, είπε στη Metro ότι σκοπεύει να κρατήσει τα αρσενικά γεννητικά της όργανα και ότι δεν θέλει σώνει και καλά να μπει σε κάποιο κουτάκι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή: Η απουσία "βόμβα" και ο μεγάλος νικητής του σημερινού αγωνίσματος! Διάσημοι ή Μαχητές κερδίζουν απόψε;

Η Kyleigh έχει απαθανατίσει αυτό το ταξίδι της στο Instagram ως @TheOnlyKingKylie, και έχει πραγματικά ενδιαφέρον να δει κάποιος την αλλαγή της.

Μιλώντας στη Daily Mail είπε ότι ξεκίνησε να γεμίζει τα χείλη της πριν από τρία χρόνια και έκτοτε το ξανακάνει κάθε τρεις μήνες. Μέχρι σήμερα, έχει κάνει πάνω από 40 επεμβάσεις για να μοιάσει με τη μικρή Jenner.

«Έχω περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια τελειοποιώντας τη μετάβασή μου στην όμορφη γυναίκα που πάντα ήξερα ότι ήμουν», αναφέρει η 23χρονη.

«Η Kylie Jenner ήταν πάντα ο απώτερος στόχος μου και έμπνευση. Όπως αυτή, έτσι κι εγώ δεν γεννήθηκα όμορφη, αλλά έχτισα την ομορφιά μου. Είναι απίθανη, μεταμορφώθηκε από ασχημόπαπο, στη γυναίκα που θα ήθελε η καθεμία να είναι – και που κάθε άντρας θα ήθελε να κοιμηθεί μαζί της».

«Ταυτίστηκα πολύ. Πίστευα πάντα ότι δεν ήμουν καθόλου ελκυστική, ότι ήμουν άσχημη. Με την αλλαγή, νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δείχνω ξανά εμπιστοσύνη στον εαυτό μου», εξήγησε η Kyleigh.

«Στράφηκα στα φίλερς σε μια προσπάθεια να αλλάξω προς το καλύτερο. Στην αρχή το έκανα στα χείλη μου για δύο χρόνια, μέχρι να γίνουν τεράστια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5000% αύξηση στις πωλήσεις του: Το προϊόν που έσπασε τα ρεκόρ στα ελληνικά σούπερ μάρκετ τον Ιανουάριο!

Η Kyleigh έγραψε στην Instagram ότι είναι σημαντικό για αυτήν να είναι μάθει ο κόσμος για τη μετάβασή της. «Είναι αστείο να φοβούνται τόσο πολύ οι άνθρωποι να μοιραστούν την εμπειρία τους. Εγώ νιώθω ωραία που το βγάζω προς τα έξω. Ίσως είναι ένας μηχανισμός αντιμετώπισης;» αναρωτιέται η 23χρονη.

Πηγή: bovary.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share