Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο άνδρας έχει 100 οργασμούς την ημέρα και σίγουρα δεν... είναι ευχάριστο (video)

8 Ιανουαρίου 2018 16:36
Αυτός ο άνδρας έχει 100 οργασμούς την ημέρα και σίγουρα δεν... είναι ευχάριστο (video)

Η δυνατότητα του να έχει κάποιος πολλαπλούς οργασμούς και συνεχή στύση, ενδεχομένως να φαντάζει ως θείο δώρο. Ο Dale Decker όμως δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, καθώς το σύνδρομο της συνεχής διέγερσης των γεννητικών οργάνων που τον ταλαιπωρεί, τον έχει οδηγήσει να μείνει χωρίς δουλειά και να είναι κλεισμένος στο σπίτι.

Και αυτό γιατί ούτε λίγο, ούτε πολύ ο συγκεκριμένος άνδρας έχει 100 οργασμούς την ημέρα, ενώ έρχεται σε στύση άλλες 40 φορές. Μάλιστα όλα αυτά είναι... απροειδοποίητα και χωρίς ο ίδιος να το επιθυμεί, κάτι που σημαίνει οτι τις περισσότερες φορές συμβαίνουν σε ακατάλληλες φάσεις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονημένη βρέθηκε η γυναίκα που εξαφανίστηκε χτες!

«Φαντάσου να είσαι δίπλα στο φέρετρο του πατέρα σου, να τον θρηνείς και ενώ είσαι περιτριγυρισμένος από μέλη της οικογένειάς σου να έχει 9 οργασμούς», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του, κάνοντας σαφές με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το μέγεθος του προβλήματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν είχε ένα ατύχημα πέφτοντας από μία καρέκλα. Την ώρα λοιπόν που πήγαινε στο νοσοκομείο είχε 5 οργασμούς, με αποτέλεσμα να αντιληφθεί πως κάτι δεν πάει καλά. «Δεν υπάρχει καμία ευχαρίστηση από αυτό. Νιώθεις αηδιασμένος από τον εαυτό σου», σχολίασε.

«Μπορεί να είσαι σε κάποιο δημόσιο χώρο, μπροστά σε παιδιά και να συμβεί αυτό. Μπορεί να γίνει οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Μία φορά που συνέβη σε ένα μανάβικο και όταν τελείωσε είχα 150 ανθρώπους να με κοιτάζουν. Γιατί να βγω από το σπίτι μου, όταν μπορεί να μου συμβεί κάτι τέτοιο», κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μείνει χωρίς δουλειά και να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την οικογένειά του.

Πηγή: gazzeta.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share