Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

79χρονος σε απελπιστική κατάσταση: «Έμεινε στον άσο» για να χαρίσει διαμέρισμα στον 24χρονο σύζυγό του!

28 Δεκεμβρίου 2017 20:00
79χρονος σε απελπιστική κατάσταση: «Έμεινε στον άσο» για να χαρίσει διαμέρισμα στον 24χρονο σύζυγό του!

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκεται ένας συνταξιούχος εφημέριος ηλικίας 79 ετών, ο οποίος πούλησε το σπίτι του στο Κεντ της Βρετανίας για να μετακομίσει στο Βουκουρέστι μαζί με τον 24χρονο Ρουμάνο σύζυγό του, τον οποίο γνώρισε μέσα από site γνωριμιών.

Κι αυτό γιατί, λίγες μέρες αφότου το ζευγάρι υπέγραψε για την αγορά του διαμερίσματος στο όνομα του νεαρού, ο 24χρονος Ρουμάνος αποφάσισε ότι δεν ήθελε να συνεχίσει άλλο με αυτή τη σχέση και χώρισε τον γενναιόδωρο - αλλά κάπως αφελή - σύζυγό του, στέλνοντάς τον πίσω στην πατρίδα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν δύο σταγόνες νερό: Δείτε για πρώτη φορά τον πατέρα του Γιώργου Μαυρίδη, με τον οποίο δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις!

Όπως εξηγεί ο 79χρονος Philip Clements, οι πρώτοι πέντε μήνες της κοινής ζωής του ασυνήθιστου ζευγαριού ήταν ειδυλλιακοί, αφού τους πέρασαν μαζί στο σπίτι του συνταξιούχου εφημέριου στο Κεντ. Έπειτα όμως ο ηλικιωμένος είχε την ατυχή έμπνευση να προτείνει στον Florin Marin να μετακομίσουν μόνιμα στο Βουκουρέστι, πιστεύοντας ότι εκεί θα ήταν πιο ευτυχισμένος ο νεαρός εραστής του.


Αρχικά τα πράγματα πήγαιναν καλά, όμως σύντομα ο νεαρός άρχισε να παραμελεί τον σύζυγό του, βγαίνοντας μόνος του για κλάμπινγκ ή ποτό και επιστρέφοντας τα ξημερώματα στο κρεβάτι τους.

«Ένιωθα απομονωμένος μακριά από τους φίλους μου και πολύ μόνος επειδή δεν μιλούσα τη γλώσσα. Εκείνος μου έλεγε ότι είμαι πολύ μεγάλος για να βγαίνω μαζί του για κλάμπινγκ. Εγώ διαφωνούσα αλλά τον εμπιστευόμουν», λέει ο ηλικιωμένος. Όπως εξηγεί, η τελική ρήξη στη σχέση τους επήλθε λίγες μέρες αφότου έπεσαν οι τελικές υπογραφές για την αγορά του σπιτιού.



«Έγινε ένας μεγάλος καυγάς και χωρίσαμε. Μετά με πήγε ο ίδιος στο αεροδρόμιο. Αγόρασα το σπίτι στο όνομά του επειδή ήθελα να είναι εξασφαλισμένος μετά τον θάνατό μου. Έδειχνε να εκτιμά πολύ τη χειρονομία μου αλλά δεν ήξερα ότι θα χωρίζαμε τόσο γρήγορα»
, είπε στην Daily Mail ο 79χρονος που αυτό το διάστημα φιλοξενείται σε σπίτια φίλων του στο Κεντ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Η απόφαση της κυβέρνησης για τα τέλη κυκλοφορίας που θα αγανακτήσει όλους τους ιδιοκτήτες ΙΧ! Για πρώτη φορά στα χρονικά...

Πάντως, παρά την απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πρώην κληρικός, διατηρεί ακόμα ελπίδες ότι ο νεαρός άντρας του θα ξαναγυρίσει κοντά του. Σύμφωνα με τον ίδιο, εξακολουθούν να επικοινωνούν ηλεκτρονικά και ο 24χρονος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνουν μια νέα προσπάθεια, κάτι που για τον ίδιο τον Clements αποδεικνύει ότι τα αισθήματά του ήταν αληθινά, αφου δεν ήταν μαζί του «μόνο για το χρήμα».

Πηγή: protothema.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share