Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιατροί εξομολογούνται και σοκάρουν: Οι 6 ερωτικοί τραυματισμοί κατά την διάρκεια της πράξης!

16 Ιανουαρίου 2018 16:27
Γιατροί εξομολογούνται και σοκάρουν: Οι 6 ερωτικοί τραυματισμοί κατά την διάρκεια της πράξης!

Ο έρωτας είναι τέλειος – εκτός από όταν γίνεται ανυπόφορος και ταπεινωτικός και καταλήγεις στο νοσοκομείο. Τελικά, οι γιατροί της εντατικής είναι αυτοί που τα βλέπουν όλα και πρέπει να βοηθήσουν τον ασθενή χωρίς να γελάσουν.

Το Men’s Health ρώτησε ποιοι ήταν οι χειρότεροι τραυματισμοί που έχουν συναντήσει ποτέ.

Δείτε τις απαντήσεις τους…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΕΟΦ: Τι ανακαλεί;

1. Εγκαύματα στα γεννητικά όργανα από πικάντικο φαγητό.

“Κάποτε είχε έρθει μία γυναίκα επειδή ο σύντροφός της της είχε κάνει στοματικό αφού είχε φάει πικάντικο φαγητό,” είπε ο Gabe Wilson, γιατρός από το Τέξας. “Η πικάντικη σάλτσα που είχε φάει ο σύντροφός της της είχε προκαλέσει εγκαύματα.”

. Ξένα σώματα στον ορθό.

“Έχω συναντήσει διάφορα παράξενα αντικείμενα σε ορθούς. Σε μία περίπτωση έπρεπε να βγάλω ένα μπαλάκι και σε μία άλλη μία τεράστια πατάτα,” είπε ο Joshua Zuckerman, πλαστικός χειρούργος από την Νέα Υόρκη.
3. Πρησμένος κόλπος από καραμέλες.

“Μία γυναίκα ήρθε στο νοσοκομείο με τεράστια δυσφορία. Μου εξήγησε πως το προηγούμενο βράδυ είχε πειραματιστεί με τον άντρα της χρησιμοποιώντας καραμέλες, οι οποίες προκάλεσαν ερεθισμό και πρήξιμο. Οπότε της έδωσα αντιισταμινικά και έγινε καλά,” είπε ο David Meyers.

4. Σπάσιμο μορίου από στύλο.

Ο Robert Hartman, ουρολόγος από το Illinois περιέγραψε την στιγμή που ένας οδοκαθαριστής πήγε στην εντατική.

“Όταν τον συνάντησα ήταν με την γυναίκα του και είπε πως είχε χτυπήσει σε έναν στύλο.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάτια Νικολαϊδου: Με κείμενο "φωτιά" επιβεβαιώνει δημόσια την επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη!

Ο γιατρός όμως ήξερε πως έλεγε ψέματα γιατί ένα τέτοιο σπάσιμο μπορεί να συμβεί με συγκεκριμένους τρόπους. Έτσι, ζήτησε από την γυναίκα του να βγει έξω και του είπε ότι τραυματίστηκε όταν πήγε με μία ιερόδουλη.

5. Στοματικό με σιδεράκια.

Ο Dr Hartman είχε άλλη μία ιστορία να πει. Αποκάλυψε την στιγμή που ήρθε ένας πρωτοετής στην εντατική με έντονα πρησμένο μόριο.

Μετά από ερωτήσεις, του εξομολογήθηκε πως του είχε κάνει στοματικό μία πρωτοετής που είχε σιδεράκια στα δόντια. Του έδωσε αντιβιοτικά και ανάρρωσε πλήρως.

6. Βέρα κολλημένη στο μόριο.

Ο Dr Hartman είχε έναν 60χρονο ασθενή που είχε την βέρα του κολλημένη στο μόριό του. Φαίνεται πως είχε προβλήματα με την στύση του και μετά από έρευνα αποφάσισε πως έτσι θα έλυνε το πρόβλημα. Αφού η πυροσβεστική απέτυχε να τον βοηθήσει, ο Dr Hartman ανέλαβε δράση με την πριονολεπίδα. Ο άντρας ανάρρωσε πλήρως και αποφάσισε να χρησιμοποιεί το μπλε χάπι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share